Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby trochę pomogło dzisiaj neurolog powiedziała że to staw biodrowo krzyżowy a nie rwa .... Uffff... Mam przez 3 dni brać paracetamol i smarować maścią olfen. I oczywiście jeszcze ze 4 masaże. A jak u ciebie jest postęp w obkurczaniu?
A to różowa kiecuszka z dzsiejszego szopingu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e2f4655b0bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 20:19
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ejrene wrote:Kas bardzo dobrze zniósł to szczepienie 6w1, nie miał gorączki, nic się nie działo. A Twój?
A i jeszcze senny za dnia dosyć był,dużo spał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 20:25
-
Nie zwracajcie uwagi na tą drugą wagę. We wtorek miał ok.550g a wczoraj 705g. Toć to nie możliwe Na połówkowych dokładnie wszystko zbadała (pierwsza waga) a ta druga to z NFZ. Teraz ze szpitala studenckiego przenieśli przychodnie gin. do szpitala w którym chcę rodzić. Zadzwonię tam w poniedziałek i popytam.
Kas może synka akurat coś podłapuje Ja chyba właśnie będę robić przed każdy sczepieniem CRP bo w szpitalu też mu dali szczepionkę a na drugi dzień CRP 79
Ruby właśnie jak tam u Ciebie? Kiedy do swojego gina idziesz? -
Różyczko to w sumie dobrze ze to nie ta rwa i mam nadzieję że leki i masaże ci pomogą i już nie będziesz musiała cierpieć. A tak swoją drogą super kiecuszka Z Milka macie podobne gusta
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę 23 o godz. 20.10...ale spoko tyle już wytrzymam
Kas oj to biedny mały, z tymi szczepieniami to niestety nigdy nie przewidzisz jak mały zareaguje....
Mój dzisiaj też mega niespokojny , w ogóle to przy każdym karmieniu wygina się i pręży, nie wiem o co chodzi czy to te afty są powodem czy ból brzuszka, a może przedawkowałam te specyfiki i mały ma teraz jelitowe problemy? masakra jak człowiek się zamartwia ale serce mi krwawi jak widzę, że jemu coś dolega -
Behemottka - CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ Super, że nas znalazłas i się odezwałaś
Przeokrutnie byłam ciekawa, co u Ciebie, ale nie udało mi się na Wrześniówkach dokopac po przerwie do Twoich postów. Zreszta widzę teraz, że też praktycznie tam już nie piszesz?
Hihi, no u nas "old wives", to właściwie ogromna częśc personelu, jeśli chodzi o dietę itd.
Oooo, też spacerki "lubicie"? Jupii, nie jestem sama, sasasa
mid, tak, kojarzę właśnie, że z tym chodzeniem trzeba uważać, nie promowac itd. Zresztą tak samo, jak z siadaniem (czasem układamy Go na chwile w takim lekkim pół-siadzie, jak już Księciuniowi nic innego się nie podoba i zawsze bardzo nad tym boleję, w kwestii kręgosłupa).
kasiu-HURRAAAAAA )))) Cudownie, że toxo, to stary temat I ciesze się, że mogliście się podejrzeć - i że wszystko w porządku
Buziaki dla Was ogromne :-*
Kjopa - tak czy siak - kaaawał chłopa nosisz w brzuszku
IR - cieszę się, że u Ciebie lepiej I że to nie rwa
My po wizycie u osteopaty Tym razem było lepiej - mało, że całe spotkanie mogło być wykorzystane na prace, bo nie trzeba było zbierać szczegółowego wywiadu, to jeszcze Młody o wiele więcej sobie pozwolił robić. Był płacz, ale nawet w najgorszych momentach mimo wszystko mniej intensywny. I udało się zazwyczaj go przerwać. Więc tym razem pan mógł o wiele więcej zrobić w obrębie głowy i szyi
Od razu Młody lepiej ssie i śpi
Btw-zrobiłam rachunek sumienia przed wizytą: z czym jest lepiej, z czym gorzej, co bez zmian. I jak wszystko wymieniłam, to na koniec mówię, że może to zabrzmi dziwnie, ale... mam nieodparte wrażenie, że Juniorowi zrobiła się... bardziej symetryczna głowa I nie chodzi o tył, gdzie niby łóżeczko może spłaszczać. Tylko właśnie... przód. Z jednej strony była ładnie wysklepiona, ale z drugiej-płaska, jakby ktoś Go huknął deską. A od czasu wizyty w ciągu tych 2 tygodni to prawie zniknęło.
Pan... uśmiechnął się i odpowiedział: a tak, bo to częste u niemowląt, ale łatwo można to zlikwidować.
Kasia1407, Imię_Róży, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Bratku a Wy mieliscie główkę asymetryczna?
Bo nasz Młody z tyłu ma lekko splaszczona i chyba kupię mu tą poduszkę Head Care.
Dziś już bez temperatury,tylko lekki katarek,zaliczylismy nawet godzinny spacer. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co Frida daje radę. -
nick nieaktualny
-
Kas może zapytaj pediatre. Dla takuch maluchów nie ma za bardzi leków i do trzeciego miesiąca w razie "w" szpital. Tak to chyba wodą morską już możesz ale chyba nie warto ryzykować coś poważniejszego.
-
Hej, sorki za nieobecnosc..
rozłożyło mnie..
Ruby wszystkiego najlepszego!! 100 lat!! i kciuki za wizytę
Kasia ciesze się że wyniki wyszły dobrze!
Kjopa to teraz znów będzie trzeba może za jakiś czas sprawdzić, tak jak u mnie czy nie jest za bardzo rozrzedzona krew a mały fajnie że rośnie zdrowo, waga i tak orientacyjna
A ja w środę idę do gina, zobaczymy co tym razem wymyśli...no i odbiorę wyniki właśnie na to rozrzedzenie
Róża no to żeby pomogły masaże
Bratku dobrze ze ten osteopata pomaga
Miłego dnia
Bratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej laseczki witam w 19 tc:-))
Kuracja paracetamolem i olafenem trochę pomogła, został tylko upierdliwy ból przy spojeniu, ale da się z tym żyć.
Nawet wczoraj ubrałam choinkę. Dzisiaj chyba pojadę zobaczyć jakąś szerszą kurtkę, bo w mojej zapinam się już na ciasno, baardzo ciasno...
Milka kiecuszki extra na żywo są słodkie, ja kupiłam jeszcze bodziaki to jeden dostałam za grosz.
Ciacho ale dal chłopczyków też są śliczne ubranka, ja patrzyłam z rozrzewnieniem, bo ponad trzy lata temu dla synka wybierałam te miniaturowe ciuszki.
Bratku dobrze, że osteopata pomaga, mały się ułozy i wy odetchniecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:27
Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mid następna wizyta u immunologa 2 lutego i mam zrobić te same badania co miałam teraz,do tego USG z przepływami.Teraz miałam bo połówkowe były a następne powinno być między 28-32tc.
IR bardzo się cieszę,że już lepiej
Bratku super,że wizyty z synkiem pomagająBratek, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Różyczko super ze juz troszkę przechodzi i oby tak dalej, żeby ból już przeszedł. Kurcze 19tc ja cię kręce jak ten czas leci! Mogłabym ja być już w tym tygodniu już bym była spokojniejsza.
Mid kochana kuruj się. Co tam ciekawego dopadly? Przeziębienie?
Ruby Wszystkiego co najlepsze:) Spełnienia marzeń i 100 lat w szczęściu, zdrowiu i miłościImię_Róży, midnight lubią tę wiadomość