Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiepokorna bo z c weszlam na d i to dlatego,teraz.to moge piwiedziec ze ciazowy i tez mi sir rozstepy pirobily na brzuchu i bokach,piersiach,nic nie pomaga,mozejakos uda mi sie po ciazy to zlikwidowac;)) Niepokorna super sen mi ost sie snilo ze rodze ale nie wiem co bo sie przebudzilam;)) ost to nie moge spac co chwile sie wierce na boki,nogi musze miec wyprostowane bo jak sobie je troche skule to brzuch uwiera
-
nick nieaktualny
-
Widzę że dziś wszystkie mamy senny dzień, ja właśnie wstałam po poobiedniej drzemce:-) pospalam sobie u teściów na podwórku i trochę lepiej:-)
Niepokorna jak głowa mocno boli to możesz wziąć przeciwbólowe z paracetamolem,coś jak apap.
Ja o porodzie jeszcze nie myślę, nie ma się co za wczasu zamartwiac:-) zobaczę czego się naslucham na szkole rodzenia. Myślę że niedługo zacznę szukać jakiś zajęć. Dodatkowo zacznę chodzić na basen, lekarz mi zalecił ze to najlepsza forma ruchu. Bo właśnie jak bedziesz aktywna w ciąży to lepiej poród pójdzie -
Jestem taka szczęśliwa. Moja przyjaciółka stara się o dziecko od trzech lat. Lekarze stwierdzili, że oboje z mężem kwalifikują się do in vitro. I mieli zabieg właśnie 13 sierpnia. Dokładnie 24 sierpnia zbadali jej Betę i miała 32, a 28 sierpnia wzrosła do 144 Więc wzrasta, czyli się udało. W najbliższą środę ma mieć USG. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
magdaM85 lubi tę wiadomość