Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię Róży trzeci trymestr?? Wow, extra! Tylko patrzeć a już będziecie rozpakowane Milka to już w ogóle zaraz
Ja teraz nie mam jak się wyrwać na zakupy... Może jak pogoda się poprawi i spacerki uskutecznimy to będzie łatwiejMilka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie dziękuję) oby do końca dotrzymać
Milka daj fotę łóżeczka:-)
Majju powodzenia na wizycie, daj znać)
Ciacho na necie możesz poprzeglądać np z tego unisono:-) i zamówić jak coś ci w oko wpadnie:-)
o ja kupiłam tę tunikę fajnie na brzuszku wygląda i do tego są spodnie:
https://www.unisono.eu/bluzki/s1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:58
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyHejjjjj,
No impreza super, mały całą mszę przespał, jak polewali go wodą to tylko się zdziwił
jedzenia furaaaaa i zrobiłam na ten dzień odstępstwo od diety bo chyba bym umarła jakbym nie pojadła takich dobroci
Za to dzisiaj moje dziecko przechodzi samego siebie, chyba ta impreza tak na niego zadziałała albo przesąd typu albo po chrzcie będzie lepszy albo gorszy u nas przed chrztem był zdecydowanie grzeczniejszym dzieckiem no może biedaczysko jeszcze odreagowuje bo jednak bardzo męczący dzień to był dla niego ...
Róża no rzeczywiście dużo takich luźniejszych fasonów do wyboru tam mają, idealne na ciążę i po ciąży witam cię w III ostatnia prostaMilka1991, Kasia1407, Imię_Róży, Kjopa3, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Ruby Mały się spisał a teraz się nie dziw bo 'złe' z niego wychodzi
Wow IR trzeci trymestr, nieźle a u mnie niedługo drugi... Dacie wiarę? Ale leci
Ja z racji tego, że nie poszłam rano do pracy bo się słabowato czułam i niepokoilam się o młodego z powodu ostatnich stresów to udałam się na wizytę do gina na NFZ. Malec tak fikał,że ciężko go było pomierzyć Ale mierzy już 5,8 cm, waży 46 g, NT 1,77 mm, pozostałe wymiary (brzuszek, główka, kość udowa) też w normie. Cieszymy się niezmiernie. W środę mam prywatną wizytę u mojego lekarza to już będę szła na nią spokojna. a to zdjęcie mojego fikającego malucha: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b02e8144e1a4.jpgMilka1991, Kjopa3, Ejrene, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Maju jaki gagancik ci rośnie Moj też był taki wiercipięta a jak mój M wszedł na usg to wtedy sobie smacznie spał Cieszę się że wszystko dobrze
Ruby no to bardzo dobrze że mały się spisał i impreza się udała Tyle stresu a już jesteś po. A mały musi sie wyszumieć jak wczoraj był taki spokojny Wysłałam ci na priv linka -
IR Gratuluję III trymestru. Super
Majju super,że wszystko ok. i maluch jaki fajny
Ruby to elegancko,że synek przespał msze. Jutro będzie grzecznyImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
Milka ja wczytuje teraz w piątek i już się doczekać nie mogę bo chciałabym wiedzieć czy wszystko dobrze u naszego szkraba. Bo troszkę niepokoi mnie ze strasznie delikatnie czuje ruchy a czasami to wydaje mi się chyba tylko że je w ogóle czuje.Imię_Róży, Milka1991, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hejo:-)
Dziewczynki dzięki, sama jestem w szoku że już III trym:-)))
Maju jaki śliczny ludzik:-) taki słodziaczek... echh aż się wzruszyłam, dopiero pamiętam jak moja córunia tak wyglądała na usg;-))
Ruby dzidziuś się naprawi ma różne dni:-) pochwal się co dostał ciekawego:-) ps. jaką dietkę stosujesz, bo ja muszę się w maju do jakiejś przymierzyć. Karmienie mnie nie odchudza, synka karmiłam półtora roku i jakbym nie ćwiczyła tobym nic nie schudła;-(
Milka unisono u nas w galerii Echo na przeciwko kina Helios, często mają wyprzedaże, to wtedy za 39 zeta fajnego ciucha można upolować
Ja wizytuję 1 marca o 8.30:-)) i dlatego zaraz idę na depilację i ploty, bo dzicz i busz na nogach:-PPP Wykorzystam, że młody w przedszkolu to mam chwilę dla siebie:-) Wczorajsza "wywiadówka" w pkolu trwała dwie godziny, myślałam że takie to dopiero w szkole:-))) Kurczę ale niesamowite takie uczucie iść do syna na "wywiadówkę"... echh te hormony ciążowe... znowu się wzruszyłam:-))
Kasia spokojnie:-) na tym etapie też miałam takie dni, że wydawało mi się że mała mało się ruszała mimo iż była większa jak na swój wiek z om. Czasami dwa trzy dni ledwo ruchy czułam i panikowałam, ale to normalne, już za chwilę będzie ci ie kręcił w brzuchu non stop:-)) trzymam kciukasy za piątkową wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 09:58
Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry
Mały oprócz jednej zabawki i obrazka z grawerem to dostał samą kaskę ale też dobrze, mama wie najlepiej co synowi kupić
Kasiu na konkretne kopniaki jeszcze masz czas także nic się nie bój
Róża u nas niestety tego sklepu stacjonarnego brak, a szkoda ..
Majju słodki dzidziolek wow kiedy to było, ale ten czas leci jak szalonyMilka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Rubek, poimprezowe brawo dla Was . Taka pora roku chyba sprzyja spaniu. Jak się dziecię zapakuje w te wszystkie kombinezony, to odpływa .
Milka, super z tym łóżeczkiem. Zawsze to już taki namacalny znak czekania
Irek III trymestr... no nieee... ;*
Maju, no przepięknie widać Bąbla
Kasiu, to chyba jeszcze za wcześnie na konkretne kopniaki. Jeszcze zatęsknisz za tą delikatnością, jak trochę te nóżęta podrosną .
Dziewczyny, od kilku dni walczę z przeziębieniem. Moja lekarka na urlopie a do przychodni mi się nie chce z Małą łazić. Dziś w nocy strasznie źle mi się oddychało, a rano, jak wstałam to przy zwykłych czynnościach brakowało mi tchu i oblewał pot. Teraz jest lepiej, bo leżę jak Mała śpi i odpoczywam. Coś kiepsko to widzę ;(Milka1991, Kasia1407, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Co tu taka cisza?
MT jak tam przeziębienie? Przeszło już? Mam nadzieję że tak.
Ruby to dobrze że mały kasiurke zebrał mamusia będzie wiedziała co mu kupić A tak swoją drogą to śliczne masz te dzieciaczki normalnie do schrupania
Dziewczyny powiedzcie mi ile wy przytylyscie tak do 18 tyg ciąży? Bo ja mam jakieś wrażenie że coś strasznie szybko mi przybywa. Ogólnie to troszkę podpuchlam na buzi od tych leków i to też właśnie doprowadza do tego że każdy patrząc na mnie mówi " no teraz to już widać po tobie ta ciaze". Ja wiem ze będę wyglądała coraz gorzej ale to pierwsze starcie jakoś ciężko przechodzę Nie sądziłam że będę przykuwac do tego uwagę po tylu latach starań a jednak nie jest mi to jakoś obojętne.
I jak zobaczyłam brzuszek Ruby czy też cinnamon to poprostu prześliczne te wasze brzuszki były. Ruby ty to idealny pod koniec ciąży tylko taka piłeczka. A o Milce to nie wspomnę bo ona to jak wychodzona wygląda A właśnie Milka jak tam teraz twój brzunio?Ruby lubi tę wiadomość
-
Milka 7 kg? Gdzie ty to niby schowałas? Wogole tego po tobie widać nie było. Ja jak narazie +3,5 kg ale tak jak wspomniałam troszkę woda się zatrzymała po sterydach i wydaje mi się że zdecydowanie o wiele więcej widać przede wszystkim na buzi
-
Witam:-)
Ja czekam na pąka i mam już jęzor do pasa, od jakiegoś czasu nie jadłam słodyczy bo waga szła szybko w górę, ale dzisiaj dyspensa zjem pąka i faworki u teściowej:-)
Kasia ja w 18 tc miałam + 5kg a teraz +11kg nie chciałbym przekroczyć 15 kg ale jak będzie to się okaże. Już mam 80 kg na liczniku ;-(((( masakra wszystko w brzuch weszło.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Milka ja z synkiem przytyłam prawie 24 kg masakra.... Ale startowałam z mniejszej wagi, no i się nie ograniczłam... teraz staram się pilnować żeby zdrowo jeść. Wtedy z trudem bo z trudem ale zrzuciłam wszystko. Potem mi przybyło kg w pracy jak pizzę co drugi dzień jedliśmy. Też mam nadzieję na te wiosenno-letnie spacerki i powrót do starej mniejszej wagi.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Biorę encorton i equarol choć to drugie to nie sterydy ale za to mocny lek Może 3,5 kg to nie dużo ale gdzieś rozlało się to po całym moim ciele
IR to bardzo dobrze że tylko w brzuszek też bym chciała żeby tylko w brzuszek mi poszło a mi to już i uda i dupka urosła. No ale dziewczyny będziemy miały co zrzucac po ciąży;) Ja z synem przytyłam 20 kg a teraz bym chciała max 15 ale coś czarno to widzęMilka1991 lubi tę wiadomość