Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby i tak mam nadzieję że to dziewczynka najlepiej tak silna jak córa moja, mimo że marzy mi się chlopczyk..wolę żywą kolejną córkę niż kolejneg syna na cmentarzu.
A jak tam synuś ? dał trochę poświętować?
Też tak zaglądam właśnie i czekam az Maja zawita to na prawdę cudna wiadomość, teraz czas na reszte dziewczyn, oby ten rok był łaskawyCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam i ja po świętach:-)
My wszyscy w domku, mały nie był w przedszkolu, m. chory a ja wczoraj kupiłam na "sale" w zara home śliczny puchaty kocyk, ażurowy oczywiście różowy
Jutro też podjadę do galerii może coś przywlokę coś ładnego i znowu różowego:-))...upatrzyłam sbie już śliczny rożek, mięciutki i milutki.
Co ja czytam czyżby Majju zaciążyła:-))) juuupiii:-)) Maju ujawnij się i pokaż teścik wszystkie tu trzymamy kciuki:-)))
3 stycznia mam podglądanie księżniczki a 10 stycznia połówkowe już nie mogę się doczekać
Mid na pewno z dzieciaczkiem wszystko w porządku trzymam kciukasy, kiedy podglądasz?
Ruby ja to wagę omijam szerokim łukiem, chyba będę musiała z 5 ton zrzucić po porodzie, już jestem umówiona z przyjaciółką na wspólne zrucanie tej mutant masy bo sama to nie wiem czy sie zmobilizuję...jak zobaczyłam sie na świątecznych zdjęciach no to mnie zatkało, ze taka jestem już "gruba"...echhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 15:26
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam i ja
Ruby przyjdzie czas to uciekną kilogramy Dasz radę. Nie rób sobie tylko zbyt restrykcyjnej diety bo zrobi Ci się jojo.
Mid super,że maluch fika. Trzymam mocno kciuki. Wiem,ze teraz najcięższy okres przed Tobą. Przeżywam bardzo z Tobą ale musi być wszystko dobrze.
IR już połówkowe u Ciebie !!!Fiu,fiu Super.
Ja 17 mam glukozę,zobaczymy czy dam radę bo słodkie lubię ale na czczo jak coś w tej ciąży skubnęłam to mnie mdliło
Kas ładnie idziesz z wagą. Mam nadzieję,że i mi po tej ciąży lepiej pójdzie spadek wagi
Pokażcie brzuszki 22+5tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e87b0bf93633.jpg
cinnamon cookie, Milka1991, midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Hello, nieśmiało dołączam Wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem po fioletowej stronie mocy Muszę poczytać co tam u Was.
Ja dziś powtórzyłam betę, po 24 h, i zrobię jeszcze w piątek.
Zrobiłam też proga - 35,9 więc chyba ok.
Najbardziej martwi mnie toksoplazmoza
IgG 504,5 IU/ml
IgM 0,2 AU/ml
Czyli IgG mocno na (+) a IgM (-)
Muszę się skontaktować z ginkiem ale nie chcę wyjść na wariatkę co panikuję w pierwszych dniach ciąży. Miałyście może do czynienia z taką sytuacją?Milka1991, Kjopa3, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
-
Majju witamy z tokso kontaktuj się z ginem i na pewno nie wyjdziesz na wariatkę... z tym akurat nie ma żartów i lepiej skonsultować.
Mid życzę Ci w takim razie kolejnej pięknej córy
Ruby Ty mi nic o kilogramach nie mów... moje uda są jak galareta patrzeć na nie nie mogę... co do porodówki to żebyś wiedziała, torbę pakuję powolimidnight lubi tę wiadomość
-
Uff dzięki Mileczko, trochę odetchnęłam. Chociaż i tak do pierwszej wizyty będę chodzącym stresem. A po niej pewnie też
Dopiero odkrywam tajniki fioletowej strony ale postaram się bywać regularnie.
Kjopa! słodki brzusio, a nóżki jakie chudziutkie!
Cinnamonku nigdy bym nie pomyślała, że na tego sylwestra też będę musiała pić szampana bezalkoholowego! Jutro uderzam do Piotra i Pawła
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Zjadłam pół kilo krówek i malutka mi teraz szaleje w brzuchu cudowne uczucie. W ogóle od paru dni mocniej ją czuję.
Majju witaj )))
Kjopa ja też w szoku że już niebawem połówkowe. Ładny masz ten brzuszek ja mam już duży fotę wstawię później ja mi się uda go trochę wciągnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 18:53
Milka1991, majju lubią tę wiadomość
-
Zawstydzacie mnie tymi kilogramami...nie wiem czy to takie najważniejsze, najważniejsze by dzieciak był zdrowy, Ruby a Ty po cesarce masz na to czas, spokojnie, wszystko ładnie się zagoi to i poćwiczyć będziesz mogła, głowa do góry
Rózyczka znów choróbsko ? uważaj na siebie niech na Ciebie nie chucha.
Podglądanie nie wiem... mam nadzieję że za tydz na wizycie da skierowanie.
Zazdroszczę już mocnych ruchów nie mogę sie doczekać a brzuch na pewno masz nie większy ode mnie
Kjopa super brzusio!
Majju wreszcie cieszę się bardzo że możemy Cię tu gościć pamiętaj stres nie wskazany, teraz to sie naciesz tym stanem bo po porodzie życie do góry nogami
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMajeczko ja miałam cytomegalie dość wysoką i wszystko było ok, ważne że zakażenie nie wystąpiło teraz bo wynik masz ujemny więc na pewno jest ok! strasznie się cieszę, że tutaj jesteś
Kjopa no wiem, że efekt jojo może wystąpić, ale czuję się nadal jak słoń może w końcu ruszy w dół... brzuszek cudny patrzę na mojego szkraba i mam ochotę go całować i ściskać ze szczęścia że już tutaj jest
Goście już pojechali, ta koleżanka która nie mogła zajść udała się do mojego gina i mam wielką ale to wielką nadzieję że on jej pomoże
Kas zazdroszczęKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo hejo
Maju gratulacje witaj po fioletowej stronie mocy toxo masz jak najbardziej ok stare zakażenie. Ja tak miałam z cytomegalią
Czytam Was, ale nie mam czasu pisać, bo Liwka miała chyba skok, noce były koszmarne święta minęły spokojnie, Borek szczęśliwy bo dostał wymarzone autka
Ale te Wasze ciąże galopują każdej kibicuje mocno i czekam na kolejne dzieciaczkiKjopa3, midnight lubią tę wiadomość
-
Ja też już nie mogę się doczekać kiedy będę mojego malucha tulić Od kiedy zobaczyłam jego buźkę na połówkowych Najgorsze,że dużo rzeczy mam i nie mogę się nacieszyć wyprawką Ostatnio przeglądałam ciuszki. Mam sporo po 10-15szt. z każdego rodzaju. Śpiochy,pajace,kaftaniki,spodnie,bluzeczki,body itp. Nawet rożki i pościel po młodym została. Za szybko żeby już to prać i układać w szafce. Jeszcze dokupić materac,kosmetyki,pieluchy a na to też jeszcze czas.
Majju witamy ale super Jeszcze spojrzałam na różu kiedy pisałaś,że test negatyw i ogólnie masz dość. A tu proszę jak pięknie Nogi,dupsko wychudzone a góra rozrośnięta Może po tej ciąży będzie lepiej
Agatia Liwka już spokojniejsza?
IR u mnie młody też miał znowu wirusa Co chwilę łapie ale przy tej pogodzie to chyba nie powinnam się dziwić. Ja chcę śnieg i mróz. Teraz zrobimy mu kurację Neosine.Tydzień brać ,tydzień nie brać i tak trzy razy. Zobaczymy czy zadziała.
Mid jakie kilogramy Na to nie patrzymy,zwłaszcza w ciąży.
midnight lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/6db63353ef10.jpg.html
Oto mój wielki brzucholek
M. Śpi w salonie(biedny i maseczki mu kupiłam do noszenia)a ja z synkiem w sypialni.
Majju jak tam beta?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc02663ff7ed.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 16:17
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku pewnie, że mądre, nigdy w to nie wątpiłam
Betę robiłam wczoraj, po 24 godzinach i wynosiła 216 (wcześniej 148). Zamierzam jeszcze jutro popołudniu powtórzyć, już po 48 godzinach. Mam nadzieję, że ładnie urośnie bo na razie chyba tak słabowato.
Co jeden brzuszek to ładniejszycinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Maju witamy na fiolecie
Fajnie brzuchy, fajnie
U nas ostatnio słabe noce mam nadzieję że to przejściowe i po nieszczęsnym skoku minie. Na dodatek okres wrócił a tak było pięknie bez:D
Mi też by się poćwiczyć przydało ale nie chcę mi się, trudno mi się zmotywować by samej ćwiczyć w domu. -
Hej
Kjopa też tak mam w razie co większość rzeczy mam, nawet gdyby chłopak to ubranka bo bratanku , ale na razie nie myślę o wyprawce...tfu tfu wolę nie zapeszać..
IR super brzuszek wcale nie taki duży
Maju betą sie nie martw, przecież to po 24h a nie 48h będzie dobrze musi być
Ejrene współczuję...ale wiesz, powrót @ oznacza szanse na drugiego dzidziusia
Ja dziś od genetyka, wynik homocysteiny poniżej normy :o spodziewany wynik przy mutacji to powyżej normy-ale oznaczałby źle, więc chyba dobrze tylko p dr też była zdziwiona...Imię_Róży, majju lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17