Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamon kciuki!!
dziewczyny, moja młoda też szczypior, niedługo 6 lat kończy, a ledwo 17 kg waży...wzrostu jakoś 115 cm ma.
tylko, że ona je po prostu mało- ale je wędlinę, mięso, owoce, większość zup, pije mleko, je jajka, z warzywami tylko kłopot, do obiadu to jedynie brokuła tylko zje albo surówkę z marchewki.
ale zawsze była szczypiorem, urodzona w 40 tc ważyła 2950 gcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Lucc to nieźle, moja ma 4 lata i około 110 i waży 17,5 kg, myślałam ze chuda widzę ze jeszcze nie tak źle
Moja urodzona w 38tc 2975 więc podobna waga tylko wcześniej urodzonaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ja tak samo jak był mały wszystko po kolei mu wprowadzalam i jadł wszystko z apetytem a tak mniej więcej w wieku 3 lat wszystko się odmieniło choć teraz widzę już lekka poprawę ale i tak odstaje od normy. Jak np idziemy gdzieś w gości to nawet nie ma szans żeby ktoś go do czego kolwiek prócz napoju bądź kurczaka namówił Mój ma 9 lat 134 wzrostu i waży 29 kg szczypiorek mały:D
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon.... wszystko ok??????????
Ufam, że tak :-*
Potwierdziły się moje przypuszczenia - mamy już od dziś przebite dwie dolne jedyneczki....
No ale skoro wylazły, to może zacznie z powrotem lepiej spać ;/
agatia lubi tę wiadomość
-
Całuski dla cinnamon i jej synusia No i kolejne maleństwo z naszej grupy Ach jak ja lubię takie wiadomości
Bratku no to gratuluje pierwszych ząbków Jest co opijac
Lucc mój to nawet ciasta nie lubi. Zresztą co on tam lubiBratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Bratku gratuluję ząbków, szybko dość ?
Ja witam sie z połową ciąży za mna, i nadal we dwójkę niestety z bolącym gardłem...boję sie że mnie cos rozłożyBratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hello:-)
Bratek na cycu mały:-)? .... noooo to teraz będzie szlifował ząbki:-))) najgorzej jak wyrzynają się kły, czyli trójki ale to jeszcze trochę)
Mid super już z górki:-)) szybko zleci:-)) .... mnie wczoraj zaczęło gardło boleć, więc płukałam wodą z wodą utlenioną, syrop prenalen, rutinoscorbin, tabletki do ssania prenalen, i uniben do psikania na gardło, no i małego wydelegowałam do dziadków i wygrzewałam się cztery godziny w łóżku i pomogło ))
A co tam u Ciacha????Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:02
Bratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyHej,
Bratku no to gratulujemy pierwszych ząbków teraz to się zacznie
Róża cynamonek pisała że jest mega głodna a jak apetyt dopisuje to chyba nie jest źle
Ja dzisiaj mam wizytę u lekarza mam nadzieję że w końcu się dolecze w tych miejscach bo już mam dość
Mid no teraz już będzie z górki
Czyli kolejna w kolejce Milka? Pakuj kochana torbę bo czas leci ze szok
Mam nadzieję że za niedługo po tej stronie mocy zobaczymy kolejna z różuBratek, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ooo jak ciacho zgłodniało to znaczy że jest bardzo dobrze:-)) a jak malutki???
Ruby a co się dzieje, że wizytujesz??
No to teraz faktycznie Milka i Kjopa już w blokach startowych:-)))
Ja też ściskam kciuki, żeby nowa mamuśka tu przyszła, oj bardzo jej kibicuję)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziękujemy ))))))
No szybko, szybko te ząbki Ale ponoć nie świadczy to o niczym złym, uffff
Nie straszcie-bardzo się boję, gryzienia - niby najgorzej, jak się pojawią zęby z obu stron (czyli u nas-brakuje góry ).
Echhh, skoro się nie udało mieć spokoju i późnych zębów, to może chociaż teraz będzie dłuższa przerwa???? ))))
Nie obraziłabym się - skok rozwojowy połączony z zębami, to za dużo szczęścia naraz
IR-dobrze, że już się lepiej czujesz! :-*
P.S. Tak, Młody nadal na piersi (z dodatkiem mm )
mid-ogromnie, ogroooomnie się cieszę z Twoich kolejnych tygodni
Teraz tylko uważaj na siebie
A powiem Wam, że podczas ostatniego chorowania (tego już z antybiotykiem, niestety-pierwszy raz od dawna ;( ) po skończeniu tabsów na gardło Prenalen kupiłam Tantum - i stwierdziłam, że jednak Prenalen może się schować ;/ Ale fakt, że miałam gardło z masakrycznym stanie.
Ruby-kciuki za wizytę-ufam, że nareszcie będzie spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:45
midnight lubi tę wiadomość
-
Bratku Gratuluję ząbków U młodego wyszły jak miał trzy mies. górne jedynki obie i zaraz dolne dwie. Przez prawie 1,5 roku karmienia nigdy nie było problemu z gryzieniem Także mam nadzieje,ze i u Ciebie tak będzie. Pod koniec karmienia to już miał prawie całą buzię w zębach Może dwa razy przypadkiem zdarzyło mu się lekko przygryźć ale to tak jak i my np.język sobie przygryziemy przypadkiem.
Mid bardzo się cieszę,że półmetek minął
Ruby powodzenia na wizyciemidnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby a tak z innej beczki kiedy masz szczepienie Młodego?
Bo ja kurcze drugą dawkę mam miec za tydzień a grypa szaleje i mam obawy. Chcialabym przesunac o 2,3tyg.
Bratku Wy się szczepicie? -
Ruby powodzenia na wizycie! mam nadzieję ze to nic złego..
Bratku niestety jak już zaczęły to będą wychodzić ale może chwilę przerwy będzie oby u nas też wyszły najpierw jedynki na dole a potem dwójki na górze- wyglądała jak wampirek
niestety niepocieszając pamiętam że wychodziły jedne po drugich
Z lekami nie kombinuję...trudno...w ostateczności polecę do lekarza niech coś da...teraz tylko prenalen , woda z solą, ciepły szalik, miód cytrynka itp...
Milka no tak teraz Twój czas
Ja oczywiście też kibicuję mocno by kolejna do nas dołączyła, a nawet bym się nie obraziła jakby przyszły hurtem.
Cinnamon jak samopoczucie ?Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17