Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ruby pochwal się włoskami
Cinnamon gtauluję to już tak niedługo
Kasia, Milka meldujcie się po wizytach..
Milka jak ciąża zdrowa to nie ma konieczności częstszych wizyt, a na końcówce to już chyba na końcówce z tego pamiętam czyli tak chyba 34tc +..nie pamiętam już jak to z córą było bo ja od 32 tc to częściej w szpitalu niż w domu.
Kasiu no właśnie mam tak samo , jakbym miała raz na miesiąc (mimo że nie mam usg) to bym zwariowała a tak nawet w razie pytań i wątpliwości wiem ze zaraz sie zobacze nie muszę stresować aż miesiąccinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Milka to super wieści! jak rzadsze wizyty to trzeba sie cieszyć- to znaczy że wszystko dobrze
Za kciuki dzięki, bo dziś obliczyłam ze S. straciłam jakoś 18t i parę dni...poza tym strach będzie do końca ciąży, moze i dobrze że to echo zrobią , bo samo serce może być ok, ale czytałam że też chodzi o to że sprawdzają ogólnie układ krążenia, przy moich chorobach to ważne
A Ty jeszcze jakieś 12 tyg i rodziszMilka1991 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam
Milka no to super wieści W walentynki wizyta taka będzie romantyczna
Mid my to w ogóle mamy podobne podejście do życia:-) Ale zobaczysz że wszystko będzie u nas dobrze
U mnie dziewuszki po wizycie rewelacja maleństwo rośnie jak na drozdzach odpowiada wielkością na 12 tydzien I na wtorek mam się zapisać na to genetyczne usg. Cała wizytę się śmiałam bo miałam usg i mam całe nagrane na płytę i nóżkami i rączkami machalo do mnie. Nawet zmierzył długość stopy całe 6,5 mm Wszystkie ma paluszki ogólnie na razie wszystko okmidnight, Milka1991, cinnamon cookie, Imię_Róży, majju, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kasia super wieści! no nie ma innej opcji, musi być dobrze
Milka powiesz mi coś wiecej? bo ja niezorientowana...bo już myślałam jeszcze z urzędem pracy pokombinować, ale jak jestemm na zwolnieniu to nie wiem czy by mnie zarejestrowali a nie chce mi się jechać żeby ich pytać...Bo teraz jestem na Zusie ale tylko do porodu i za marne grosze...nawet byście nie zgadły...za to po porodzie nawet ubezpieczyć musimy sie na męża. I tak kombinuję żeby mi to nie spędzało snu z powiek, bow końcu mam sie nie stresować niczymCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Poczytałam, uf dobrze wiedzieć w czwórkę na pewno nie przekroczymy tego dochodu.
Dzięki wielkie jak nie wiem co za podpowiedź, od razu lżej na sercu i wątrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 11:09
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
U mnie nie ma na razie ciśnienia z ubezpieczeniem, a jak pytałam panią w ZUSie to mówiłą ze razem z córka -bo ona na mnie przypisana- mozemy spokojnie do końca zasiłku mojego byc u nich ubezpieczone.
Ale właśnie -ale to może już na priv Ci napisze
ED: Ale mi dziś humor poprawiłaś ta wiadomościa, na prawdę, aż młode sie rozszalało co mnie niezmiernie cieszy pewnie do czasu aż będzie miało tyle siły by po pęcherzu trzaskać, ale póki co baaardzo chciane uczucie, od jakiejś godziny już tak napierdzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 11:50
Milka1991 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej
dziewczyny co słychać? cicho tu...
macie plany na weekend? ja zaraz wymykam, a jutro na WLKP
Melduję dwa nocne silne ''wyskoki'' podskoki mojego dzidziusia może jeszcze rzadko, ale od wczoraj czuję już takie mocne ruchy że aż ręką sprawdzam czy na zewnątrz już czuć
I najczęściej gdy ''czuje '' jedzonko, wczoraj np trzymałam kanapkę w ręku i już miałam ugryźć...i kop, i to już któryś raz tak -łakomczuchmajju, Kjopa3, Kasia1407, Milka1991, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ach zazdroszczę kopniaczkow sama czekam z niecierpliwością na te kopiarki ale jak z usg już 12tc to może już niedługo i ja poczuje A u ciebie z usg idzie tak jak z @ czy jest jakaś różnica?
midnight lubi tę wiadomość
-
Ja póki co po herbacie u Szwagierki, leżę i oglądam tv, nic mi się nie chce robić, zresztą podbrzusze ciągle boli więc tym bardziej nie chce mi się kręcić po domu M pomaga Rodzicom w wykańczaniu domu, pewnie później razem tam pojedziemy, poza tym planów brak
Mid fajne te pierwsze ruchy, jeszcze nie są bolesne a już takie przyjemne, jak dzidziol się rusza i reaguje na jedzonko u mnie pierwsze pukanie było w 19tc ale to u pierworódki często później jestmidnight lubi tę wiadomość
-
A ja dziewczyny również dziś lenistwo nic komplentnie mi się nie chce. Wstałam troszkę sprzatnelam i dalej leżę normalnie masakra. M zaraz wróci z pracy to się przerazi
Cinnamon ty to już na dniach więc ten brzuszek może być zapowiadający że coś się dzieje -
Kasiu mnie przez całą ciążę brzuch boli tylko ten ból się zmieniał, teraz już jest ciężko więc połączony taki z uciskiem na pęcherz, jak podnoszę się z łóżka to aż stękam, współczuję Małżowi że musi tego słuchać hahaha jakby starą babcię miał za żonę a Ty jesteś w pierwszym trym to normalne, też miałam takie dni że nic mi się nie chciało, bo samopoczucie takie dziwne drugi trymestr był zdecydowanie lepszy
Kasia1407 lubi tę wiadomość