WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) zaraz idę kupić sobie rajtki ciążowe, w niedziele mam absolutorium i trzeba jakość wyglądać XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A tak ogólnie jak myślicie, do fioletowej sukienki jaki kolor rajstop najlepszy?
    Ja myślę, ze najlepsze to cieliste matowe rajstopy. Ja nie lubię kombinować z kolorami i nie lubię jak mi się świecą nogi :-) Ja ostatnio obkupiłam się w takie rajstopy bo teraz komunia, później impreza w firmie więc będą mi potrzebne.
    Już się nie mogę doczekać kiedy lekko opalę nogi tak aby tego plastiku nie zakładać bo nie znoszę rajstop :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chyba też postawie na cieliste. Choć mam też ładne szare i jakoś mnie tak kuszą. :P Chyba muszę pomierzyć co będzie lepiej na żywo wyglądało.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    a ja kupiłam Twój Styl i mam 50 zł kartę rabatową z Top secret ;) po południu jadę polować na sukienkę;) p.s ale ostrzegam...w Twoim stylu wkładka o ciastach, ciasteczkach itp;p
    Paulinek daj znać jak ją już kupisz ;-) i poproszę o zdjęcie w sukience :-)

Paulinek lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Dziewczyny a jest może któraś z Was z okolic Tarnobrzega/Sandomierza?
    ja z okolic Sandomierza tzn ze Starachowic ale to blisko :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać, bo mam na oku jeszcze jedną z Reserved żółtą;p, a tam też 40% promocji;)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dzisiejsza porada dnia idealnie wpisuje się w Wasze wczorajsze rozważania na temat słodyczy :-)
    Ja na początku miałam wręcz wstręt do słodkiego i cukierki robiły mi za dekorację..teraz nie potrafię przejść obojętnie obok słodkości..mam takie parcie, że aż się boję wchodzić na wagę. Ostatnio maksymalnie się ograniczam bo w sumie mogłabym się żywić wyłącznie słodkim. Obalam mit, że to na dziewczynkę..
    Wczoraj zrobiłam tartę na kruchym spodzie przełożoną dżemem truskawkowym i na to cała fura ubitej kremówki z mascarpone. Dzisiaj na wierzch naładuję truskawek i borówek amerykańskich. Na szczęście wiem, że zjem symboliczny kawałek bo to na dzisiejszą imprezę urodzinową kumpeli ;-)

mialam podobnie wstret do slodkiego a teraz az sie przerazam, gdybym nie byla silna to bym zjadala po 3 czekolady dziennie masakra:P na wadze ciagle wiecej i az strach :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja na początku do 14 tyg co tydzien sie wazylam i wpisywalam w belly a teraz haha ciężko mi sie schylic i wyjąć wage spod wanny :D :D

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po badaniu pobrali krew i wyniki dowiem się w środę na wizycie :-) glukoza mi smakowała z cytryną piłam pycha była mowie wam nie czułam jakby było za dużo cukru tylko ja miałam na czczo wypicie 75 g i po 2 h pobranie. Musiałam mieć swoją glukozę. Myślałem że będę mdlala czy haftowala bądź będzie mi nie dobrze ale nic mi nie było czułam się bardzo dobrze :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.

Co do ciążowych rajstop - wypróbowałam je tydzień temu i dla mnie to totalna rewelacja, nie wiem czy po ciąży nie będę ich nosić :P Nie dość, że jako jedyne nie mają tego okropnego paska biegnącego wzdłuż brzucha,a który widać przy bardziej dopasowanych sukienkach, to wykończenie jest bardzo delikatnie przylegające do brzuszka i nie ma efektu obwiązanej szynki w połowie pasa :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką manię, że się często ważę ale w tym tyg stanęłam na wadze tylko raz i to chyba w poniedziałek :-) No nic zajadam się pomarańczą mimo, że też wepchnęłabym w siebie kilka ciastek i zapijam to szklanką wody :-) przynajmniej maluchowi to bardziej służy :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hahaha ja na początku do 14 tyg co tydzien sie wazylam i wpisywalam w belly a teraz haha ciężko mi sie schylic i wyjąć wage spod wanny :D :D
    Ja wyciągam spod szafki łazienkowej - nogą :-)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.

Tatar... mniam!! Uwielbiam. Jak pojechaliśmy do rodziców ogłosić, że będą dziadkami, to akurat na kolację też był m.in. tatar - tak mnie kusił :D

snoopy_etka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam najmniejszych problemów ze schylaniem, kucnięciem itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy mi najgorzej kurczak smierdzi :/
    chyba w ciazy bardziej sie wyczuwa te przerobione jedzenie.

Hahaha ja mam szklana z tymi stopkami antyposlizgowymi na kaflach nie ruszy, i miske taka do sprzatania ze szmatami tam na niej mam wiec trzeba sie schylic zdjac miske podniesc wage zniwy schylic zeby ja 'puknac' aby zajarzyla i sie wlaczyla :D

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry brzuchatki ;-)

Ale smaka robicie z rana jedzeniem hehe , ja teraz mieso musze jesc dziennie ale nie kurczaka bo to mi smierdzi ....

U nas pogoda dzisiaj taka sobie ale moze popiore troche ciuszki te ktore dostalam od mamy :-)

Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oglądając filmik z USG ujęłam moment jak moja królewna pokazała mamusi okey ! :D

207t56h.jpg

kasig, Staraczka23, Lilla My, Paulinek, Czarna_88, monaaa85, skabarka, Jastin13, karolcia87, diatomka, snoopy_etka, justysss, la_lenka, Anitka201, Gusiak, agatka196, Kucykowa, Sigma, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja jeszcze nie mam najmniejszych problemów ze schylaniem, kucnięciem itp.

Jak bym chciala to wiesz dla chcacego nic trudnego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    a ja oglądając filmik z USG ujęłam moment jak moja królewna pokazała mamusi okey ! :D

207t56h.jpg

Hahahahaha na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to fuck :D :D

Dominka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:50

monaaa85, adzia, .ona., Lilla My, Jastin13, Dominka92, Paulinek, Czarna_88, kasig, la_lenka, Anitka201, 4me, Gusiak, agatka196, Kucykowa, Sigma, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

‹‹ 988 989 990 991 992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ