Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobiety
Cynamon dobrze mówi te suwaczki o kant dupy można rozbić, opisy też się nie pokrywają.
Mind lekarz kawałeczek w inną stronę by kliknął na ekranie i już inny pomiar by wyszedł,przecież to maleństwo jeszcze. Wiem że ciężko ale może spróbuj nie skupiać się na szczegółach:*
Ryby to Ci Twój doktorek cwany:D najpierw przyzwyczaił do częstych wizyt z USG a teraz mówi że za często chcesz. Już możesz rozpocząć odliczanie do powstania Antka
Kas jak tam samopoczucie? Skurcze się uspokoiły czy dalej męczą wieczorem i w nocy?
Kjpa fajnie że już ruchy czujesz:) ponoć w drugiej ciąży szybciej i widać sprawdza się
Imię Róży mnie piczka kłuła ale dopiero w 3trymestsze. Już niedługo poznasz płeć lokatora jakieś przeczucie?
Mi się zaczęły włosy sypać masakryczne. Mąż kazał mi coś kupić bo boi się że łysą żonę będzie miał.midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Mid dużo siły dla Ciebie:*
Ejrene a bierzesz zelazo? Często przy niedoborze włosy wypadaja,ale też fakt że po porodzie to raczej nieuniknione.
U mnie dziś spokojny dzień,skurczy brak,lekki ból krzyża,Maluch spokojniejszy,czyzby cisza przed burzą
Jutro wizytamidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć baby
A ja znowu wymyśliłam sobie robotę, tym razem padło na cotton ballsy cały dzień grzebałam, teraz się suszą kulki, mam nadzieję, że jutro będą sztywne bo jak nie to się wścieknę
Dziewczyny światełko [*] dla tych które straciły...
Ejrene no niestety po ciąży włosy słabną ja już mam kupione witaminy na po ciąży
ostatnio zrobiłam wielkie zamówienie w aptece online...midnight lubi tę wiadomość
-
Hej
Kjopa gratuluję ruchów
Ejrene mi też sie sypały, ale mi zawsze się sypią, takie bardziej sypanie po ciąży jakoś samo przeszło
Kas kciuki za wizytę
Ruby a jakie cooton ballsy ? powiedz coś więcej
Wczoraj nie było tak źle...dużo osób było na grobku, duzo zniczy sie paliło..to miło że tyle osób pamięta...
Ja lecę oddać krew i potem do gina...ale nic nowosci sie nie spodziewam, miałam wyznaczoną wizytę i kazał przyjść dla spokoju ducha mimo że byłam w czwartek
Miłego dzionka Wam życzęCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kas kciuki by wszystko sie ułożyło i poszło gładko...dawaj znac na bieżąco.
Ja po wizycie..chyba co tydzień będę chodzić, w pon usg za tydz mam przyjść.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyKas niech moc będzie z tobą! Powodzenia
Mid te kule takie z kordonek i do tego lampki można włożyć i wychodzi taka girlanda świetlna
niektóre kule wyszły tak:
Ale kilka zepsułam bo ja krochmalem smarowałam balon i cholera została mi powłoka z krochmalu w dziurachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:36
Imię_Róży, Milka1991, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ejrene za tydzień o tej porze będę w trakcie prenatalnych:-) i już myślę.... wszyscy dookoła wmawiają mi dziewczynkę, a że brzuch ja na dziewczynkę, a że zbrzydłam(!0)(ciekawe jak mam wyglądać po szpitalu:-P) to też na dziewczynkę, i ja tak coś czuję , że może, może .... ale mały już wymyślił imię dla braciszka ma być Filip:-)...dla nas najważniejsze żeby było zdrowe:-) także proszę o kciukasy za tydzień
Kas no i co tam słychać?
Mid a co tam po wizycie, ile ma małe wzrostu;-)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:48
Milka1991, Ejrene lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Skurczy brak,jakieś pojedyncze,rozwarcie dalej 2cm a te wody to wg nich śluz no hm czekam na wynik testu...no szlag mnie trafi
-
Ja zmieniam podpaski,szalone ilosci są tego i wszystko wsiaka wg mnie sama woda,kolor jasny róż.
Póki co przyjeli mnie na patologie i czekam na wynik testu,ktg robia i krew pobrali.
Eh szkoda gadać,najwyzej jutro na zadanie się wypisze jesli okaze się że to tylko sluz:/ -
nick nieaktualny