Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz coś na poprawę humoru.... Słuchajcie jaką rozmowę słyszałam mojego M z kolegą ze studiów coś tam rozmawiają o jakimś zaliczeniu, no i słyszę, że M mówi: a co poza tym słychać? a nic ciekawego.... a nie sorry!!! Będę tatą!!! Tak?! Ty też?! O kurde, a na kiedy MASZ TERMIN??? hahahaha dziewczyny, myślałam, że padnę... MASZ TERMIN
Ejrene, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A teraz coś na poprawę humoru.... Słuchajcie jaką rozmowę słyszałam mojego M z kolegą ze studiów coś tam rozmawiają o jakimś zaliczeniu, no i słyszę, że M mówi: a co poza tym słychać? a nic ciekawego.... a nie sorry!!! Będę tatą!!! Tak?! Ty też?! O kurde, a na kiedy MASZ TERMIN??? hahahaha dziewczyny, myślałam, że padnę... MASZ TERMIN
no te chłopy wszytsko potrafią, nie dość że zrobić to prawie urodzić nie pytał go czy ma mdłości? -
Dzięki, Kochane!!!!!
Baba zawsze babę pocieszy, hihihi )))))
Ale wierzycie już, jak mówię, że mały ten brzuszek nie jest?
Dzisiaj "opitoliłam" Juniora
Powiedziałam, że jak sobie Książę na włościach myśli, że po porodzie mieszkanko da się tak rozepchać, jak maminy brzuch, to się grubo myli
2 pokoje, to 2 pokoje. Jak będzie mu za ciasno, to zamieszka na balkonie, o! )))))))
Ruby - nieeeee, nie są opalone. Pewnie aparat tak sobie uprościł. Ja się nie opalam tak ładnie. Potrafię złapać kolor, ale też pierdyliard piegów i pieprzyków
cinnamon, jednak widzę, że suwaczek odliczający tygodnie
A z tyciem? Coś Ty! Przytyłam Niedawno było 5kg, jakoś w weekend muszę sprawdzić, ile teraz
P.S. A z M.jest pepla... ale z drugiej strony - to urocze, że tak się cieszy
MamaTuśka
P.S. -> No właśnie omegamed jest robiony z alg, nie z oleju rybnego i niby miał się nie odbijać (chociaż dla mnie algi same w sobie śmierdzą, jak pokarm dla rybek, ale dobra ).
W każdym razie ja jechałam na tym preparacie w I trymestrze. Niby, że czystsze źródło plus bałam się odbijania właśnie
Teraz Prenatal i, o dziwo, żadnego odbijania - choć zdarzało mi się po różnych suplementach z omega-3, przyjmowanych wcześniej.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
To chyba i ja kupię ten omegamed skoro po nim się nie odbija rybami, bo tego nie ZNIESĘ ryby jeść lubię ale te odbijanie to już inna bajka
Bratku przytyłaś 5 kg??? Chyba nie uważasz, że to dużo???
Co do M to tak samo podchodzę, z jednej strony mnie denerwuje rozgadywanie tak wczesnej informacji, z drugiej - to takie słodkie dorosły facet a cieszy się jak dziecko -
nick nieaktualnyHej,
Bratku 5 kg to nic, poszło ci tylko w brzuch u mnie się i biodra zaokrągliły niestety
Ja nie kojarzę jakie miałam w pierwszej ciąży , ale odbijanie też nie pamiętam. Zobaczę jaki jest ten DopelHerz mama bo skład mi bardzo odpowiada. Dam znać jak z odbijaniem
Planuję od wtoku zacząć brać po konsultacji z lekarzem bo w pierwszym trymestrze nie kazał. Ty też cynamon poradź się swojego lekarza kiedy i co brać bo na własną rękę to lepiej nie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:dobra decyzja a ty robisz 3 betę czy odpuszczasz?
A jak u Ciebie? 14 tydzień.. wow ciągle nie mogę się nadziwić jak szybko leci czas... -
nick nieaktualnyCynamon no pewnie, ja sama żałowałam, że latałam jak głupia na tę betę, co ma być to będzie i niestety badanie tego nie zmieni, a trzeba pozytywnie myśleć
Ja zaczęłam 15 , niby 14 skończonych mam więc zaczynam 15...leci leci jak strzała, jestem w II trymestrze mdłości już nie miewam, jak już to bardzo rzadko. Zauważyłam, że chyba młode nie lubi fast foodów bo jak zjem za dużo to mam niestrawności okropne -wcześniej nie miewałam także nie pozostaje mi nic innego jak moje kochane pomidorki
-
Hej
Cynamonu słuszna decyzja, nie zawracaj głowy betą. Na wizycie na pewno już zobaczysz piękne serce
Ruby jesteś 20 tygodni za mną bo mi leci 35 ciekawe czy płeć teraz poznasz na wizycie
Mi się po żadnych rybami nie odbija.
Dorobiłam się rozstępów na piersiach ;(cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene mam taką nadzieję, ale coś czuję że będzie jak z młodą -po 30 tygodniu, chociaż liczę na połówkowe, że tam zobaczę.
Ja po pierwsze ciąży miałam na piersiach, brzuchu, udach( przy tyłku samym) i pośladkach rozstępy na początku było je widać potem jak zbledły to już prawie wcale...oczywiście smarowałam się specyfikami w ciąży ale niestety nie pomogło
edit: zapomniałam dodać , że wyszły na sam koniec ciąży a już myślałam, że będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 13:42
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Cholera, Dziewczyny, jak nie urok to...
Wywaliło mi pod lewą piersią taką bolesną żyłę. Wygląda jak żylak i to spory. Ginka kkazała pokazać naczyniowcowi. Właśnie czekam pod gabinetem. -
Hej. Byłam u naczyniowca, wszystko jest ok. Musiał być poprzednio jakiś stan zapalny i wytworzyło się krążenie oboczne, które teraz w ciąży tak wygląda. Rozpycha się, uciska na jakiś nerw i dlatego boli. Żyła czysta. Dedimery dla spokojności mam zbadać. Ufff...
-
Ruby a kiedy zaczęły Ci się mdłości? Pamiętam, że chyba dosyć długo miałaś spokój?
MamaTuśka dobrze, że to nic poważnego...:*
Co do rozstępów to dosłownie przed chwilą o tym rozmawiałam ze Szwagierką, Ona smarowała od początku ciąży, w pierwszej nie miała żadnych a w drugiej Jej się porobiły tak na boczkach.. Brzuch ocaliło właśnie a czym smarujecie? Ona coś mi mówiła, że większość tych specjalnych balsamów dla mam to od 4 miesiąca ciąży, to prawda? -
nick nieaktualnyJa już nie pamiętam ale koło 8 tygodnia, jednak same mdłości bez wymiotów także nie było najgorzej
Ja smarowałam w pierwszej ciąży oliwką i takim balsamem z apteki na rozstępy drogie dziadostwo było ale nie pamiętam nazwy
Mój już popękany brzuch tonie wiem czy się opłaca w ogóle smarować?chyba na oliwce poprzestanę...
edit zrobiłam ciasto z truskawkami bo jutro mamy gości i z reszty koktajl bananowo -truskawkowy , pychotka A miałam ograniczyć słodkie bo to podobno sprzyja rozwojowi infekcji intymnych najwyżej od jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 18:34
-
Hej. Ja dziś buszuję w sieci od rana
Tu wyszukałam dobre ceny witamin:
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=omegamed&st_search[and_search]=1&sort_by=default&sort_order=asc&page=2
A tu pieluchy tetrowe - gramatura 140g (chociaż w linku jest zapisane 115 )
http://www.aptekagemini.pl/weber-pielucha-tetrowa-biala-115g-m2-80x80cm-1-sztuka.html
;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 06:38