X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas ale kiedyś pisałaś o łożysku przodujacym, a na przedniej ścianie to nie przodujace :-D tylko na przedniej ścianie :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ja od początku kosmowke a teraz łożysko mialam na przedniej ścianie. Wtedy w szpitalu gin coś mowila że z twj kosmowki może być łożysko przodujace,ale póki co jest na przedniej ścianie. Nie wiem czy potem może się obnizyc?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas no właśnie wiem , zupełnie inna jednostka nanogram, chyba mniejsza więc jeszcze jest szansa, że beta nie jest taka wysoka.

Nie będę spekulować , poczekam na wizytę bo to program musi obliczyć, poza tym czytałam , że duże dawki progesteronu mają wpływ na wynik właśnie w tym badaniu więc ciężko stwierdzić. I kolejna sprawa Pappa bywa bardzo naciągana czasem i oszukujeeeee z tego co czytałam. Jeśli będzie bardzo zły wynik zrobię Nifty albo Harmony i nic na to nie poradzę :/na razie staram się nie myśleć o tym, wizyta 7 czerwca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:10

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a obok wyników masz jakiemu MoM odpowiada? Wtedy sobie w kalkulatorze, ktory Ci wcześniej zalinkowałam przeliczysz.
    Poza tym też myślę, że jest ok :). Naprawdę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Ruby a obok wyników masz jakiemu MoM odpowiada? Wtedy sobie w kalkulatorze, ktory Ci wcześniej zalinkowałam przeliczysz.
    Poza tym też myślę, że jest ok :). Naprawdę.
    MT niestety nie mam kompletnych wyników, jest tam jeszcze raport ale niewykonany więc czekam na szczegóły...Mam tylko te które dałam nic więcej, więc ciężko cokolwiek stwierdzić, poczekam na raport , a potem zacznę panikować bardziej lub mniej...;)

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sensu panikować. Usg wyszło dobre, a te badania teraz to gdybanie. Ja jakoś większe przekonanie mam do naprwdę porzadnie zrobionego usg. Kiedyś było zresztą tylko tak :) i o ile człowiek był spokojniejszy!

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas jakichś gllupotr Ci lekarz naopowiadal ;) łożysko przodujące zaslania ujście szyjki i nieważne czy jest przyczepione dobtylnej czy przedniej ściany :) ja miałam przodujące na tylnej. Jak jest wysoko to się nie obniży (obniżenie to przypadki 1 na milion). Ja miałam bardzo nisko, a teraz jest w dnie :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha :-) hihi to może coś pokrecilam :-) wiem na pewno że jest na ścianie przedniej. A Ty od początku miałaś je tak nisko?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas u mnie wyszło w 18tc, że jest przodujace, w 21+1 już było 3,5 cm w górze, a tydzień później w dnie macicy :)

kas50 lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kumam jeszcze tego do końca,teraz wizyta wypada mi na 17t6d to zobaczymy co wyjdzie :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas nie musisz kumac od tego jest gin :)ważne, zeby wszystko było dobrze :)
    A co tu taka cisza? Wszystkie się weekenduja? :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy jechać na działkę,ale pada deszcz od wczoraj:( jeszcze dosyć ostro poklocilam się z mężem,więc niewesolo. Leżę i odpoczywam.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a u nas nic nie pada, a duchota do bani :/ zjechałam z działki bo od jutra maraton lekarski ;)
    Mam nadzieję, że z małżem szybko kryzysik minie :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chyba znowu dopada grzybica:( szlag by to trafil:( miesiąc spokoju i znowu wrrrr

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a masz jakieś objawy przez tego grzybka?

• Bratek Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas, fujjjjjj, głupi ten grzybek strasznie ;/
    Brałaś teraz regularnie jakiś probiotyk?
    Mam nadzieję, że z Mężem szybko się pogodzicie :-*

agaia, u nas też duchota - chociaż mam wrażenie, że i tak jest lepiej, niż wczoraj :/

Siedzę na allegro i przeglądam pościele, ochraniacze bla bla bla ;))))
    Fajna zabawa, chociaż oczy mi się już kleją... i nic na to nie poradzę, ale... naprawdę trzeba pisać w klimacie "Milusia podusia z kolorową bawełenką"???? Boziu, bardziej się zasłodzić nie dało, bleeeee......

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie lekko serowata wydzielina,wczoraj minimalny świąd po kąpieli. Cały czas biorę LF/Provag doustnie i 2x w tym.Invag. być może po depilacji mnie podraznilo:(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku niestety słodko-pierdzące nazewnicto i wszechogarniajace mnie dziewczęce róże, tiule na bodziakach, brokaty - powalają ;)

Kas może tym razem to nie grzybek, tylko podrażnilas depilacją. Ja to nawet nie wiem, czy nie mam infekcji, bo jestem po szyję zakorkowana luteiną ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Kas mnie chyba też coś łapie jakoś mnie tam podszczypuje i również się goliłam więc nie wiem albo płyn do higieny intymnej mi nie służy :/

No wesele odbębnione , szybko zleciało było nie źle :)

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby najadlaś się pyszności, wytańcowałas?
    Ja sier powoli szykujer do diabet do Wawki, dobrze, że klima w aucie bo 120 km w jednar stronę i bym się roztopila ;)
    Ja się też muszę ogolic, ale aż się boję, zebyr i mnie nie dopadło.
    Ja ma wszelkie grzybowe sprawy łykam trivagin ci jakise czas zapobiegawczo i.odpukac nic się nie dzieje.

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ