Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Bratku a wcześniej posiewy miałaś czyste?
Ruby bierzesz te probiotyki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 20:32
-
Ja podejrzewam że w szpitalu,ale sama nie wiem skad się biorą takie paskudztwa:/ mam nadzieję że te bakterie i grzyby nie przyczyniaja się jakoś szczegolnie do poronienia:/
-
Kas bratek dobrze mówi. Przed porodem każda ciężarna ma robiony GBS na obecność voaciorkowca i jeśli wyjdsiendoddatni to tylko tyle że przed porodem dają antybiotyk. Ponoć co trzecia ciężarna ma dodatni tak że nie smutaj. A infekcje/ grzybuce w ciąży niestety się czesto zdażają
kas50 lubi tę wiadomość
-
A ja się witam z okazji Dnia Dziecka, 01.06. .....
Wprawdzie wiadomo, że te sprawy są tak naprawdę umowne... ale BBF w kalendarzu ciąży wyznaczyło nam akurat na dziś, tak symbolicznie, granicę przeżywalności płodu...
Kolejny punkt, na który czekałam....
cinnamon cookie, kas50 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, Dziewczyny
Trochę to kosmiczne i bardzo symboliczne
Radocha, że hej)))
W ogóle w tym roku jest ciekawie - wprawdzie jeszcze Junior po "tamtej" stronie.... ale mimo to, jakby nie patrzył, w tym roku Dzień Matki, Dzień Dziecka i Dzień Ojca nabierają nieco innych kształtów....
A zatem - NAJLEPSZEGO, Mamuśki!!!! Dla Waszych Okruszków i tych większych Ludkówcinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam u ginki,wyszła mi jednak candida,e coli i paciorkowiec. Dała globulki m.in. z erytromycyna i nystatyna 2x dziennie na 5dni,potem znowu kontrolny posiew.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli ktoś mówi , że ma duży brzuch to patrzcie na to!
ps: to jest tuż po pizzy jakby co
http://pokazywarka.pl/i7fwca/ Zdjęcia
http://pokazywarka.pl/dny9vn/ Zdjęcia
edit: a to dopiero początek :oWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:54
Ejrene, cinnamon cookie, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby no faktycznie rośniecie
ja taki to po 20tc jak nie dalej miałam
Czekam na pozostałetzn rano jest mniejszy, ale już po obiedzie robi się taki duży, generalnie po obfitym posiłku tak mnie wywala
a na zdjęciu awatarka który to tydzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 21:10