Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamon no i dwa dni zostały. Na którą masz być w szpitalu?
Mid też myślę,że córa będzie
Majju u mnie bez wymiotów ale za to z mdłościami i sennością.Coś trzeba było przegryźć żeby mdłości nie było ale też nie za dużo bo wtedy też nie dobrze
Współczuję bólu.
Ruby super,że synek ładnie rośnie Jak córa?Pomaga?Nie jest zazdrosna?
Ja witam od kilku dni w III trymestrzecinnamon cookie, midnight, Milka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Kjopa tak jest, jeszcze dziś i jutro, aż nie wiem za co się brać chyba ogarnę dziś dom, posprzątam co trzeba ale na szczęście niewiele do roboty w szpitalu mam być na 7:30, pewnie o 7 wyjedziemy a o tej godzinie do szpitala z 10minut drogi
Ruby no to jest właśnie plus karmienia mm! -
nick nieaktualnyHej,
Kjopa córka rewelacja, wiedziałam że będzie ok ale nie spodziewałam ze aż tak fajnie, ona jest zakochana w bracie, mówi że mały jest jej o tylko jej pomaga , chodzi i ciągle całuje, przytula i mówi slodziak na niego i tak już 8 tyg więc raczej nie powinno się już to zmienić
Także duża różnica wieku jest też fajna
Cynamon 2 tylko za dużo nie rób żeby samo już się nie rozkrecilo bo po co Ci ten stres i dwa porody
Mój dzisiaj spał od 20, pobudka o 12 o 3 i wstał po 6 także takie nocki to ja lubie bo i wieczór cały dla siebiemidnight, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Ruby
ale fajnie, super,zazdroszczę
Cookie
jejku, jak to zleciało, trzymam kciuki za Was :*
Milka
ja miałam ręczny z Aventu i życia bez niego sobie nie wyobrażałam, 6 mscy młoda była tylko na cycku, z domu bym się przeciez nie ruszyła hehMilka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej
Kjopa gratuluję III trymestru !
Cinnaom fajnie z jednej strony ze masz zaplanowane, jakoś tak mniej stresu ze może sie wydażyc w każdej chwili, chociaż jeszcze nie przesadzone ale do czwartku już chyba Maluch wytrzyma ?
Ruby reakcja córy super! najwidoczniej już dojrzała do tego, żeby mieć młodsze rodzeństwo, charakter też tu pewnie ma wpływ ciekawa jestem jak moja, troche mniejsza różnica niż u Ciebie, ale mówi że chce malutką siostrzyczkę, no i widziałam ją w relacji z innymi maluszkami, jest dość troskliwa i opiekuńcza...zobaczymy jak to będzie na dłuższą meteKjopa3 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej:-)
Kjopa rany już III trymestr:-)
Ciacho nadchodzący weekend już we trójkę
Mid, Ruby ja też jestem ciekawa jak mały zareaguje na siostrzyczkę, na razie się cieszy i jak widzi wózek z dzidziolem to mówi, że już chce siostrzyczkę) Właśnie Mid ciekawe jak u nas będzie z zazdrością bo różnica wieku nie taka duża, i na razie mama jest cała dla synka;-)) a potem trzeba się będzie podzielić)
Luccc a Ty się zdecydowałaś na to hsg czy jeszcze czekasz?
Ja wczoraj wieczorem zaliczyłam endokrynologa i o dziwo powiedział że tsh wg dobre , a mnie sie wydawało że za bardzo spadło. I zamienił mi euthyrox na letrox zobaczymy czy nie będzie mi po nim bębnić w uszach i kołatać serce. Mam brać magnez i jakby co co parę dni zmniejszać dawkę do 25.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 09:38
cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Lucc hsg nie zaszkodzi, a może pomóc i będziesz wiedziała że np jajowody drożne, aleee trzymam kciuki za ten cykl może nie będzie potrzebne:-))
Miałam tsh 1,84 teraz 0,8 i myślałam że za niskie, a on stwierdził, że może być. Ft 4 za to lepsze powyżej 1. Przy cc anestezjolodzy zwracają uwagę, żeby było powyżej 1 bo to ponoć lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 11:14
-
nick nieaktualny
-
Lucc to jak dla staraczki masz idealne:-)) a w ciąży to są inne normy, tak mi powiedział
Ciacho, ale to by nie było złe cesarka na skurczach, ja miałam tak z synem i to ponoć najlepsze bo dziecko już gotowe do przyjścia na świat. Także spokojnie sprzątaj i pierz na źle nie wyjdzie:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 12:08
-
Ruby super. Mój młody teraz tak bardziej zaczął całować brzuch,głaskać i gadać do brata "mój kochany braciszku" Wcześniej bardziej się wstydził. Jak zobaczył,że tatuś głaska i gada do brzucha i mówi dobranoc to był zawstydzony.Mówiłam mu wtedy,że może też rozmawiać z bratem bo go słyszy No i na dobranoc pyta czy brat się kręci czy śpi,jak się kręci to mu nakręca misia do spania . Mam nadzieję,że będzie jak u Ciebie.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże to i lepiej jak się samo zacznie ale mnie ten stres by nie służył- czy zdążą na czas z cesarką, czy dziecko nie wejdzie w kanał rodny zanim mnie przygotują...i nie mówicie że to tak szybko się nie dzieje bo u mojej znajomej po odejściu wód minęła chwila i kobieta ledwo zdążyła do szpitala...drugi przypadek z grupy fb mojego miasta to taki, że dziewczyna urodziła przed szpitalem bo nie zdążyła
Także jak mam mieć coś zaplanowane to jednak wolę na spokojnie -
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Lucc to jak dla staraczki masz idealne:-)) a w ciąży to są inne normy, tak mi powiedział
Ciacho, ale to by nie było złe cesarka na skurczach, ja miałam tak z synem i to ponoć najlepsze bo dziecko już gotowe do przyjścia na świat. Także spokojnie sprzątaj i pierz na źle nie wyjdzie:-))
IR może i tak , ale nie u każdego to może wyjść na dobre, jeśli są osoby które mają cesarkę bo naturalny poród jest ryzykiem dla nich bądź dla dziecka to chyba lepiej jednak na zimno ...po co ryzykować i się stresować. -
Ja tam nie wiem jak lepiej jak gorzej...ja rodziłam sn tylko że musieli mnie na cc zabrać, ze względu na tętno, a byłam już tak umęczona że było mi wszystko jedno
Ed: pewnie też bym się stresowała jak Ruby pisze, czy nie bedzie to za późno.
Róża u mnie róznica tak pomiędzy bo młoda będzie miała 4,5 roku...na razie jest ok zobaczymy,już nie mogę się doczekać aż będzie ruchy można na zewnątrz wyczuć, ciekawa jestem jej reakcji na razie jak mówię że brzuch mnie boli to mi go masujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 13:55
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Ruby chyba nie myślę że raczej nie planowane, ze wględu na trombofilię.
Napisałam, bo chodziło mi że gdybym nie była taka zmęczona wtedy podczas porodu to pewnie bym była przerażona czy cc dobrze pójdzieCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17