Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene opcja powinna być dostępna...
Cynamonku mój też kazał tylko ten kwas foliowy i to co brałam swoje czyli acard , wit D i wit B więc nic nie zmianiłam. Łykam jeszcze magnez bo miałam skurcze w nogach...
Ja mam 7 czerwca wizytę i tam dostnę wyniki Pappa... -
Cinamonku super hurra gratki kochana
Ja łykałam falvit i dha omegamed, teraz przez mc feminion 2 z dha, ale wracam do pierwszej opcji bo miałam lepszą morfologie.
Bratku na Starynkiewicza byłam u jakiegoś młodego lekarza, przez pogodę mam budyń zamiast mózgu
Mimo przekroczen mam przyjechać za 6 tyg. Cukry mu się podobały ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kazał mierzyć, co 3 dzień.
Ale się ugotowałam.
Jutro idę do dentysty, a w środę do swojej ginki i się boję i nie mogę doczekać
Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurnik czekałam na wynik raportu na diagnostyce, wchodzę i patrzę wykonany, otwieram wynik a tam info że raport został przesłany do oddziału w którym był zamawiany....także poszalałam fest, no nic jeszcze 7 dni muszę wytrzymać
Agatia widzę że grafik masz napięty
-
Ejrene - my w piątek. Ale szału się nie spodziewam, bo ta pani dr, to tak sondę tylko przystawi i tyle
Szkoda, bo jestem ciekawa, ile Młody... waży
cinnamon, szkoły są różne. Moja od razu chciała, żeby brać coś właśnie tego typu, co wrzuciłam. Nie, że kombajn, ale za to koniecznie od razu z DHA
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Wstałam bo spać nie mogę, jadę na 7 do labu zrobić morfo przed jutrzejsza wizytą u ginki.
Dokładnie Cinamonku tak, jak pisze Bratek ilu lekarzy tyle szkół na temat supli ja w I trtm tylko kwas foliowy, a od II witaminy+DHA.
Ruby no trochę mam napięty grafik ale do przeżycia. Choć wiadomo upały nie sprzyjają lataniu -
nick nieaktualnyAgatia u nas trochę się ochłodziło także jest znośnie;)
Kobiety z luteiną dowcipną jak oddajecie mocz do labu to przyjmujecie wieczorem lutkę? bo chyba sam syf mi tam naleci jak przyjmę?
Zeszłam już z 4 tabsów dziennie na dwa i na razie nie zaobserwowałam żadnych plamień czy bólu...dzisiaj mnie mocno zabolało ale samo podbrzusze na samym dole taki strzał że zginasz się , siadasz na chwilę i zaraz przechodzi, czy to słynne rozciąganie macicy?
-
Ruby obsrawiam że może więzadła na których zawieszona jest macica? Bo ja np. Jak leżałem, czy siedziałam i gwałtownie chciałam zmienić pozycję to tak miałam. W każdym bądź razie to nie od zmniejszenia luteiny.
Cynamon jutro powtarzasz betę czy czekasz cierpliwie już do wizyty?Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby, stawiam na rozciąganie, to już dobry czas u Ciebie na takie atrakcje
A co do lutki - ja tam brałam. Potem rano się podmywałam, po czym podstawiałam kubeczek pod samą.... Tak, żeby nie obejmowało dziurek zaluteinowanych )))Ruby lubi tę wiadomość
-
A jaki wzrost? (w sensie: skąpy, obfity....).
Ejjj, nie załamuj się. Patrz - u mnie tak się wszyscy zachwycali, co lekarka, to ochy i achy.... a paciorkowiec wyszedł Nie mniej okazało się, że wielu lekarzy nic z tym nie robi - dopiero przed porodem dają atb dożylnie
Kiedy możesz złapać lekarza i podpytać? Może nie będzie tak źle? :-* -
Bratku kiedy wyszedl Ci ten paciorkowiec? Teraz w ciąży?
Dzisiaj dzwonilam tylko do ginki po wyniki,jutro idę do niej po receptę. Nie wiem w jakiej ilości te bakterie,podejrzewam że moglam zlapac je już w szpitalu. Ginka mowila że da mi globulki robione ręcznie z kilku antybiotyków. Ostatnio takimi wyleczylam e coli. Boję się,że dojdzie do jakiegos zakażenia wewnatrzmacicznego:/
Najgorzej że te wszystkie infekcje bezobjawowe:/ -
Nie
Najpierw zapytałam pielęgniarkę, która wydawała mi wyniki na oddziale, bo do wizyty jeszcze trochę miałam. Odpowiedziała, że są różne szkoły, ale bardzo często lekarze nic na to nie dają - dopiero atb i.v. przed porodem i żebym się nie martwiła.
Potem skontaktowałam się z lekarką, która mnie prowadzi od zeszłego roku - odpisała, że jeśli nie mam dolegliwości, to nie trzeba tego w żaden sposób leczyć - dopiero pójdzie atb przed porodem.
W piątek będę u drugiej z prowadzących - zobaczymy, co powie, ale coś czuję, że podobnie
-
nick nieaktualny