Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja też wolę sama bez aplikatora, jakoś mam wtedy wrażenie że się kaleczę.. ale staram się tylko wetknąć co trzeba gdzie trzeba nie zastanawiam się nad szyjka może właśnie źle że ją tam dotknęłaś może taka ma byc a się stresujesz, ale jak dziewczyny piszą tak czy tak o tym powiedz
Ruby poród nie należy niestety do przyjemności ja można powiedzieć ze przeżyłam oba, choć sn nie do końca za to cc koszmarnie wspominam i nie dziwie Ci sieCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej dziewczyny. Po wizycie mały ma ok. 1356-1450g i teraz wychodzi dwa tyg. do przodu. Nadal główką w dół. Na następną wizytę mocz i morfologia.
Mid super,że wszystko ok. na wizycie. Oby Twój lekarz szybko wrócił skoro był fajniejszy.
Majju to normalka,że masz apetyt.Jedne więcej jedzą inne prawie nic
Kasiu na ulotce od luteiny jest napisane żeby w ciąży i tak nie stosować aplikatora Ja też wolałam paluchem.midnight, majju, cinnamon cookie, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kjopa cieszę sie że synuś tak pięknie rośnie
Ruby wiesz bo może my jesteśmy inne co kto lubi
Zartuję...ogólnie już mam dosyc luteiny jeszcze mój gin też na ostatniej z nim wizycie stwierdził ze nie lubi tak ''podawanych'' leków (pewnie ze względu na czeste przez to infekcje) ale z tego co wiem lutka dowcipna jest skuteczniejsza chyba niż ta pod język...ale kto wie, może mi zmienią skoro juz tak ładnie wszystko do przodu, bo...
Witam sie z Wami moje drogie w dwudziestym tygodniu!!! z żywym maleństwem bo już ruchy dzisiaj czułam
I teraz mam nadzieję że pech mnie opuścił, wszystko jest lepsze od podjęcia tej ważnej decyzji którą było odejście od poprzedniego pracodawcymajju, cinnamon cookie, agatia, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHej hop,
Mid no to witamy witamy i zostajemy do 40 tyg Ja od tej lutki podawanej też się dorobiłam kilku infekcji i jak w ciągu 6 lat nie miałam żadnej dosłownie żadnej to teraz to jakiś kosmos...mam wrażenie, że po pierwszej infekcji rozwiązał się jakiś worek i tylko co chwila z niego coś innego wychodzi...
Młody śpi w bujaczku, a młoda jeszcze u siebie żyć nie umierać
Wczoraj załatwiłam restauracje na chrzest i teraz siedzę i znowu mam zgryza bo 10 lutego idziemy na 3 dni do szpitala po tego holtera i już się boję żeby mały nie złapał tam czegoś ...a 19 lutego planujemy chrzest ...wiecie jak w tych szpitalach idziesz z jedną chorobą wracasz z pięciomamidnight lubi tę wiadomość
-
Mid dalej trzymam kciuki i puszczę dopiero, jak urodzisz
Kjopa no kawał dzidziolka
Cinamonek już za chwilkę
Majju wcinaj na zdrowie zw Was dwoje
U nas masakra bo u Młodej jest przetoka koło pupy i czekam na diagnostykę. Urodziła się z dziureczką maleńką nad odbytem:/ no i za tydzień mamy laser i wtedy też wyputam co dalej. Wczoraj byłam u chirurga, ale tak mnie nastraszył, że dojść do siebie nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 14:48
cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Witam się już po wizycie tak więc za 6 dni zobaczę swojego Synka!!! waży już 3563g więc sporo Mu przybyło i kawał chłopa teraz aż się boję czy zmieści się w ubranka które przygotowałam jutro jeszcze mam badania do zrobienia a w czwartek o 7:30 mam się stawić w szpitalu
Milka1991, midnight, Kjopa3, majju, Imię_Róży, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby kciuki by synuś sie niczym nie zaraził..może nikt nie wpadnie na to żeby chore dziecko na oddział przyprowadzać..? Ja na młodą przed szpitalem chuchałam i dmuchałam przed zabiegiem żeby zdrowa była, i w szpitalu raczej na jej oddziale dzieciaki zdrowe były, rodzice też widziałam że ok...mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie
Milka dzięki no niby mniejsze..tylko mam świadomość że przy mojej chorobie serduszko może się zatrzymać na każdym etapie ciąży...ale nie ukrywam że nadzieja wzrasta z każdym donoszonym dniem
Agatia bardzo dziękuję A u malutkiej brzmi groźnie..ale to chyba jest do naprawienia?
Cinnamon kurczę to już tak blisko odpoczywaj mówie Ci , jeszcze Ci tego bedzie brakowało
cinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnycynamon to będzie tak jak mój około 3800 ale czadowo , ciekawe czy włosy będzie miał
edek:
Mid a właśnie m dzisiaj tam zadzwonił i przesunęliśmy termin na marzec także po chrzcie dopiero pójdziemy na oddział i fajnie bo młody będzie już większy
Milka przyznaj się ile kg masz już na budziku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:25
cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon ale super
Agatia mojej przyjaciółki córa miała nad uchem przetokę. Nie pamiętam co z nią zrobili ale chyba obserwowali i się zrosła sama. Podpytam jak chcesz.
Mid bardzo się cieszę,że już 20tc. Musi być teraz dobrzeagatia, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Cinamonku ale czad za chwilkę poznasz syneczka
Co do przetoki do pediatra uspokajała, że to częste (na wrześniówkach 4 dzieci ma takie dziurki), ale głąb chirurg mi tak to przedstawił, że omal tam nie padłam...
Brzuchatki ja tu cały czas sercem z Wami, choć rzadko zaglądam
No i buziaki od Liwki dla dzieciaczków na świeciemidnight, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Milka szkoda, że z wózkiem nie wyszło a gbs ja miałam ujemny, ale jak jest dodatni to jakiś antybiotyk się dostaje, a Ty masz dodatni?
Ruby no włosy to akurat jedna z rzeczy która najbardziej mnie ciekawi w moim lokatorze
Agatia ja to przyznam, że nawet o czymś takim jak przetoka nie słyszałam... tyle się od Was dowiaduję! Oby wszystko było dobrze, daj znać jak po laserze :* -
Agatia, no spokoju i zdrówka dla Was. To prawda, że jak się lekarz trafi, co wszystko recytuje, co na medycynie przeczytał, to głowa boli od tego. Easy...
Milka, waga spoko, szybko leci po porodzie, choć w samym szpitalu nie zostawia się wszystkiego. Jak szukacie wygodnego dla mamy i dziecka wózka, może używany Hartan (drogie cholerstwo w wersji nowej, a używane często są jak nowe)?
Cinamon, no kciukam . To już za momencik . Moje się rodziły włochate
My po Chrzcie w grudniu, szybko i sprawnie. Młoda przespała część oficjalną i imprezę , ale to człowiek kochający spać (tfu, tfu)
Niedziela. Jakie plany?
Dziś 22 dzień miesiąca, więc jak macie jakieś intencje, to do św. Rity zanoście, jak w dym
Nasz pies rzygał z rana, bo w nocy zjadł kawałek deski pod naszym łóżkiem... Do tego po ostatnich spacerach m mówi, że kupiliśmy kangura. Skacze i skacze na wszystko i przez wszystko.
A z tym gbs dodatnim to ja miałam i dostaje się przy samym porodzie dożylnie antybiotyk. I tyle
Miłego dnia
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej
Ruby dobrze, będziesz spokojniejsza, bo jak tak wszystko na raz to niezdrowo
Milka przykro mi że z tym wózkiem nie wyszło
Mama Tuśka to super córcia taka grzeczna
Cinnamon jak tam , stresik jest ? matko to już dziś 23cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17