X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Maniaaa co slychac po dlugiej nieobecnosci?:) Niepokorna jak sie czujesz w ciazy?malutka zdrowa? Wesołych świąt Wielkanocnych:)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano
    Miło, że pytasz. Powiem Ci, że druga ciąża jest troszeczkę słabsza, bo jednak mdłości towarzyszą mi bardzo często i ogólnie czuję się o wiele bardziej zmęczona niż za pierwszym razem. Oczywiście zmęczenie bierze się z tego, że wstaję codziennie w okolicach godziny 07:00, a za pierwszym razem mogłam spać nawet cały dzień :( Ale za to miło spędzam czas z moją dziewczynką. Malutka? Hmm, bardzo zabawne :P Julia ma się doskonale. Zaczęła sama chodzić przy pchaczu i chodzi już za rączkę. Także czekamy, aż sama rozpocznie swoją przygodę z chodzeniem :)
    Poza tym jestem zadowolona, bo mam w domu własny detektor serca płodu i wczoraj wreszcie udało mi się odnaleźć bijące serduszko i chwilkę go posłuchać <3
    A co u Ciebie kochana? Jak Nadia?

Maniaaaa
    Ja Cię kojarzę. Widzę, że też się udało z ciążą. Gratulacje kochana :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2017, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,juz nikt tu nie zaglada,nikt nic nie napisze :( Niepokorna jak sie czujesz, Julcia bedzie miala braciszka czy siostrzyczke? My odpoczywamy nad morzem,pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna co sychac,urodzilas juz ?

• katrina Autorytet

Wysłany: 27 października 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Prosimy o lajki dla Kubusia :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1957842834231812&id=175483942467719

relgx1hpnsuaq9hd.png
‹‹ 252 253 254 255 256
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ