Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) zaraz idę kupić sobie rajtki ciążowe, w niedziele mam absolutorium i trzeba jakość wyglądać XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A tak ogólnie jak myślicie, do fioletowej sukienki jaki kolor rajstop najlepszy?
    Ja myślę, ze najlepsze to cieliste matowe rajstopy. Ja nie lubię kombinować z kolorami i nie lubię jak mi się świecą nogi :-) Ja ostatnio obkupiłam się w takie rajstopy bo teraz komunia, później impreza w firmie więc będą mi potrzebne.
    Już się nie mogę doczekać kiedy lekko opalę nogi tak aby tego plastiku nie zakładać bo nie znoszę rajstop :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chyba też postawie na cieliste. Choć mam też ładne szare i jakoś mnie tak kuszą. :P Chyba muszę pomierzyć co będzie lepiej na żywo wyglądało.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    a ja kupiłam Twój Styl i mam 50 zł kartę rabatową z Top secret ;) po południu jadę polować na sukienkę;) p.s ale ostrzegam...w Twoim stylu wkładka o ciastach, ciasteczkach itp;p
    Paulinek daj znać jak ją już kupisz ;-) i poproszę o zdjęcie w sukience :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Dziewczyny a jest może któraś z Was z okolic Tarnobrzega/Sandomierza?
    ja z okolic Sandomierza tzn ze Starachowic ale to blisko :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać, bo mam na oku jeszcze jedną z Reserved żółtą;p, a tam też 40% promocji;)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dzisiejsza porada dnia idealnie wpisuje się w Wasze wczorajsze rozważania na temat słodyczy :-)
    Ja na początku miałam wręcz wstręt do słodkiego i cukierki robiły mi za dekorację..teraz nie potrafię przejść obojętnie obok słodkości..mam takie parcie, że aż się boję wchodzić na wagę. Ostatnio maksymalnie się ograniczam bo w sumie mogłabym się żywić wyłącznie słodkim. Obalam mit, że to na dziewczynkę..
    Wczoraj zrobiłam tartę na kruchym spodzie przełożoną dżemem truskawkowym i na to cała fura ubitej kremówki z mascarpone. Dzisiaj na wierzch naładuję truskawek i borówek amerykańskich. Na szczęście wiem, że zjem symboliczny kawałek bo to na dzisiejszą imprezę urodzinową kumpeli ;-)

mialam podobnie wstret do slodkiego a teraz az sie przerazam, gdybym nie byla silna to bym zjadala po 3 czekolady dziennie masakra:P na wadze ciagle wiecej i az strach :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja na początku do 14 tyg co tydzien sie wazylam i wpisywalam w belly a teraz haha ciężko mi sie schylic i wyjąć wage spod wanny :D :D

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po badaniu pobrali krew i wyniki dowiem się w środę na wizycie :-) glukoza mi smakowała z cytryną piłam pycha była mowie wam nie czułam jakby było za dużo cukru tylko ja miałam na czczo wypicie 75 g i po 2 h pobranie. Musiałam mieć swoją glukozę. Myślałem że będę mdlala czy haftowala bądź będzie mi nie dobrze ale nic mi nie było czułam się bardzo dobrze :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.

Co do ciążowych rajstop - wypróbowałam je tydzień temu i dla mnie to totalna rewelacja, nie wiem czy po ciąży nie będę ich nosić :P Nie dość, że jako jedyne nie mają tego okropnego paska biegnącego wzdłuż brzucha,a który widać przy bardziej dopasowanych sukienkach, to wykończenie jest bardzo delikatnie przylegające do brzuszka i nie ma efektu obwiązanej szynki w połowie pasa :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką manię, że się często ważę ale w tym tyg stanęłam na wadze tylko raz i to chyba w poniedziałek :-) No nic zajadam się pomarańczą mimo, że też wepchnęłabym w siebie kilka ciastek i zapijam to szklanką wody :-) przynajmniej maluchowi to bardziej służy :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hahaha ja na początku do 14 tyg co tydzien sie wazylam i wpisywalam w belly a teraz haha ciężko mi sie schylic i wyjąć wage spod wanny :D :D
    Ja wyciągam spod szafki łazienkowej - nogą :-)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Widzę, że nie tylko ja w ciąży cierpię na wstręt do obiadowego mięsa... Wcześniej byłam totalnym mięsożercą (choć tatara z polędwicy to i teraz bym zjadła), a teraz mięso - zwłaszcza gotowane - odrzuca mnie maksymalnie.

Tatar... mniam!! Uwielbiam. Jak pojechaliśmy do rodziców ogłosić, że będą dziadkami, to akurat na kolację też był m.in. tatar - tak mnie kusił :D

snoopy_etka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam najmniejszych problemów ze schylaniem, kucnięciem itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy mi najgorzej kurczak smierdzi :/
    chyba w ciazy bardziej sie wyczuwa te przerobione jedzenie.

Hahaha ja mam szklana z tymi stopkami antyposlizgowymi na kaflach nie ruszy, i miske taka do sprzatania ze szmatami tam na niej mam wiec trzeba sie schylic zdjac miske podniesc wage zniwy schylic zeby ja 'puknac' aby zajarzyla i sie wlaczyla :D

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry brzuchatki ;-)

Ale smaka robicie z rana jedzeniem hehe , ja teraz mieso musze jesc dziennie ale nie kurczaka bo to mi smierdzi ....

U nas pogoda dzisiaj taka sobie ale moze popiore troche ciuszki te ktore dostalam od mamy :-)

Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oglądając filmik z USG ujęłam moment jak moja królewna pokazała mamusi okey ! :D

207t56h.jpg

kasig, nick nieaktualny, Lilla My, nick nieaktualny, Czarna_88, monaaa85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, karolcia87, diatomka, snoopy_etka, justysss, la_lenka, Anitka201, Gusiak, agatka196, Kucykowa, nick nieaktualny, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja jeszcze nie mam najmniejszych problemów ze schylaniem, kucnięciem itp.

Jak bym chciala to wiesz dla chcacego nic trudnego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    a ja oglądając filmik z USG ujęłam moment jak moja królewna pokazała mamusi okey ! :D

207t56h.jpg

Hahahahaha na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to fuck :D :D

Dominka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:50

monaaa85, adzia, .ona., Lilla My, nick nieaktualny, Dominka92, nick nieaktualny, Czarna_88, kasig, la_lenka, Anitka201, 4me, Gusiak, agatka196, Kucykowa, nick nieaktualny, Lady Savage, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

‹‹ 988 989 990 991 992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ