Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby najadlaś się pyszności, wytańcowałas?
Ja sier powoli szykujer do diabet do Wawki, dobrze, że klima w aucie bo 120 km w jednar stronę i bym się roztopila
Ja się też muszę ogolic, ale aż się boję, zebyr i mnie nie dopadło.
Ja ma wszelkie grzybowe sprawy łykam trivagin ci jakise czas zapobiegawczo i.odpukac nic się nie dzieje.
Hej,
No najadłam się tak, że znowu brzuch wywaliło ale już o to nie dbam bo kupiłam w biedrze wczoraj getry ciążowe i pomykam w takowych
Tańcowałam ale nie mam takich elastycznych ruchów bez alko więc tak z nóżki na nóżkę
A tobie w takim razie powodzenia na wizytcie i jedz ostroznie
Chyba powiekszy nam się grono na fiolecie, ale na razie po cichu czekam na wyniki bety cynamonkacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Bratku niestety słodko-pierdzące nazewnicto i wszechogarniajace mnie dziewczęce róże, tiule na bodziakach, brokaty - powalają
Kas może tym razem to nie grzybek, tylko podrażnilas depilacją. Ja to nawet nie wiem, czy nie mam infekcji, bo jestem po szyję zakorkowana luteiną
Ooo,to trzymam kciuki za Cynamonkacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia - oooo, a do kogo jedziesz? Na Starynkiewicza czy ktoś jeszcze? Myślałam, że wróciłaś do swojej Bezpiecznej, CHŁODNEJ podróży
Ruby - hahaha, teraz, to nikt się nie skapnie czy to w z ciąży, czy przejedzenia, więc wiesz - nikt się nie doczepi, hihi
Co do DHA - najpierw Omegamed Optima Forte, teraz Prenatal Duo.
A z cynamonkiem byłoby super Coś do mnie cały czas krzyczy to jej 11-te serduszko w podpisiecinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dziękuję ale to począteczek, więc dopiero nieśmiało tu zaglądam muszę teraz Was nadrobić
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby i co zdecydowalas się na te witaminy?
-
Ruby pewnie że dobre zamawiający, zresztą jak coś to zawsze po miesiącu możesz kupić inne. Te omegamed faktycznie dość drogie dlatego teraz jem pragnę plus. Ja jestem za tym by nie sumplementować nie wiadomo ile tych witamin tylko te o podstawowym składzie.
Cynamonku gratuluje serdecznie
Trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się :* nie ma co zakładać czarnych scenariuszy bo nigdy nie wiemy co nas spotka a ja w zapeszenia nie wierzę, co ma być to będzie. Więc wcinaj kwas i jutro widzę u Ciebie piękny suwaczek
Ktoś wizytuje w tym tygodniu ? Ja mam dopiero 16.06 i to już pewnie przd ostatnia no chyba że przenoszę czego bym nie chciała.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Kas w moje urodziny masz :p to musimy cierpliwie czekać. Ruby cwaniara ma co 2 tyg. To jej szybciej mija.
Cinnamon mój gin jest z tych co witaminy od 2 trymestru zalecają, w pierwszym tylko kwas. Według mnie na razie nic nie zmieniaj ważne byś ten kwas brała. Wiesz już u kogo byś ciążę prowadzić chciała?
W zeszłym tygodniu już pierwsza liocówka się rozpakowała.kas50 lubi tę wiadomość