Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:A tak ogólnie jak myślicie, do fioletowej sukienki jaki kolor rajstop najlepszy?
Ja ostatnio obkupiłam się w takie rajstopy bo teraz komunia, później impreza w firmie więc będą mi potrzebne.
Już się nie mogę doczekać kiedy lekko opalę nogi tak aby tego plastiku nie zakładać bo nie znoszę rajstop -
Paulinek wrote:a ja kupiłam Twój Styl i mam 50 zł kartę rabatową z Top secret
po południu jadę polować na sukienkę
p.s ale ostrzegam...w Twoim stylu wkładka o ciastach, ciasteczkach itp;p
i poproszę o zdjęcie w sukience
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Dzisiejsza porada dnia idealnie wpisuje się w Wasze wczorajsze rozważania na temat słodyczy
Ja na początku miałam wręcz wstręt do słodkiego i cukierki robiły mi za dekorację..teraz nie potrafię przejść obojętnie obok słodkości..mam takie parcie, że aż się boję wchodzić na wagę. Ostatnio maksymalnie się ograniczam bo w sumie mogłabym się żywić wyłącznie słodkim. Obalam mit, że to na dziewczynkę..
Wczoraj zrobiłam tartę na kruchym spodzie przełożoną dżemem truskawkowym i na to cała fura ubitej kremówki z mascarpone. Dzisiaj na wierzch naładuję truskawek i borówek amerykańskich. Na szczęście wiem, że zjem symboliczny kawałek bo to na dzisiejszą imprezę urodzinową kumpeli
mialam podobnie wstret do slodkiego a teraz az sie przerazam, gdybym nie byla silna to bym zjadala po 3 czekolady dziennie masakra:P na wadze ciagle wiecej i az strach -
nick nieaktualny
-
No juz po badaniu pobrali krew i wyniki dowiem się w środę na wizycie
glukoza mi smakowała z cytryną piłam pycha była mowie wam nie czułam jakby było za dużo cukru tylko ja miałam na czczo wypicie 75 g i po 2 h pobranie. Musiałam mieć swoją glukozę. Myślałem że będę mdlala czy haftowala bądź będzie mi nie dobrze ale nic mi nie było czułam się bardzo dobrze
-
Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.
Co do ciążowych rajstop - wypróbowałam je tydzień temu i dla mnie to totalna rewelacja, nie wiem czy po ciąży nie będę ich nosićNie dość, że jako jedyne nie mają tego okropnego paska biegnącego wzdłuż brzucha,a który widać przy bardziej dopasowanych sukienkach, to wykończenie jest bardzo delikatnie przylegające do brzuszka i nie ma efektu obwiązanej szynki w połowie pasa
-
Ja mam taką manię, że się często ważę ale w tym tyg stanęłam na wadze tylko raz i to chyba w poniedziałek
No nic zajadam się pomarańczą mimo, że też wepchnęłabym w siebie kilka ciastek i zapijam to szklanką wody
przynajmniej maluchowi to bardziej służy
-
snoopy_etka wrote:Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.
Tatar... mniam!! Uwielbiam. Jak pojechaliśmy do rodziców ogłosić, że będą dziadkami, to akurat na kolację też był m.in. tatar - tak mnie kusiłsnoopy_etka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnySnoopy mi najgorzej kurczak smierdzi
chyba w ciazy bardziej sie wyczuwa te przerobione jedzenie.
Hahaha ja mam szklana z tymi stopkami antyposlizgowymi na kaflach nie ruszy, i miske taka do sprzatania ze szmatami tam na niej mam wiec trzeba sie schylic zdjac miske podniesc wage zniwy schylic zeby ja 'puknac' aby zajarzyla i sie wlaczyla -
Dzien dobry brzuchatki
Ale smaka robicie z rana jedzeniem hehe , ja teraz mieso musze jesc dziennie ale nie kurczaka bo to mi smierdzi ....
U nas pogoda dzisiaj taka sobie ale moze popiore troche ciuszki te ktore dostalam od mamy
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj -
a ja oglądając filmik z USG ujęłam moment jak moja królewna pokazała mamusi okey !
kasig, Staraczka23, Lilla My, Paulinek, Czarna_88, monaaa85, skabarka, Jastin13, karolcia87, diatomka, snoopy_etka, justysss, la_lenka, Anitka201, Gusiak, agatka196, Kucykowa, Sigma, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:50
monaaa85, adzia, .ona., Lilla My, Jastin13, Dominka92, Paulinek, Czarna_88, kasig, la_lenka, Anitka201, 4me, Gusiak, agatka196, Kucykowa, Sigma, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość