Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMileczka nie kombinuj , jesteś na ostatniej prostej więc lepiej żeby sprawdzić coś 10 razy niż nie raz nie i potem żałować, zadzwoń niech cię zbada jak wszystko będzie pozamykane to luz, a jak do szpitala cię wyśle to na pewno nie bez powodu, także słuchaj się nas i męża
-
Milka dzwoń i się nie zastanawiaj Ruby ma rację. I mam nadzieję że wszystko jest ok i nie będziesz musiała w szpitalu zostawać. A jeżeli chodzi o dziewczynkę to chciałabym ale przeczuwam chłopaka choć jak dla mnie najważniejsze żeby było wszystko dobrze
Kjopa to ci taki gigancik rośnie jak i mi lepiej ze duże niż za małe ja wychodzę z takiego założenia ale oczywiście bez przesady Ja jestem ciekawa jak mój jutro mnie zaskoczy
Powiem wam że martwi mnie cisza Mid co chwila wchodzę i sprawdzam czy się odezwała. Pomodle się dzisiaj za nią i maleństwo żeby wszystko było dobrze. -
Hej dziewczyny, witam z rana
Kasieńko trzymam kciuki za badanie i żebyś poznała płeć :*
Mileczko Ty już prawie, prawie więc lepiej sprawdzaj wszystko i dmuchaj na zimne :*
U mnie badania prenatalne 20.02. Ale mam trochę z nimi problem bo mój gin powiedział, że on mi wykona to badanie ale sprawdzałam i nie ma on certyfikatu FMF. I teraz nie wiem czy się nie umówić jeszcze do kogoś z certyfikatem.
Jak to było w Waszych przypadkach, opowiedzcie
Mid też się modlę za Ciebie i czekam... -
nick nieaktualnyWitam się
Kasiu to czekamy na info co tam się kryje obstawiam dziewczynkę
Milka dobra decyzja
Majju to pierwsze i drugi są najważniejsze, ja bym poszła do takiego który ma uprawnienia, po co bulić za coś dwa razy...zresztą mój ma uprawnienia do badań I trymestru ale już nie ma do połówkowych więc mi dał skierowanie do kliniki która się tym zajmuje - uważam , że to uczciwe skoro sam nie może to przynajmniej dał mi skierowanie i zrobiłam to na NFZ, było to bardzo dokładnie i profesjonalnie zrobione
A my już po śniadanku zarówna ja jak i młody- kima właśnie w bujaczku a ja zaraz zaparzę kawkę dzisiaj mam dostać płaszcz z orsay-a bo zamówiłam przez neta ale coś czuję, że tylko na fotkach tak ładnie isę prezentuje i pewnie jutro pojadę go oddaćMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie tu nie bylo,Mid mam nadzieję że wszystko ok
Moje saczenie to był czop,a pozniej rzeczywiscie rozowe wody,ale czasem jest to po prostu zwiekszona wydzielina.
Daj znać Mid
My dzis konczymy magiczne 3miesiace -
Hej dziewczynki:-)
Milka dobrze że dzwoniłaś, nawet jakby co zostań w szpitalu pewnie magnez w kroplówce dostaniesz i będzie okej:-)) trzymam kciukasy.
Miduś daj znać, trzymam kciuki:-))
Kas gratulacje trzy miechy to już poważny wiek:-))
Ruby rodzinne śniadanko:-)
Majju jak nie zamierzasz robić innych badań to szukaj gina z certyfikatem dobre usg i będziesz miała spokój ducha:_))
Kjopa dobrze że usg cię uspokoiło:-))
Mój synek dzisiaj jedzie z przedszkola do muzeum zabawek i od rana przeżywał mały:-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej dziewczyny
Wczoraj tak popatrzałam na nasze suwaczki i maaatko jak te maluchy szybko rosną. Tu pół roku,tu trzy miesiące a brzuszki to już w ogóle ekspres
Milka ja w nocy też miałam napinanie brzucha u góry ale u mnie ewidentnie za mało magnezu bo jeszcze mam wtedy skurcze w stopie i biodra bolą. Choć podbrzusze też daje trochę znać. Zaczęłam łykać magnez ale jedną tabletkę i będę zwiększać aż się uspokoi.
IR super,że na wycieczkę synek jedzie. Ja to zawsze w mocnym stresie jak mój gdzieś jedzie. Najchętniej to bym z nimi jechała Zwłaszcza do kina czy gdzieś jak jadą autobusem albo tramwajem.
Majju ja robiłam prenatalne u lekarza z certyfikatem ale bez PAPPA. Potem połówkowe też u lekarza z certyfikatem ale gdzie indziej niż prenatalne. Najważniejsze są moim zdaniem połówkowe. U mnie na prenatalnych to było z 15 min. ale wszystko dokładnie pomierzone,za to na połówkowych ok.40 min. i malucha już fajnie widać ,lekarz pomierzy,da pooglądać i sporo śmiechu jest -
Na pewno dobrze robisz żeby sprawdzić. 3 tabletki to i tak nie dużo. Na moich zalecają 8 tabl. dziennie a my w ciąży mamy jeszcze większe zapotrzebowanie i pewnie jeszcze szybciej się wypłukuje. Magnez jest bardzo niestabilny bo uzupełnisz a wypijesz herbatę,kawę i już go nie ma,do tego stresik i koniec
Weź torbę może zatrzyma Cię na kroplówki z magnezu. Już miałaś kiedyś chyba przez dwa dni kroplówki z nim nie? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny napisałam rano wiadomość i teraz patrzę że jej nie ma.
Milka i jak u ciebie ? Coś już wiadomo?
Maju mój gin też ma certyfikat więc ja się nie mialam nad czym zastanawiać a ty jak masz wątpliwości to może rzeczywiście poszukać kogoś z certyfikatem.
Dziewczynki ja już po wizycie. Takiedy jakie miałam przypuszczenia tak i jest. Chłopak na 100% od samego początku usg pokazał ślicznego siusiaka Sam gin powiedział że chyba nie musi nam mówić co będzie tak pięknie było pokazane No a po za tym wszystko dobrze szyjka pięknie zamknięta bo oczywiście powiedziałam o swoich wątpliwościach, przebadal mnie dosłownie od góry do dołu bo i usg piersi i usg takie i takie i jakiś posiew robił i cytologie. I jak na razie wszystko dobrzekatiuszaa, Imię_Róży, Ejrene, midnight, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość