Wymiary naszych Maleństw
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:Szczesliwa, super zdjęcie. Póki co to właśnie zdjęcie z tego etapu jest moim ulubionym, mimo że mam foty z genetycznego i połówkowego 3d. Takie ufo z wielkim łbem, które właśnie zaczęło przybierać kształty ludzkie. I te łapki i nóżki, jakby jeździło na kółeczkach
-
To od razu Ci doradzę, żebyś się specjalnie nie nastawiała na poznanie płci. Wiele z nas z własnego doświadczenia powie, że lepiej poczekać kilka tygodni i dowiedzieć się na 99%, niż się nastawiać, a potem zdziwić. Powiedz lekarzowi, żeby nie mówił nic, jeśli nie jest pewien.
szczesliwa83 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny to ja juz jestem tak zamotana ze nie wiem ktory to tydzien i zy lekarz dobrze zbadal.... wychodzi wzgledem przedostatniego badania ze to 12 tydz ale dziecko mierzy 10 cm ...zadna z was az takiech welkich rozmiarow nie opisywala ....nie wiem zaczynam sie martwic
-
nick nieaktualny
-
W 16tyg 4d moje male malenstwo ma 10,5cm.pompka wali 153.bardzo bardzo ruchliwe.miedzy nozkami zaslonilo sie na usg wiec czekamy do polowy stycznia na malego Ktosia.czuje ruchy juz 3 tyg laskotanie wiem ze ciezko uwierzyc ze tak szybko ale 3 ciaza.1 udana mam nadzieje .w maju rozwiazanie:-D
-
nick nieaktualny