Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobiety
Cynamon dobrze mówi te suwaczki o kant dupy można rozbić, opisy też się nie pokrywają.
Mind lekarz kawałeczek w inną stronę by kliknął na ekranie i już inny pomiar by wyszedł,przecież to maleństwo jeszcze. Wiem że ciężko ale może spróbuj nie skupiać się na szczegółach:*
Ryby to Ci Twój doktorek cwany:D najpierw przyzwyczaił do częstych wizyt z USG a teraz mówi że za często chcesz. Już możesz rozpocząć odliczanie do powstania Antka
Kas jak tam samopoczucie? Skurcze się uspokoiły czy dalej męczą wieczorem i w nocy?
Kjpa fajnie że już ruchy czujesz:) ponoć w drugiej ciąży szybciej i widać sprawdza się
Imię Róży mnie piczka kłuła ale dopiero w 3trymestsze. Już niedługo poznasz płeć lokatorajakieś przeczucie?
Mi się zaczęły włosy sypać masakryczne. Mąż kazał mi coś kupić bo boi się że łysą żonę będzie miał.midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Mid dużo siły dla Ciebie:*
Ejrene a bierzesz zelazo? Często przy niedoborze włosy wypadaja,ale też fakt że po porodzie to raczej nieuniknione.
U mnie dziś spokojny dzień,skurczy brak,lekki ból krzyża,Maluch spokojniejszy,czyzby cisza przed burzą
Jutro wizytamidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć baby
A ja znowu wymyśliłam sobie robotę, tym razem padło na cotton ballsycały dzień grzebałam, teraz się suszą kulki, mam nadzieję, że jutro będą sztywne bo jak nie to się wścieknę
Dziewczyny światełko [*] dla tych które straciły...
Ejrene no niestety po ciąży włosy słabnąja już mam kupione witaminy na po ciąży
ostatnio zrobiłam wielkie zamówienie w aptece online...midnight lubi tę wiadomość
-
Hej
Kjopa gratuluję ruchów
Ejrene mi też sie sypały, ale mi zawsze się sypią, takie bardziej sypanie po ciąży jakoś samo przeszło
Kas kciuki za wizytę
Ruby a jakie cooton ballsy ? powiedz coś więcej
Wczoraj nie było tak źle...dużo osób było na grobku, duzo zniczy sie paliło..to miło że tyle osób pamięta...
Ja lecę oddać krew i potem do gina...ale nic nowosci sie nie spodziewam, miałam wyznaczoną wizytę i kazał przyjść dla spokoju ducha mimo że byłam w czwartek
Miłego dzionka Wam życzęCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kas kciuki by wszystko sie ułożyło i poszło gładko...dawaj znac na bieżąco.
Ja po wizycie..chyba co tydzień będę chodzić, w pon usg za tydz mam przyjść.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyKas niech moc będzie z tobą! Powodzenia
Mid te kule takie z kordonek i do tego lampki można włożyć i wychodzi taka girlanda świetlna
niektóre kule wyszły tak:
Ale kilka zepsułam bo ja krochmalem smarowałam balon i cholera została mi powłoka z krochmalu w dziurachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:36
Imię_Róży, Milka1991, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ejrene za tydzień o tej porze będę w trakcie prenatalnych:-) i już myślę.... wszyscy dookoła wmawiają mi dziewczynkę, a że brzuch ja na dziewczynkę, a że zbrzydłam(!0)(ciekawe jak mam wyglądać po szpitalu:-P) to też na dziewczynkę, i ja tak coś czuję , że może, może .... ale mały już wymyślił imię dla braciszka ma być Filip:-)...dla nas najważniejsze żeby było zdrowe:-) także proszę o kciukasy za tydzień
Kas no i co tam słychać?
Mid a co tam po wizycie, ile ma małe wzrostu;-)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:48
Milka1991, Ejrene lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Skurczy brak,jakieś pojedyncze,rozwarcie dalej 2cm a te wody to wg nich śluz no hm czekam na wynik testu...no szlag mnie trafi
-
Ja zmieniam podpaski,szalone ilosci są tego i wszystko wsiaka wg mnie sama woda,kolor jasny róż.
Póki co przyjeli mnie na patologie i czekam na wynik testu,ktg robia i krew pobrali.
Eh szkoda gadać,najwyzej jutro na zadanie się wypisze jesli okaze się że to tylko sluz:/ -
nick nieaktualny