Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie twardo trzymają barszcze. Wcześniej ukraiński potem biały. Albo chrzanowa. Klasyka typu pomidorowa, ogórkowa, rosół oczywiście też. A dziś chyba kapusniak wstawię, bo mi trochę kapusty kiszonej zostało. Może uda się jakieś kostki czy żeberka wędzone kupić, zaraz się muszę i tak zebrać po badania.
-
Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki... czy przygotowujecie jakos krocze do porodu (cwiczenia, masaze itp )?
-
Dzień doberek!
O matko... i juz muszę przez Wasz zjeść lody
Gusiak, powodzenia!!
Moja Mała od wczoraj ma ADHD, fika prawie non stop i powiem Wam, że te kopniaki to już nie delikatne muśnięcia tylko jak walnie to aż mi cały brzuch podskakuje
Moja Mała Strong Woman
My dziś mamy trochę bieganaia, bo jutro komunia mojej Siostrzenicy i część gości będzie u nas, a dziś czeka nas jeszcze składanie nowych mebli...Także weekend obfity w zadania
Miłego dnia Mamuśki !
Córcia
-
Moja mała szalała wczoraj. Miałam wrażenie, że mam w brzuchu nie dziecko, a co najmniej łososia. Dosłownie takie rzucanie niczym ryba bez wody. Może to po tej glukozie? Za to dziś chyba odsypia wczorajsze szaleństwa, kilka minut się powiercila rano i teraz tylko raz na jakiś czas smyrnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:słuchajcie, a Wasi mężowie będą przy porodach?
Różne opinie krążą na ten temat.
Ja osobiscie bym chciała, zeby był i mój mąż też chce wiec chyba będzimey mieli poród rodzinny.
a Wy co uważacie na ten temat? -
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Mój się tak napalił, że sam znalazł szkołę rodzenia i nakazał mi, że od czerwca chodzimy tam razem
Poza tym zawsze możesz w kogoś wbić pazury i mieć na kim wyładować frustracje, bo na położnej tak jakoś głupio
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Moj tez bedzie przy porodzie, o ile bedzie sn. U nas nawet inneh opcji nie bylo. Chociaz ostatnio jak ogladamy razem program "porody" to widze przerazenie w jego oczach. I w moich tez sie maluje, bo przy 1 nie doszlam nawet do 5 cm rozwarcia wiec nie wiem co mnie czeka
Ja uwielbiam lody z mc z polewa karmelowa, mniammm. Ale poki jest cukrzyca to nie szaleje. Za to czasami pozwalam sobie na jogurt redberry, ktory tez jest super i mozna wybrac do niego dodatki owocowe.
A jutro chyba zrobie chlopakom deser bezowy, niby nic a pyszny i z tysiacami kalorii. Ale mojemu mezowi rosnie brzuszek rownomiernie z moim, smieje sie ze oboje jestesmy w ciazy