Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję jesteście kochane :-*
Ja z mężem wczoraj wybrałam się na zakupy urodzinowe, trochę się obkupilam i jest mi z tym bardzo sympatycznie
Z racji tego że mleka zero to dzisiaj uraczylam się winkiem i całkiem dobre ono było
Jutro nadrobie obiecujęKjopa3, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby może młody ma gorsze dni trzymam kciuki żeby do świąt mu przeszło.
https://naforum.zapodaj.net/6db63353ef10.jpg.html
Moje dzisiejsze zakupy. Mamuśka wreszcie będzie miała sexy staniki. Te do karmienia kupię w marcu. Koszulka nocna fajna bo będzie rosła z brzuszkiem. Oprócz tego kupiłam kurtkę za 150 zł po przecenie na necie oglądałam ja za 300zł. Także ja już obkupiona jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 16:23
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Kasiu ja mam infekcję gardła i nosa, troche kaszle, nie mówię od niedzieli...
A Ty jak się czujesz?
Ruby może to nie kolki? Może masz tak jak ja i Bratek ? oby nie ale kto wie czy charakterku nie pokazuje
IR fajnie że zakupy udane ładna bielizna
Milka słabe informacje ...nie dla mnie na nie na tą chwilę...ja każdy dzień i każdą godzinę odliczam już...jak będę miała 18 tc za sobą to wtedy będę miała nadzieję że dobrze się skończy...na razie tylko ten detektor mnie ratuje przed utratą rozumu.
Do tego do przeziębienie, gardło całe czerwone, teraz trochę gadam ale jak rasowa menela, wcześniej moja młoda sie śmiała ze zagubiłam swój głos
Zalecenia gina bez zmian, za dwa tyg jak zwykle znów wizyta, może da skiero na usg, chyba teraz chciał dać ale się rozmyślił. Wyniki moje były ok, tylko te d-dimery miałam lekko podwyższone ale poza tym koagulologia ok wiec nic nie mówił na to...Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid trzymam mocno za Ciebie kciuki!! Musi się udać, nie ma opcji!!
wczoraj byłam u młodej na jasełkach w przedszkolu, 2 mamy z grupy córy są w ciąży... jednej mąż pracuje w UK, widują się co 2-3 miesiące, druga ma sporą nadwagę i jest ok 40 tki.
i są w ciąży.
to dodało mi nadziei
Milka1991, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też kiedyś myślałam o trójce...ale w moim przypadku to niemożliwe- niech chociaż dwójkę się uda. Chyba że postanowimy zaadoptować -ale jak uda się urodzić to myślę że mogą nam nie przyznać dziecka, albo zostać rodziną zastępczą.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Jej jak pomyślę że jutro zaczynam 16 tc to zaczynam sie bac..mimo że czuję jak mnie tak młode smyrgoli od środka i 2x dziennie podsłuchuje serduszka, troszkę mnie panika ogarnia...wracają złeeee wspomnieniaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid będzie dobrze odganiaj złe myśli
Ja przeziebiona,katar mnie dopadł mam nadzieję że Młody się nie zarazi.
Ruby co u Ciebie?
Milka o kurcze,co było przyczyną tak wczesnego porodu?midnight lubi tę wiadomość