X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Maniaaa co slychac po dlugiej nieobecnosci?:) Niepokorna jak sie czujesz w ciazy?malutka zdrowa? Wesołych świąt Wielkanocnych:)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano
    Miło, że pytasz. Powiem Ci, że druga ciąża jest troszeczkę słabsza, bo jednak mdłości towarzyszą mi bardzo często i ogólnie czuję się o wiele bardziej zmęczona niż za pierwszym razem. Oczywiście zmęczenie bierze się z tego, że wstaję codziennie w okolicach godziny 07:00, a za pierwszym razem mogłam spać nawet cały dzień :( Ale za to miło spędzam czas z moją dziewczynką. Malutka? Hmm, bardzo zabawne :P Julia ma się doskonale. Zaczęła sama chodzić przy pchaczu i chodzi już za rączkę. Także czekamy, aż sama rozpocznie swoją przygodę z chodzeniem :)
    Poza tym jestem zadowolona, bo mam w domu własny detektor serca płodu i wczoraj wreszcie udało mi się odnaleźć bijące serduszko i chwilkę go posłuchać <3
    A co u Ciebie kochana? Jak Nadia?

Maniaaaa
    Ja Cię kojarzę. Widzę, że też się udało z ciążą. Gratulacje kochana :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2017, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,juz nikt tu nie zaglada,nikt nic nie napisze :( Niepokorna jak sie czujesz, Julcia bedzie miala braciszka czy siostrzyczke? My odpoczywamy nad morzem,pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna co sychac,urodzilas juz ?

• katrina Autorytet

Wysłany: 27 października 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Prosimy o lajki dla Kubusia :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1957842834231812&id=175483942467719

relgx1hpnsuaq9hd.png
‹‹ 252 253 254 255 256
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ