Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonu suwaczek fajny wesoły tylko szkoda że tygodnia ciąży nie widać bo mi tak łatwiej ogarniać a na którego lutego Cibtermin wyznacza? Kiedy miałaś ostatnią @?
Ja na początku ciąży zawsze wieczorem miałam większy brzuch, teraz już raczej przez cały dzień taki sam jest.
Dziś rano się wlazłam na wagę i o dziwo w 3 trymestrze trochę przystopowałam z tyciem mam +14,6Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:02
-
nick nieaktualnyCynamon to chyba 4+6 teraz masz?
edit: Ejrene to jest nadzieja i dla mnie ostatnio w dwa tyg tylko 300 gram, może jak odstawię luteinę będzie trochę lepiej...aktualnie jestem na 2 tabsach na noc, ale zamierzam znowu powoli zmniejszać do jednej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:06
-
Ruby, no ja jedną infekcję zwalczyłam, ale druga mnie powaliła. U lekarza byłam najpierw w przychodni... (zalecenia i leczenie średnie), a potem już oddałam się w ręce naszej domowej pani dr, która zresztą pracuje w szpitalu na oddziale neuroinfekcji i już była zupełnie inna rozmowa. Owszem, jak stwierdziła, ostry stan można próbować opanować lekami, ale przewlekły trzeba od razu z grubej rury. Ale z chłopem to jest inaczej... . Nie wytłumaczysz, bo przecież wie
Ejrene 15 kg to bardzo dobra waga, taka w sam raz.
Ciacho, to jeszcze tydzień, dwa i serducho będzie. -
cinnamon cookie wrote:Wg Belly mam 5+0 i data porodu to 3 luty ostatnia @ 28 kwietnia
A w suwaczku faktycznie brak tygodni, zapomniałam o tym truuuudno, będziecie pytać
O to już 6 tydzień zaczynasz kurcze jak szybko mi właśnie belly też dzień wcześniej na 9.07 wylicza nie wiem czemu, gin pewnie Ci wyznaczy na 4.02 bo lekarze podejmują 3 miesiące od ostatniej @ i dodają rok + 7 dni
Edit:
Mama Tuśka ale do porodu to ja mam jeszcze ponad miesiąc tak że pewnie przytyje jeszcze parę kg:p ale do 20 raczej nie dobije- no i dobrze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:27
-
Niektórzy mówią, ze w III trym. nie tyje się wiele, jak już to woda się zatrzymuje.
A! Brzuch Wam się stawia czasem? Mnie tak. Czasem coś jak kolka, czasem się napnie, ale rzadko i puszcza. Podobno po 20tc to już normalne...
Na razie magnez, magnez i jeszcze raz magnez a od czasu do czasu no-spa.
Z witamin omega med optima forte niezmiennie, bo gdzieś widziałam , pisałyście. Jakoś skład mi się podoba i nie czuję rybiego posmaku. -
nick nieaktualnyagatia wrote:MamaTuska ja to jestem laska ha ha ha ha, ale mnie rozsmieszylas 164cm i aktualnie 87 kg no laska nebeska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 16:05
agatia lubi tę wiadomość
-
Jasminowej już dawno nie czytałam
Ruby, żartujesz.... ;/ Ja tam nie lubię, jak się faceci ze sobą cackają...ale przeginka w druga stronę też nie jest dobra. Wrrrrrrr. Niech się nie wygłupia i idzie do lekarza, bo jak Mu jeszcze bardziej coś wgłąb pójdzie, to będą jaja...
MamaT, nie wiem, co dokładnie rozumiesz przez pojęcie stawiania się brzucha, ale ogólnie owszem, dochodzę się z nim od jakiegoś czasu Potrafi boleć w przeróżnych miejscach, napinać się (czasem mam wrażenie, że jak dotknę mocniej, to eksploduje ) i takie tam różne.
Więc chyba tak, chyba się stawia
Chciałyście, to macie Ha! Oto pierwsza publikacja Bratkowego brzucha.
Przypominam, że ciemne i tak wyszczupla
Zdjątko przed posiłkiem, gdy brzuszek wołał, że jest już baaaaardzo głodny ))) Nie pytajcie, jak jest PO posiłku
We wtorek zaczęliśmy 25. tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 16:31
Ejrene, MamaTuśka, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby wie, bo rozkminiałyśmy razem ten mój progesteron w ogóle to mój Mąż.... Wszystkim rozpaplał tak Go poniosły emocje, że nie zdążyłam nawet nad tym zapanować!!!!!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ruby wie, bo rozkminiałyśmy razem ten mój progesteron w ogóle to mój Mąż.... Wszystkim rozpaplał tak Go poniosły emocje, że nie zdążyłam nawet nad tym zapanować!!!!!
A oni mają dzieci?
Śliczne macie brzuchyBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny