Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Bratku a wcześniej posiewy miałaś czyste?
Ruby bierzesz te probiotyki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 20:32
-
Ja podejrzewam że w szpitalu,ale sama nie wiem skad się biorą takie paskudztwa:/ mam nadzieję że te bakterie i grzyby nie przyczyniaja się jakoś szczegolnie do poronienia:/
-
Kas bratek dobrze mówi. Przed porodem każda ciężarna ma robiony GBS na obecność voaciorkowca i jeśli wyjdsiendoddatni to tylko tyle że przed porodem dają antybiotyk. Ponoć co trzecia ciężarna ma dodatni tak że nie smutaj. A infekcje/ grzybuce w ciąży niestety się czesto zdażają
kas50 lubi tę wiadomość
-
A ja się witam z okazji Dnia Dziecka, 01.06. .....
Wprawdzie wiadomo, że te sprawy są tak naprawdę umowne... ale BBF w kalendarzu ciąży wyznaczyło nam akurat na dziś, tak symbolicznie, granicę przeżywalności płodu...
Kolejny punkt, na który czekałam....
cinnamon cookie, kas50 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, Dziewczyny
Trochę to kosmiczne i bardzo symboliczne
Radocha, że hej )))
W ogóle w tym roku jest ciekawie - wprawdzie jeszcze Junior po "tamtej" stronie.... ale mimo to, jakby nie patrzył, w tym roku Dzień Matki, Dzień Dziecka i Dzień Ojca nabierają nieco innych kształtów....
A zatem - NAJLEPSZEGO, Mamuśki!!!! Dla Waszych Okruszków i tych większych Ludkówcinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam u ginki,wyszła mi jednak candida,e coli i paciorkowiec. Dała globulki m.in. z erytromycyna i nystatyna 2x dziennie na 5dni,potem znowu kontrolny posiew.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli ktoś mówi , że ma duży brzuch to patrzcie na to!
ps: to jest tuż po pizzy jakby co
http://pokazywarka.pl/i7fwca/ Zdjęcia
http://pokazywarka.pl/dny9vn/ Zdjęcia
edit: a to dopiero początek :oWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:54
Ejrene, cinnamon cookie, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby no faktycznie rośniecie ja taki to po 20tc jak nie dalej miałam
Czekam na pozostałe
a na zdjęciu awatarka który to tydzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 21:10