Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby czulam tak napewno ze wiedzialaam.ze to to jakos kilka dni,do niedzieli,w pon konczylam 16 tc. Wczesniej tez tam.cos smyrdalo ale pewnnosci nie mialam. Dopiero byl obchod...juz mam dos. Jeszcze usg...w zoraj ze sstatystyk wyslala mnie do lekarza odnosnie maacierzynskiego, lekarz wysyla do statystyk...pier...le ich 21 dniowe zwolnienie....nie dam rady...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Wolalam w tym...w drugim do ktorego moglabym isc nawet nie pytaja co chcesz z dzieckiem zrobic,trzeciego nie znam a w pozostalych nie wiem czy by tak szybko przyjeli bo moja lekarka w tych trzech chyba tylko pracujeCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Z tego co pisala miała mieć w piątek usg.
Ruby Ty oznaczalas kiedyś antyTg i antyTpo w zwiazku z tarczyca?
edit: Agatia nie pisała od kilku dni na wrześniówkach także nie wiemy co u niej, może się odezwie wkrótce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 13:06
-
Hej
Ja pierwsze ruch że byłam pewna że to jest to poczułam 19t4d tak że wy na pewno będziecie wcześniej czuć tym bardziej że ja mam łożysko na przedniej ścianie.
U mnie też pogoda się pogorszyła ale nie pada puki co i mam.nadzieję że nie będzie bo chcę drugie pranie na dworze wysuszyć. -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Tak, ale przed ciążą a czemu?
edit: Agatia nie pisała od kilku dni na wrześniówkach także nie wiemy co u niej, może się odezwie wkrótce.
Duży synuś będzie u Marietty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:A pamiętasz wyniki?
Duży synuś będzie u Marietty
anty-TPO 6,27 IU/ml 0,00 34,00
anty-TG 13,08 IU/ml 0,00 115,00
Bo chyba dobre skoro mieszczą się w normach i to dość niskie wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 13:19
-
nick nieaktualnyJak macie ochotę na coś pysznego to polecam zapiekankę, dzisiaj zrobiłam , wspaniała wyszła:)
Zapiekanka z ziemniakami, serem, mielonym (zrobione z pomidorami i sosem napoli) i szpinakiem (szpinak, czosnek, jajko, trochę śmietany sól, pieprz, gałka m) +pomidory na górę i sos oczywiście (śmietana 18, jajko gałka m, sól i pieprz). Mówię wam ta zapiekanka zasługuje na nagrodę kulinarną -
Ruby wrote:Jak macie ochotę na coś pysznego to polecam zapiekankę, dzisiaj zrobiłam , wspaniała wyszła:)
Zapiekanka z ziemniakami, serem, mielonym (zrobione z pomidorami i sosem napoli) i szpinakiem (szpinak, czosnek, jajko, trochę śmietany sól, pieprz, gałka m) +pomidory na górę i sos oczywiście (śmietana 18, jajko gałka m, sól i pieprz). Mówię wam ta zapiekanka zasługuje na nagrodę kulinarną
Właśnie przeczytałam na różowej zrobię z chęcią. W jakiej temperaturze piekłaś i pod przykryciem czy bez?