Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jakoś ostatnio brakuje mi czasu na forum.
Kjopa gratulacje!!! Bardzo się cieszę że się udało
Ejrene gratuluję pierwszego uśmiechu ja ciągle czekam na taki świadomy. Zdjęcie córeczki postaram się dziś lub jutro wstawić na fb.
Agatia współczuję pobytu w szpitalu ale chociaż masz dobrą opiekę. Waga córci bardzo ładna. Moja miała 2480g i ładnie sobie radzi, w zeszłym tyg było już ponad 3500g więc i Twoja szybko nadrobi
Ruby przykro mi, że takie przeboje masz w tej ciąży. Mam nadzieję, że już nic Cię nie zaskoczy i spokojnie doczekasz do terminowego porodu.
Kas rzeczywiście super promocję trafiłaś
Bratku jak tam ostatnie zakupy? Wyprawka dopięta na ostatni guzik? Pochwal się wózkiem piękne imię wybraliście
Cinnamon jak tam samopoczucie w drugim trymestrze? Jak ten czas leci...
Milka gratulacje!
Co do wózków, my mamy bebetto holland i póki co jestem zadowolona. Wydaje się solidny. Gondola jest duża, myślę że Asia szybciej usiądzie niż przestanie się mieścić. Spacerówka robi dobre wrażenie, a jak będzie się sprawować to się okażeMilka1991 lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:O Ruby wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) dużo miłości :*
Kjopa zaglądałaś do nas to jesteś na bieżąco:) wybierasz się na drugą betę?
Termin porodu wypadnie Ci gdzieś na kwiecień?
Ejrene wg. OF na 20 kwietnia. Na betę pójdę w środę. Zrobię od razu progesteron, TSH, ft3,ft4. Tylko zastanawiam się czy jak pójdę w środę rano to będzie duża różnica bo betę dziś robiłam o 13.00.
Ruby wrote:A ja ci zdradzę sekret zrobiłaś mi prezent na naszą 7 rocznicę ślubu , która dzisiaj właśnie wypada a 10.08 kiedy masz termin @ to urodziny mojej młodej hahaha ale dobre daty no
Oooo Ruby jak miło To Wszystkiego Najlepszego z Okazji rocznicy. Zawsze będę pamiętać kiedy macie
Właśnie dawno Cinnamon i Bratek się nie odzywały Hooop Hoooooop dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!Ruby lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ☺ wreszcie was znalazłam. Witam się z betą 41,4☺
Zaraz poczytam co u was żeby być w temacie.
Kjopa umawiasz już wizytę u giną? Bo ja się zastanawiam czy już.
Ruby gratki z okazji rocznicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 10:02
agatia, Ruby lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Imię Róży gratulacje
Przed chwilą widziałam post Bratka ze strasznym siniakiem i już go nie ma, co się tu dzieje? Bratku boli Cię to, czy tylko tak strasznie wygląda?
Agatia co u Ciebie? Jak sytuacja?Imię_Róży lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Nie no, wiecie co, oni są niepoważni... Ja rozumiem, że można mieć problemy z serwerem, ale oni te problemy mają już od wielu, WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELU dni.
Znikają posty, znikają dane, które się wprowadza do kalendarza etc.....
Zaczynam się zastanawiać, za co płacę?????????
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......
Wiolu, OF i BBF od wielu dni ciągle zawodzi - znikają posty, strona się wiesza.... Dziś naprawiali (niby, cytuję, udskonalali ) do g.14:00, jak nie lepiej... no i tyle z tego udoskonalania.
Co do siniaka - już prawie nie boli Nie mam pojęcia, skąd się wziął...
agatia - mam nadzieję, że wszystko ok i milczysz tylko z powodu zawodności BBF ;/ -
nick nieaktualny
-
IR ja się umówiłam na jedną wizytę na 6 września w lux medzie. Ale chcę iść też na NFZ do mojej która mi prowadziła ciążę.
Dziewczyny lekarka mi napisała,że mam brać Dupka 2x1tabl. to brać rano i wieczorem? -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:IR ja się umówiłam na jedną wizytę na 6 września w lux medzie. Ale chcę iść też na NFZ do mojej która mi prowadziła ciążę.
Dziewczyny lekarka mi napisała,że mam brać Dupka 2x1tabl. to brać rano i wieczorem? -
Ha ha ha Bratku ja piszę cały czas, a nie widziałam Twoich postów i wywoływałam Ciebie
Jutro mam USG oceniające AFI, wielkość Liwki i łożysko z przepływami. W czwartek będzie moja ginka na dyżurze dto ma przyjść i omówić ze mną USG.
Trochę cukry mi świrują, ale jeszcze tydzień, jak dobrze pójdzie.
Mam nadzieję, że posta nie utnieBratek lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki za ciepłe przyjęcie:-))) ....piszę to zdanie po raz któryś bo ciągle go zżera;-(
Kjopa z tego co pamiętam to duphaston bierze się jeśli dwa razy dziennie to przerwa między jedną tabletką a drugą 12h.
Ja dzisiaj idę ok. 11 na izbę przyjęć pogadać z ginką i może też mi da dupka.
A robiłaćś tego proga czy dzisiaj z betą zrobisz? bo ja dzisiaj w pakiecie z betą zrobię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 06:03
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*