X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie koleżanka po cc mi poradziła że jak się wyśpię po cięciu i tylko lekko głowę poczuję to żeby dwa paracetamole łyknąć od razu bo jak się rozkręci to nie ma zmiłuj się...także do szpitala chce zabrać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 17:44

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a w szpitalu nie dadzą leków? Można tak łykać swoje?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon hmm może i dadzą ale przezorny zawsze ubezpieczony czy jak się tam mówi ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie głowa po CC nie bolała.
    A Mikołaj tą poduszkę będzie miał na siebie założoną, między nogami i ona wymuszać na nim będzie że nie nogi podkurczone i rozkraczone na żabę.

Kjopa rehabilitacja tak sobie, przy Vojcie przy drugim ucisku płacze wyrywa się. Górę ma dalej mocno spiętą. Jutro znowu jedziemy na rehabilitację.

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene a jak u Was to wyszlo że potrzebna była rehabilitacja?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak tam u Ciebie? Spokojnie? ;)

Ejrene to dzieje się u Was, taka poduszka to chyba nic fajnego? :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjj

Cynamon no jest mi jakoś mega ciężko , nawet śmialiśmy się z m że obym tylko dotrwała do wtorku , ale jutro już poniedziałek więc spokojnie powinnam doczekać ;)
    No ale stresik jest , chociaż staram się nie myśleć o tym żeby się nie denerwować za wczasu :P może jeszcze dzisiaj uda się wyspać bo jutro to już chyba raczej nie :)

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski. Dlugo nie zagladalam, ale Liwcia zabiera mi caly czas wolny..a ja sie nie opieram <3

Ruby powodzenia jutro...juz teraz zaciskammocno kciuki :*

2da6343587.png

Wysłany: 21 listopada 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby i jak wyspałaś się?? Nie chcę Cię stresować ale... to już jutro!!! :O od rana będę czekać na wieści :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kurde laski już dzisiaj nie mogłam spać w nocy :/ cały czas myślę chociaż staram się nie myśleć negatywnie i nie nakręcać się to jednak!
    A do tego miałam dzisiaj tyle śluzu w nocy że podpaska przemoczona, ale już nic z tym nie robię, cierpliwie czekam do jutra rana...z piątku jak patrzyłam do książeczki to AFI czyli wody w normie więc albo moja uroda albo coś się tam jednak sączy...no nic do jutra rana już blisko także ten czekamy :P

Milka1991 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon a jak tam twój brzuchol? uspokoił się co?

Ewelinkaa jak mała się chowa? ile już waży ?

Reszta ciężarówek i mam meldować się, proszę mnie tutaj dzisiaj rozmową zająć :D

Kas no właśnie postanowiłam wbić się na listopadowy wątek bo za chwilę kupki, szczepienia i te sprawy więc chciała bym być na bieżąco tam z wami żeby też się radzić w pewnych sprawach matek rówieśników ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 09:55

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem, jestem:-)
    Tradycyjnie w weekend odcinam neta:-) Ja też dzisiaj am stresa idę upuścić krwi na testa;-)
    Ruby na dzisiaj wigilia cesarki:-) i jutro zobaczysz już Antosia:-) to taki niesamowity moment zobaczyć swoje dziecko pierwszy raz:-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży a weeeeeź, aż łzy w oczach mi stanęły jak przeczytałam Twoje ostatnie zdanie ;) hormony... trzymam kciuki za testy :*

Ruby u mnie brzuch dalej boli i ciągnie,a że od paru dni mam przypływ energii i ciągle bym coś robiła to szybko zaczyna boleć... ale jak jest gorzej to się kładę i odpoczywam, nie ma co przesadzać :)
    O której masz jutro się stawić?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża to powodzenia! testy na bank wyjdą cacy ;)

Cynamon o 7 mam już być więc podjadę na izbę już na 6.30 żeby na oddziele być w miarę na tę 7.00 rano...chyba ci się włączył syndrom wicia gniazda;)Ja po 30 tym tyg też już wszystko przygotowywałam, pokoik , ciuchy itp ;) niektóre rzeczy nawet wcześniej, ale łóżeczko , pościele prałam - zapakowałam to potem w worki żeby się nie kurzyło ale tak fajnie mi się chodzi do pokoiku i patrzy jak już to wszystko ładnie czeka na swojego mieszkańca ;)

Dagn_, Milka1991, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to moja córcia będzie miała chyba szok, dla mnie to będzie wielki a co dopiero dla dziecka, dzisiaj mnie widzi z brzuchem , młodego dotyka przez brzuch czuje go tam, a za kilka dni zobaczy mnie bez brzuchola -no nie do końca :P no i Antka we własnym wcieleniu takiego namacalnego...najgorsze, że młoda ma lekki katar i jak jej ni eminie to nie będzie mogła nas odwiedzić i strasznie to przeżywa że chce się z nami sobaczyć w środę...no ale co zrobić :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, ja przelotem tylko powiedzieć, że bardzo Ci zazdroszczę, że nie musisz iść dzień wcześniej do szpitala :)
    Powodzenia jutro ^^ Hehe, niedługo będziesz miała w domku tak, jak w bajce :D

Pozdrawiam :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn_ wrote:
    Ruby, ja przelotem tylko powiedzieć, że bardzo Ci zazdroszczę, że nie musisz iść dzień wcześniej do szpitala :)
    Powodzenia jutro ^^ Hehe, niedługo będziesz miała w domku tak, jak w bajce :D

Pozdrawiam :)
    dzięki Dagn!u ciebie widzę też już niedługo finisz:)
    haha z tą bajką to wiesz różnie bywa, ale jak wrócimy cali i zdrowi to czego tu więcej chcieć :)

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 17:21

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka a ty już kupujesz jakieś fajne różowe cukierkowe ubranka dla księżniczki? :)
    Doczytałam na ovu, że wesele udane, dobra jesteś do 1 się bawić, ale masz rację trzeba korzystać :) macie już jakieś typy imion czy pisałaś i gdzieś pominęłam?

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam kciuki za jutro :-) wow ale to zlecialo :-)
    Córka jak ma katar to lepiej jak w domu poczeka.
    Moja od soboty jest u dziadkow,wraca jutro,nie ma już temperatury,antybiotyk bierze do piątku,no oby było dobrze.
    Teraz najgorszy taki czas przeziebien,moja córka gdy miala 2ms przechodzila już lekkie zapalenie gardła,zobaczymy jak teraz Młody przebrnie przez ten zimowy czas.

Ruby najwyzsza pora dolaczyc do listopadowek :-)
    Ja myślę teraz nad karuzela lub projektorem do Roberta.hm
    On już ma takie czuwania za dnia,bo wcześniej caly czas spał. Trzeba go w tych chwilach czyms zając.

A gdzie Bratek???? :-)

Bratek lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ