Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
O mój Boże :'( :'( :'(
Dlaczego to takie niesprawiedliwe :'( :'( Ehhhh:'(
Mid kochana jesteśmy z tobą. Błagam cie bądź silna. Nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak bardzo Ci ciężko. Ja przeżyłam to raz i nigdy więcej nie chciałabym tego przeżyć. Tule najmocniej jak się da.
Boże nie mogę uwierzyć:'( -
nick nieaktualnyKurcze tak bardzo nam wszystkim zależało na szczęśliwym zakończeniu i znowu życie na pokazało środkowy palec, Ja też nie mogę przestać o tym myśleć...Mid my jesteśmy w kontakcie na fb ale jeszcze raz powtórzę strasznie nam przykro i zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopka a ty jakiego clexa używasz? ja dzisiaj znalazłam kilka nie otwartych i ważnych terminowo 0,4 chyba 7 jak chcesz to ci wyślę bo szkoda żeby się zmarnowały?
edek: mam też luteinę jak co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 00:19
-
Witam i ja.
Kasia gratuluję synunia.
Milka może jednak dmuchać na zimne i chociaż sprawdzić czy wszystko okej.
Mid nie mogę przestać o Tobie myśleć przutulam kochana, trzymaj się ciepło.Kasia1407 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mileczka trzymam kciuki, dobrze będzie:-) daj znać od razu że okej, bo tu osiwiejemy ze zmartwienia.
Na Kościuszki jedziesz czy na Prostą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 14:48
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Milka kciukam kochana za to żeby było wszystko dobrze. I daj znać jak się czegoś dowiesz.
Dziewczyny dziękuję za gratulacje Bardzo się cieszę że to synus i jakby poczułam że jeszcze bardziej pokochała tego szkraba i nawet mój M się mocniej zainteresował brzuszkiem.
Powiem wam że o Mid nie mogę przestać myśleć wczoraj jak M opowiadałam jej historię to splakalam się niemiłosiernie. To jest takie niesprawiedliwe:( Tak strasznie jest mi przykro że co sobie pomyślę to łzy mam w oczach Mid kochana jesteśmy z tobą