Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co, nie wiem czy w przypadku faktycznego naderwania samo z siebie by osłabło - skoro jest jakiś krwiak to znaczy, że jakieś włókna uległy zerwaniu, wysączyła się krew. Pytanie czy to, że mocniej boli znaczyłoby, że jest jakiś stan zapalny albo pogorszenie urazu, czy po prostu taka jest norma... Przeszłabym się chyba do chirurga żeby obadał co to może być
-
Nancy no zobaczymy czy trafisz
)
Dziewczyny jutro jadę na kolejną wizytę... tym razem będzie USG robione na zdecydowanie lepszym sprzęcie i potwierdzimy czy moja córcia faktycznie okaże się córcia plus będę miała dokładniejsze polowkowe... az nie mogę się doczekać...
Trzymajcie proszę za nas kciuki jutro o 14.00
Co do słodyczy mnie w ciąży tez wyjątkowo bardzo smakują, na poczatku miałam całkowity odrzut - wszystko wydawało mi się zbyt słodkie, a teraz ... czym slodsze tym lepsze
... może dzieki temu uda mi się jakoś lżej przetrwać ta glukozę -
nick nieaktualnyGusiak, trzymam kciuki
Kupiłam ostatnio piękne malinówki... I właśnie wcięłam serek wiejski z malinówką, jakie to pyszne! Chyba mi się smaki wyostrzyły czy coś, wszystko mi ostatnio smakujeRatunku, jestem orką, będę wielorybem!
A młody kopie matkę w pęcherzGusiak, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
Sigma nie martw się nie Ty jedna zostaniesz wielorybem... mnie też to czeka
Śmieje się, ze jeszcze troszkę i łatwiej mi będzie się turlac niż chodzić
ps. Zjadła bym serek wiejski ... narobilas mi smakaSigma lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Nie wiem co by się stało gdybym w ciągu dnia czegoś słodkiego nie zjadła...
Wolę nie ryzykować więc sprawdzać nie będę
Mam to samoMusi być... chociaż mały kawałek czekoladki
To tak chyba na dziewczynki jest. Przynajmniej u siebie widzę tę różnicę. Z synem ciągle chciałam jeść mięso, mięso, mięso
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
marlenak_me wrote:odebrałam wyniki i nie mam cukrzycy- wszystkie 3 po środku normy
tylko ph moczu 7, a norma jest do 6:/
miała któraś też podwyższone?
Ja czasem mam większe niż 7. Ph zależy głównie od diety, im więcej podobno warzyw, mleka itp. to ph większe. Ważne, żeby cała reszta była ok
-
Nancy87 wrote:Anulka właśnie z tą samą informacją biegłam do Was. Kiedy w ogóle zaczniecie się pakować? Koniec lipca? Ja mam termin na 28 sierpnia, także myślę, że powoli po połowie lipca zacznę się pakować.
W poprzedniej ciązy mimo że wszystko było ok, dr mi zaleciła, żeby koło 33 tygodnia torba już była spakowana... no i była... do 40, bo gdyby pewnie mi porodu nie wywołali to bym chodziła w ciąży jeszcze ze 2 lata
Ale jestem zdania, że mniej więcej 2 miesiące wcześniej warto się jednak spakować. Nigdy nie znasz dnia ani godziny
-
Witam się z rana nie śpię juz bo coś spać nie mogę do tego głodna jestem ale na badania idę trzymać kciuki by przeżyła glukozę i by nic się nie działo czekam na budzik po 7 chce wyjechać by być tam wcześniej. Od 5. 45 nie śpię ile już mogłabyś robić w domu np sprzatac gotować tak się wyspałam
trzymam kciuki za wszystkie wizyty jeżeli ktoś dzisiaj ma brzuch juz nie boli
i mąż wziął wolne by iść ze mną na badanie
-
nick nieaktualny
-
.ona. wrote:Mam to samo
Musi być... chociaż mały kawałek czekoladki
To tak chyba na dziewczynki jest. Przynajmniej u siebie widzę tę różnicę. Z synem ciągle chciałam jeść mięso, mięso, mięso
.ona., Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny