Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki, rzeczywiście ten czas leci jak szalony! Tutaj zęby, tutaj poród,następne w kolejce, połowa ciążu a u mnie... 9 tydzień! I też mi się wydaje, że szybko minęło Już w poniedziałek podglądam co tam się dzieje u małego Kurczaczka, także proszę o kciuki
Milka1991, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
Maju oczywiście że kciuki trzymam !!
A propos reakcji naszych starszych pociech na brzuch- i ja doczekałam, dziś się chwile położyłam a mała ni z tego ni z owego :
''Kocham cie brzuszku'' i całusek, no słodkie to byłoKjopa3, majju lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby a tak z innej beczki kiedy masz szczepienie Młodego?
Bo ja kurcze drugą dawkę mam miec za tydzień a grypa szaleje i mam obawy. Chcialabym przesunac o 2,3tyg.
Bratku Wy się szczepicie? -
Hej dziewuszki
Cinamonku jeszcze raz buziaki dla Was, jak się czujecie?
Braku super, że są pierwsze ząbki
Co do szczepień, to nam pediatra kazała odroczyć o 3 tyg z racji sezonu grypowego.
Muszę wam pochwalić moją Liwkw. Wczoraj byliśmy na pierwszym laserze, Młoda dwa razy zapłakała (gorzej mama ). Teraz 2 tyg smarujemy kremukiem regeneracyjnym i za jakieą 2-3 tyg będzie widać efekt pierwszego zabiegu.
No i muszę młodej zrobić usg przetoki, bo dr wyczuł wczoraj jakieą minimalne zgrubienie pod skórą.
Ściskam wszystkie brzuszki i maluszki :-*Milka1991, midnight, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Brawo dla Liwki dzielna dziewczynka
Ja jednak też przesune to szczepienie o 3tyg.i zobaczymy jak dalej będzie z tą grypą
Mid ale Ty już daleko,druga polowa ciąży się rozpoczela trzymam kciuki dalej mocnomidnight lubi tę wiadomość
-
Hej no właśnie ale cisza;-) ja pół godziny temu wypiłam glukozę 75 czekam na drugie pobranie m. jest ze mną. Niedobrze mi....bleee... Mała dostałoa powera i kopie;-)
Jak tam świeżo upieczona mamusia?
Majju a jak twoje samopoczucie?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzięki Milka pamiętałam że to paskudztwo ale tym razem gorzej mi poszło po pierwszym łyku dostałam ataku kaszlu i pociągnęło mnie....ech jeszcze 15 minut i spadamy na obiadek:-)
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Witajcie. IR współczuję glukozy Już teraz wiem, że dla mnie to badanie też nie będzie przyjemne Trzymam kciuki żeby wynik był prawidłowy.
U mnie samopoczucie ok, widziałem maleństwo-gigant ma już 2,17 cm! Nadrobił trochę, teraz termin wychodzi na 05.09. Serducho pięknie bije to i mama szczęśliwa ♡♡♡Milka1991, Kjopa3, midnight, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hop,
Ja dzisiaj już sama bo u nas koniec ferii mąż do pracy poszedł... młody do południa fajny , ale potem dość marudny, na szczęście kąpiel, butelka i już śpi
Majju no to gigancik rośnie, ciekawe jakiej płci
Róża koniec końców glukozę masz już z czapy
U nas pogoda fajna dzisiaj więc po młodą do przedszkola maszerowałam z wózkiem, ale co się upociłam pod góry to masakra
Ktoś pytał o świeżo upieczoną mamuśkę to cynamonek jeszcze w szpitalu - krwiak się jej zrobił biedaczce i zatrzymali ją na dłużej...ale mały cudny i ma się dobrze
Jak będzie miała siły i czas to na pewno się odezwie samaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:27
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Maju to super wiadomość to chodujesz gigancika jak i ja Cieszę się że wszystko w porządku:)
IR współczuję glukozy ale masz ją już za sobą ja jeszcze niestety przed ale do tej pory pamiętam to paskudctwo bo miałam podejrzenie cukrzycy ciążowej:/
Cookie zdrówka kochanacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej
Agatia cieszę sie ze Malutka tak dobrze zniosła laser i trzymam kciuki by efekt był super, żeby nie trzeba było wielu tych zabiegów
Kas no daleko, sama jestem w szoku że udało sie dojśc dalej niż do tej pory.
Róża u glukoza blee, jak tylko moja dzidzia wytrzyma ze mna jeszcze te parę tygodni to też mnie to czeka chociaż ja już wprawiona- z córką w ciąży miałam 3 razy, i w poprzedniej miałam w 11tc...więc trochę już tego piłam..
Milka a nie masz możliwości pójść wcześniej gdyby ten brzuch bardziej bolał ? wiem że nospę można brać spokojnie w ciąży , ale jakby nie pomagała to może zadzwoń do gina...?
To jeszcze trochę czasu do wizyty,...
Majju super! bardzo sie cieszę! mam nadzieję ze teraz już z wizyty na wizytę zaczniesz łapać oddech Ja też wiem co znaczy na wyczekiwanie serduszka, ruchów...może troszkę z innych powodów ale wiem jak to może być stresujące i wyczerpujące. Także teraz głowa do góry, jakoś pewnie niedługo prenatalne ?
Ruby a jak tam u Ciebie z tym smogiem..? bo u nas chyba kiepsko, nie oglądam żadnych prognoz, ale jak patrze w dal to aż czarno mimo że słońce świeci,
szkoda że pomoc wraca do pracy, ale dasz radę Już Młody chyba coraz fajniejszy sie robi ?
Trzeci miesiąc sie zaczał widzę, zleci szybko to i zabawkami zacznie się interesować
Cinamonku zdrówka! oby szybko wypuścili!
Mnie po cesarce 10 dni trzymali...mam nadzieję że wypuszcza szybciej, kciuki by sie wszystko zagoiło.
U mnie zaczynają sie wątpliwości...czy się uda, czy jak sie uda to czy dam radę z dwójką, że za bardzo utyłam, że nigdy juz nie schudnę...to są takie dziwne wątpliwości, że niby nie rozmyślam o ty, tylko jak mi przyjdzie na myśl to aż mi się niedobrze robi...mam tylko nadzieję że to dobry znak, bo kojarzę ze z młoda też tak miałam jakoś w połowie...eh
Ale póki co małe kopie , nawet w nocy, wiec sie cieszę, córa moja już ustaliła ze to będzie siostrzyczka nie chce słuchać ze może być braciszek
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid! Bo będziemy musiały na Ciebie nakrzyczeć za czarne myśli a wtedy myszy nas zjedzą Pozytywne myślenie - natychmiast! )
A wiecie co dziewczyny, sprawdziłam sobie czas mojego "zajścia" z kalendarzem księżycowym, który kiedyś Kjopka wrzucała i sprawdziło się kropka w kropkę!
Urodziłam się 2 dni po pełni i malucha też zmajstrowaliśmy 2 dni po pełni Oczywiście nie wierzę za bardzo w takie rzeczy ale może coś jest na rzeczy. Ciekawe co by na to o.Sroka powiedziałKjopa3, Milka1991, Ejrene, midnight lubią tę wiadomość
-
Mid kochana ja sama teraz mam już takie myśli brzuszek już widoczny nie mogłam się tego doczekać a teraz jak ktoś powie "Ale już widac" to gdzieś mam uklucie że już jestem gruba choć jak narazie 1 kg do przodu a z tego 3/4 to ważą moje cycki. Dziewczyny czy wam też tak bardzo rosły piersi? W poprzednich ciazach tak nie mialam. Teraz są wielkie twarde i mocno napięte i z dnia na dzień coraz większe. Posiadałam bardzo mały biust więc teraz każdy skupia się na moich piersiach i to oczywiście komentuje
A po za tym chcę się pochwalić że zaczynam czuć lekkie ruchy jest to oczywiście jeszcze takie muskanie ale już mam pewność że to to Na początku myślałam że coś tam w jelitach się przekręca ale już teraz nie mam wątpliwości:) w piątek kolejna wizyta M idzie ze mną i oczywiście się doczekać nie może bo będzie już znana płeć choć ja idę na potwierdzenie że to chłopak ponieważ mam takie lekkie przeczucie a po za tym wszyscy dookoła mówią "Oj Kasiu będzie chlopak" Nawet już ciuszki patrzę dla chłopaka:)midnight lubi tę wiadomość
-
Hejka:-) odebrałam glukozę na czczo 86 po 1h 122 po 2h 133, jutro o 8 rano mam wizytę to się dowiem czy to okej. Morfologia za to do kitu po miesiącu przyjmowania żelaza, na takim samym beznadziejnym poziomie jak miesiąc temu.
Mid kobieto masz już z górki:-)) nie przejmuj się wagą, ja już wyglądam jak mały wielorybek, ale mam to gdzieś, m. i tak mnie co chwilę obmacuje, więc chyba nie jest tak źle;-PPP.. z dwójką dasz radę na pewno:-)midnight lubi tę wiadomość