Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Milka super, gratulacje Ja miałam krzywą tak jak cynamon 23 tydzień...
Dzięki kobiety mały stresik jest - mam nadzieję, że nic się już nie wydłuży bo wczoraj ledwo żyłam...dzisiaj 39 tydzień więc najwyższa pora na rozpakowanie
Róża zatem trzymam kciuki za badania
Kas no to macie już z dyni
A ja powoli się zbieram, odezwę się kiedyś po południu bo mam kilka spraw do załatwienia jeszcze po lekarzuImię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Wiem, wiem że sama się nakręciłam, ale jestem umówiona na poniedziałek na 13tą na pobranie próbki i potem 14 dni czekania:-) ... i jak się umówiłam to odzyskałam spokój ducha:-)...koszt duży, ale znam siebie i mój m. też mnie zna, 5 miesięcy bym sie zadręczała i wszystkich dookoła, bo najgorsza dla mnie jest niewiedza.
Ruby kciukasy jeszcze raz
Kas no i z głowy, super:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby kciuki za wizytę,to z usg masz?
Kjopa to była doslownie sekunda,Mały spal,polozylam go na specjalnym stole i wyszlam,bo nie moglam na to patrzeć. Tylko zakwilil i już wolali mnie spowrotem.
Wogole bylismy umowieni poza kolejką przez położną,weszlismy punktualnie,minutka i do domku. Tak to ja do lekarzy chodzić mogę.
Pani doktor bardzo sympatyczna,idziemy do niej na kontrole bioderek to już prywatnie. -
Ja krzywa też robilam wcześniej w 23tc,choć do konca nie wiem czy jednak jakiejs ukrytej cukrzycy nie mialam,skoro Synek taki duży się urodził.hm
IR mi by było szkoda kasy ale jak chcesz być spokojna to zrób te nifty. Choć wiem że wyjdą prawidlowe
A w jakim Ty wieku jesteś?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i już po
Synuś na bank będzie synkiem , lekarz mówił że takie zdjęcia dawno nie robił żeby tak było pięknie jajka widać - w 2D...szacowana waga 3500 na dzień dzisiejszy , a cięcie wedle życzenia 22.11.2016 - będzie strzelec i chyba fajna data taka łatwa do zapamiętania także mam być w szpitalu na 7 rano i jedziemy z koksem
stresik już jest
Poza tym wydzieliny mam mnóstwo ale już nic nie robimy z tym...może taki mój urok bo tak raczej nic się nie dzieje...Imię_Róży, Kjopa3, cinnamon cookie, Milka1991, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Super wieści Ruby:-) no konkretna waga synunia, pewnie jeszcze trochę podrośnie do cc:-) czyli rozumiem że wyniki masz okej:-) 22.11 świetna data i kurczę to już w poniedziałek:-))
Kas ja w tym roku w październiku przekroczyłam magiczną 40kę, dlatego doktorek tak o tym wieku gadał. Poza tym to moja ostatnia ciąża i jeśli rzeczywiście jest okej to chcę ją przeżywać ze spokojem ducha i cieszyć się każdym dniem ciąży:-) Kasa może i nie mała, ale jesteśmy ludźmi koło 40 więc trochę kasy mamy odłożone i nie nadwyręży to domowego budżetu:-)))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Ruby no i super trzymam kciuki za szczesliwy finał
IR to moze faktycznie zrób jak masz możliwość,ale wierzę że będzie dobrze.
U nas Robcio ma wzdecia:( cholercia nie wiem czy to już kolki się zaczynają -
Kupilamna Czechach Sab Simplex,dziś jakby spokojniejszy jest,trochę tą rurka go pomeczylam.
U nas corka chora,39st.gorączki:( no szlag mnie trafi,boję sie o Małego:( -
Kas o kurcze to nie fajnie że mała chora, ale dobrze że piersią karmisz to dajesz przeciwciała małemu.
Ruby to już tuż tuż Mój Mikołaj też z wtorku
Róża na pewno będzie wynik ok
My wczoraj byliśmy znowu u ortopedy i niestety mamy poduszkę ortopedyczną. Ale że nie było jej w medycznym to dopiero na wtorek mają nam ją sprowadzić. Następna wizyta 9.12 i dobrego czasu ma nosić 24godziny na dobę. Tylko do kąpieli i ćwiczeń mam ściągać.
-
nick nieaktualnyojej Kas żebyście się tylko nie pozarażali ... zdrówka dla córy...
Ejrene a gdzie tę poduszkę ortopedyczną pod plecy czy jak że cały czas musi ją mieć?
Moja córa pojechała na noc do dziadka i jutro po nią jedziemy, ale poza tym wyjazdem to już się z domu nie ruszam żeby właśnie nie złapać jeszcze czegoś...muszę jeszcze paracetamol kupić w aptece bo podobno po cięciu na ból głowy niezbędny...kas50 lubi tę wiadomość