WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    w temacie jedzenia u mnie mięso obiadowe odpadło, wędliny jem ale nie każde, mam parcie na nabiał a tego muszę trochę pilnować bo od urodzenia skaze białkowa mam, słodycze dla mnie mogły nie istnieć z początkiem ciąży a teraaz mam ochotę na słodkiego ale nie potrafię sie zdecydowac :D :D

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczyny czekam na wynik na czczo cukru i jak będzie dobrze to pije glukozę :-) 45 minut czekam na wynik :-) a i w laboratorium w szpitalu trzeba mieć swoją glukozę rokiem temu dawali ale rozrabiaja normalnie i z cytryną można

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny któraś pisała o literkach przestrzennych np. takie na imię dla dziecka.. gdzie ja takie dostane, kojarzę coś z IKEA ale cholerka przeszukałam stronę i nie ma nic.. potrzebuję na dzisiaj

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/drewniane-literki-3d-imie-dziecka-ozdoba-gratis-i5208280804.html

http://allegro.pl/literki-3d-20cm-imie-dziecka-4-dekory-gratis-i5324871836.html

http://allegro.pl/literki-z-imieniem-dziecka-100-tkanin-do-wyboru-i5321112566.html

;)

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana.

I od razu informuje, ze ja tez cale dnie chodzę i walczę z ochota na domowe ciasta i lody :)
    Pierwsze podejscie przegrywam codziennie ;) ale z drugim mi juz idzie troche lepiej:)
    Co nie zmienia faktu, ze dobry obiad tez lubię zjeść. A tak w ogóle to ja w tej ciąży tylko bym jadla... Ale to chyba wynika z tego, ze siedzę w domu. Zawsze tak bylo, ze jak roboty dużo to o o jedzeniu nie myślałam, jak mniej to ciągle cos podjadałam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny bo potrzebuje je na dzisiaj :( trochę późno się zreflektowałam i teraz jestem ograniczona troszkę..

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukier na czczo pielęgniarka powiedziała że dobry 92 i wypiłam właśnie glukozę i czekały do 10.30

Paulinek lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jest może któraś z Was z okolic Tarnobrzega/Sandomierza?

• bento Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:18

skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Dziewczyny a jest może któraś z Was z okolic Tarnobrzega/Sandomierza?
    ja jestem z okolic Stalowej Woli :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci zaproszenie bo chciałąm sie Ciebie poradzic gdzie będziesz rodzić i czy znasz opinie na temat szpitali. Ja jestem z Tarnobrzega.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:00

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 26 tygodniu:) Ponoć za kilka dni mój synek otworzy oczy:D Za 5 dni będę miała studniówkę do porodu:)

Ewe jak tylko siądę do komputera to Cię dopiszę:)

agatka196, ewe88, Gusiak, adzia, .ona., Czarna_88, skabarka, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza porada dnia idealnie wpisuje się w Wasze wczorajsze rozważania na temat słodyczy :-)
    Ja na początku miałam wręcz wstręt do słodkiego i cukierki robiły mi za dekorację..teraz nie potrafię przejść obojętnie obok słodkości..mam takie parcie, że aż się boję wchodzić na wagę. Ostatnio maksymalnie się ograniczam bo w sumie mogłabym się żywić wyłącznie słodkim. Obalam mit, że to na dziewczynkę..
    Wczoraj zrobiłam tartę na kruchym spodzie przełożoną dżemem truskawkowym i na to cała fura ubitej kremówki z mascarpone. Dzisiaj na wierzch naładuję truskawek i borówek amerykańskich. Na szczęście wiem, że zjem symboliczny kawałek bo to na dzisiejszą imprezę urodzinową kumpeli ;-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha i widzę, że dla mnie niebezpieczne jest oglądanie programu kuchnia.tv :-). Najgorzej jak leci Jamie Oliver to małż wie, że zaraz po programie pojadę do sklepu po potrzebne produkty :-)
    Wczoraj na szczęście trafiłam na "gotuj i chudnij" ale i tak zrobiłam chrupiącego kurczaka z piekarnika :-) a jak Filipek się cieszył :-) skakał w tym brzuchu jak szalony :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w sumie tylko parcie na owoce. Jak mi wyjdzie cukrzyca i ominie mnie sezon na arbuza to chyba się załamię ;) Dziś popołudniu odbiorę wyniki to się wszystko rozstrzygnie.

Muszę dziś przecwiczyc uczesanie na niedzielę. Wymyśliłam sobie, ze zrobię koczka z wypełnieniem, ale jeszcze nie wiem czy umiem, bo wcześniej miałam za krótkie włosy. Mam nadzieję, że teraz się uda.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka ja właśnie postawię na rozpuszczone włosy bo koka robię sobie bardzo często :-) Idziesz na komunię?

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Technicznie rocznicę. Ja najczęściej robię sobie lekkie podkręcanie na wszelkie okazje, ale teraz mi się zupełnie nie chce, więc będę kombinować z upięciem. Tym bardziej, że ma być deszcz. W mokrą pogodę to będę mieć napuszone afro na głowie. ;)
    W sumie jeszcze nie pomyślałam o jednym, że muszę mieć rajstopy do sukienki... Mam nadzieję, ze takie zwykłe nie będą uciskać, bo ciążowych nie mam. Ale brzuszek mały, więc chyba nie powinno być źle.
    A tak ogólnie jak myślicie, do fioletowej sukienki jaki kolor rajstop najlepszy?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kupiłam Twój Styl i mam 50 zł kartę rabatową z Top secret ;) po południu jadę polować na sukienkę;) p.s ale ostrzegam...w Twoim stylu wkładka o ciastach, ciasteczkach itp;p

Anitka201 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Jest! I lodowe marzenie mars - moje ukochane. OD CHOLERY słodkie, jak ktoś nie ma chcicy na tonę cukru to niech nie rusza, ale ŁOJESU jakie dobre!
    (stąd moje kilogramy, ale cii, to przez cionszę!)

Lady - no fakt, w końcu każdy kto nie ma ochoty na słodkie zjada 3 porcje naraz :D :D :D dobra, już koniec złośliwości. Twoja sprawa i smacznego :D

Z tymi twardnieniami - mi po wysiłku twardnieje, ale wtedy po prostu wrzucam na luz i odpoczywam. No-spę biorę tylko w sytuacji, kiedy mocno twardnieje i pobolewa, a nie mogę akurat się położyć i odpocząć. Magnez za to na co dzień. Wiecie, te skurcze przygotowują macicę na poród, ona po prostu ćwiczy. Moim zdaniem jeśli macica urządza sobie siłownię przed porodem po 20 tc to dobrze, niech pakuje, przy porodzie będzie łatwiej. Przynajmniej dopóki nie boli i szyjka się nie skraca.

Jakby mojej mamy tutaj nie było, nie zjadłabym, ale była i kupiła 2 ciasta, i wino i dla mnie piccolo. Nie mogłam odmówić, a mój ojczym je strasznie dużo ;/ bardzo dużo ;/ i on tak nakłada, jedno się dobrze nie ułożyło on jeszcze jedno nakłada, po 2 min lody ;/ i co mam odmówić. Ostatnio odmówiłam t prawie była awantura że nic nie jem, a w ciąży jestem, więc wole uniknąć takiej sytuacji stresowej, i zjeść jak dają.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A tak ogólnie jak myślicie, do fioletowej sukienki jaki kolor rajstop najlepszy?

beżowe lub czarne, choć ja bym bardziej postawiła na jakieś kolorowe, choćby żółte :D ale to zależy co kto lubi.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: