Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKas Bratek od porodu nie zaglądała do nas.
A na początku to chyba dużo spał maluch? ja ci powiem, że ja już nie pamiętam jak to z młodą było ja mam karuzelę po młodej właśnie z projektorem, ale to jak ciemno jest , a w dzień może jakiś bujaczek? -
Właśnie gdzie Bratek, zniknęła nagle jak kamfora:-) było jej pełno na forum i nagle ciach:-) Bratku odezwij się
Ruby córa pewnie ciekawa braciszka, ale masz rację jak katar to niech lepiej u dziadka przeczeka. No tak czas teraz przeziębień i szkoda małego narażać. Mój m. jak byłam z małym w szpitalu też miał zakaz przychodzenia przez 3 dni, bo miał grypę żołądkową, tęsknił za małym, no ale ważniejsze zdrowie małego:)
Synek pytał mnie w zeszłym tygodniu, czy jak dzidziuś jeszcze urośnie to mu nóżki będą wystawały z mojego brzuszka:-)
Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
IR dobre z tymi nozkami hehe
Ruby na początku w domu spał non stop z przerwami na karmienie i przewijanie. Teraz noc zaczyna bardziej przesypiac,a w dzień obserwuje świat bujaczek mamy,ale to tak 15minut i koniec, wlasnie myślę nad taką karuzela z projektorem i jakimis melodyjkami. Masz z jakiejs konkretnej firmy? -
nick nieaktualnyKas mam z canpola ale model sprzed 6 laty więc teraz na pewno są lepsze, ja mam taką tylko inne kolory:
http://static.pokazywarka.pl/i/7098695/945021/karuzela-karuzelka-z-projektorem-arti-2891-starlight-0m-800x600-sq75.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 11:35
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby a u Was w ogóle dzieciaki mogą wchodzić na oddział? Coś słyszałam, że w niektórych szpitalach nie można... to prawda?
Milka ja już mam prawie wszystko zostały mi naprawdę pojedyncze rzeczy, no i zamówienie z gemini zrobić, ale już i tak koszyk pełny także zostało mi w sumie pranie i prasowanie no właśnie dołączam sie do pytania Ruby, jakieś propozycje imion macie już? -
nick nieaktualnyCynamon właśnie nie wiem jak to u nas jest, jutro się okaże, napisałam do koleżanki to może się dowiem jeszcze...nie pamiętam jak to było 6 lat temu u innych mam które już miały dzieci- czy odwiedzały czy nie, ale masz rację w niektórych szpitalach jest zakaz...
-
Cinnamon ja jak rodziłam to można było odwiedzać mnie w sali ale pojedynczo. Jak przyjechał mój P z moim bratem-wtedy 13lat miał to nie mógł do mnie wejść. Była osobna sala odwiedzin ale ja wtedy jeszcze nie wiedziałam,że jest . W innych szpitalach u mnie nie można wchodzić na sale tylko do tej specjalnej sali i tam dzieci wpuszczają.
IR powodzenia z badaniami-będzie wszystko ok.
Ruby już nie mogę się doczekać jutra i już dziś trzymam kciuki bo jak Ty już będziesz na oddziale to ja dopiero będę wstawać Pisz nam na bieżąco jeśli tylko będziesz na siłach i oczywiście będziemy czekać na relację foto Antkacinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa u nas też pojedynczo, ale nie wiem jak w przypadku ojca z dzieckiem właśnie...a niestety o sali odwiedzin u nas nic nie słyszałam, nie ma takowej chyba...na szczęście to tylko kilka dni więc jakby co to jakoś wytrzymam tylko córka może być zawiedziona...
A co do fotki to jak się uda to na fb wstawię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do karuzeli to ja mam pożyczoną od razu z łóżeczkiem, o taką: http://www.sklepy24.pl/sklep/zabawki-gry_pl/produkt/karuzela-do-lozeczka-pozytywka-lampka-dla-dzieci/6010 Wydaje się fajna, ładne muzyczki a do tego różne opcje, tzn sama muzyka, muzyka plus świecenie, muzyka plus świecenie i kręcenie itd
-
Hej
Ruby kciuki za jutrzejszy wielki dzień!!
Moja młoda zaczyna bawić się lalkami wreszcie, lalka dostała nawet imię i jest kochana całowana, noszona itp...chodziz nią i rozpowiada że ona też jak byla malutka to była u mamy w brzuszku...apropos, ni emówilam jej jeszcze ale ni ejest głupia, widzi ze się kłuję...wtedy gada: kłujesz dzidziusia?
A imię , jeśli dziewczynka to męża ulubione-Madzia, jak chłopak to zobavczymy,...
Pozdrawiam Was ciepło
Milka1991, Ruby lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid myślałam o Tobie Kiedy masz wizytę teraz? Bo ja po pierwszej ciąży mam głęboką sklerozę a teraz w ciąży to już w ogóle. Chodzisz w poniedziałki czy środy?
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDagn_ wrote:Ruby, jak dobrze pójdzie, to za tydzień sama pójdę pod nóż
A z bajką, to mi chodziło o tę z avka (mój Eryk uwielbia, do tego stopnia, że muszę mu wydzielać), też masz starszą dziewczynkę i młodszego chłopcaDagn_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinamon też fajna ta karuzela
Mi póki co wpadła w oko taka
http://allegro.pl/muzyczna-karuzela-z-projektorem-smily-play-new-i6617390212.html?reco_id=ec4ef371-b009-11e6-804c-0263d6c77dbb&ars_rule_id=201
Ale myślę dalej;-)
Mid moja córka dostala na urodziny lalkę Barbie w ciąży,to dopiero frajda,wyciaga i wklada tego bobaska
Magda też mi się podoba,i Ania proste,polskiemidnight lubi tę wiadomość
-
Hej wpadłam zobaczyć co u Was Próbuję Was nadrobić od jakiegoś czasu ale nie wiem kiedy mi się to uda, doba trochę za krótka
Ruby trzymam kciuki myślałam że tu już będą dobre wieści, ale jutro będziesz już tulić synka :)Powodzenia!
Kas gratulację
Midnight ciesze się że wróciłaś ogromnie Ci kibicuję :* tym razem musi się udać!
Jak patrzę na Wasze suwaczki to nie mogę uwierzyć że czas tak szybko leci. Cinnamon Ty już masz pewnie ładniutki brzuszek
Ejrene współczuję tych rehabilitacji namęczy się biedactwo
Przepraszam, że ja tak z doskoku, ale w ciągu dnia ciężko znaleźć czas na forum, chyba zęby się zaczynają, a wieczorem jak mała zaśnie to ogarniam to czego nie zdążyłam zrobić w dzień.
Ściskam wszystkie mamusie i ciężarówki :*
P.S. Co do karuzeli, my dostaliśmy w prezencie smoby cotoons i z czystym sumieniem polecam, Asia szybko przy niej sama zasypia, dla mnie rewelacja.kas50, Ruby, midnight lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)