Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie chcę nic mówić, ale wczoraj tak mi poleciało, że aż na legginsy przeszło myślałam, że to wody już poszły
Kas dawaj znać jak tylko możesz
Ruby nooo podziwiam po prostu! Ja poszłam na łatwiznę i kupiłam białe w takim chińskim, 10 sztuk za dwie dychy
Mid co nowego po wizycie? -
No to jutro rodzimy
Test na wody wyszedł watpliwy dlatego dostalam antybiotyk,wg lekarzy do 24h powinny pojawic sie skurcze,jeśli się nie pojawią to będą wywoływać. Mam się wyspać żeby mieć siłyMilka1991, Imię_Róży, cinnamon cookie, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny...ale usg w poniedziałek będzie...chyba źle coś napisałam..
Ruby super te kulki kojarzyły mi się takie ficowe, ale te są śliczne
IR kciuki oczywiście mocno trzymam!!! co będzie to będzie byle zdrowe i silne
Kas wytrwałości kochana dużo siły powodzenia
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyKas ale emocje!!!! super, czekamy na maluszka, koniecznie się odezwij, trzymamy kciuki żeby poszło jak po maśle
Mid dzięki dzięki:) już dwa komplety gotowe, jeszcze jeden się suszy, na fb wstawiłam zdjęcia w konwersacji ostatniej
cynamon to tanio mega... ja za moje zapłaciłam tyle co za lapmki czyli dla młodej 6 zł i dla mnie 10 zł, Antkowe też 10zł bo miałam stare makarony i je poobcinałam i zużyłam właśnie na kule ale 20 złociszy to tanio- chyba że bez lampek co?
Zresztą ja to bardziej dla zabicia czasu i satysfkacji niż dla zysku...bo człowiek jak coś zrobi to taki dumny potem się czuje
Mid co tydzień nieźle, ale na NFZ chyba? bo prywatnie to bankructwo murowane -
Hej
KAs jak tam? oj zeby wszystko poszło gładko i pięknie jak tylko będziesz mogła to dawaj znać będę trzymać kciuki i myślec o Tobie
Ruby jasne ze najlepsza z tego satysfakcja. Jak miałam więcej czasu to sama robiłam wszystko co się dało.
A wizyty owszem na nfz, w tej poradni patologii, zostaje tam, lekarz mimo że malomówny i dziwny to jakiś taki spokój we mnie wywołuje tym swoim podejściem..Teraz tez kazał przyjść tylko z dobrym wynikiem usg i wtedy co opiepsz za panikę dostałam...poważnie się wtedy wystraszyłam bo kazał lekarza sobie zmienić. od razu się uspokoiłamCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O 12.30 podali oxy,po godzinie skurcze,po kolejnych dwóch finał. Ból masakra,bez znieczulenia,naciecie. Do tego macica się nie obkurczala,zrobil się krwiak i o 20.00 lyzeczkowanie pod narkoza,odlot totalny,już jest ok,ale co przeszlam to moje. Mały był dwa razy obwiniety pepowina:( dostal 9/10/10pkt.Apgar. do tego u mnie pokarm lichy,mam nadzieję że po tym zabiegu będzie,Robcio coś possal,choć poczatki ciezkie i wzieli go na noc,bo ja padam:(
-
Kas gratulacje ! jestes dzielna, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie, o pokarm sie nie martw może jeszcze się pojawi, może przez stres trochę zanikłCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny