Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia ja od początku kosmowke a teraz łożysko mialam na przedniej ścianie. Wtedy w szpitalu gin coś mowila że z twj kosmowki może być łożysko przodujace,ale póki co jest na przedniej ścianie. Nie wiem czy potem może się obnizyc?
-
nick nieaktualnyKas no właśnie wiem , zupełnie inna jednostka nanogram, chyba mniejsza więc jeszcze jest szansa, że beta nie jest taka wysoka.
Nie będę spekulować , poczekam na wizytę bo to program musi obliczyć, poza tym czytałam , że duże dawki progesteronu mają wpływ na wynik właśnie w tym badaniu więc ciężko stwierdzić. I kolejna sprawa Pappa bywa bardzo naciągana czasem i oszukujeeeee z tego co czytałam. Jeśli będzie bardzo zły wynik zrobię Nifty albo Harmony i nic na to nie poradzę :/na razie staram się nie myśleć o tym, wizyta 7 czerwca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:10
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Ruby a obok wyników masz jakiemu MoM odpowiada? Wtedy sobie w kalkulatorze, ktory Ci wcześniej zalinkowałam przeliczysz.
Poza tym też myślę, że jest ok . Naprawdę. -
Kas jakichś gllupotr Ci lekarz naopowiadal łożysko przodujące zaslania ujście szyjki i nieważne czy jest przyczepione dobtylnej czy przedniej ściany ja miałam przodujące na tylnej. Jak jest wysoko to się nie obniży (obniżenie to przypadki 1 na milion). Ja miałam bardzo nisko, a teraz jest w dnie
-
kas, fujjjjjj, głupi ten grzybek strasznie ;/
Brałaś teraz regularnie jakiś probiotyk?
Mam nadzieję, że z Mężem szybko się pogodzicie :-*
agaia, u nas też duchota - chociaż mam wrażenie, że i tak jest lepiej, niż wczoraj
Siedzę na allegro i przeglądam pościele, ochraniacze bla bla bla )))
Fajna zabawa, chociaż oczy mi się już kleją... i nic na to nie poradzę, ale... naprawdę trzeba pisać w klimacie "Milusia podusia z kolorową bawełenką"???? Boziu, bardziej się zasłodzić nie dało, bleeeee...... -
Jedynie lekko serowata wydzielina,wczoraj minimalny świąd po kąpieli. Cały czas biorę LF/Provag doustnie i 2x w tym.Invag. być może po depilacji mnie podraznilo:(
-
Bratku niestety słodko-pierdzące nazewnicto i wszechogarniajace mnie dziewczęce róże, tiule na bodziakach, brokaty - powalają
Kas może tym razem to nie grzybek, tylko podrażnilas depilacją. Ja to nawet nie wiem, czy nie mam infekcji, bo jestem po szyję zakorkowana luteiną -
nick nieaktualny
-
Ruby najadlaś się pyszności, wytańcowałas?
Ja sier powoli szykujer do diabet do Wawki, dobrze, że klima w aucie bo 120 km w jednar stronę i bym się roztopila
Ja się też muszę ogolic, ale aż się boję, zebyr i mnie nie dopadło.
Ja ma wszelkie grzybowe sprawy łykam trivagin ci jakise czas zapobiegawczo i.odpukac nic się nie dzieje.