Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Niepokorna u nas Kacperek chodzi spać około 20. Wstaje raz w nocy na mleczko (czasem wcale) około 3 i później śpimy zależnie od dnia ale zazwyczaj do jakiejś 6.30
Przesyłam wszystkim spóźnione ale szczere życzenia noworoczne :* -
Budzi się zazwyczaj koło 6. Czasami 0 5.30. Ciężko mi powiedzieć ile razy w nocy się budzi bo śpi z nami więc czasami jak czuję że się wierci to otwieram jedno oko i tak na pół śpiąco ją karmię po czym podczas karmienia zasypiam. Wydaje mi się że chyba ze 2 lub 3 razy się budzi. Na szczescie jak się zbudzi tak bardzo wczesnie to jeszcze sobie długo leżymy bo ona się bawi i się lubimy powygłupiać, więc w sumie to wstajemy po 7 z łóżka
A Twoja Julcia robi Ci częste pobudki? Jak wygląda sytuacja z ząbkami? Już się przeprowadziliście do nowego domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 07:07
-
Doda
Jula koło 20:00 jest już w łóżku i śpi. Pobudkę mam na mleczko około północy, a potem koło 04:00. Wstajemy różnie - w przedziale między 06:00 a 08:00, ale najczęściej koło 06:30. Ząbków mamy aktualnie 7 sztuk i chyba coś na górze powoli idzie jeszcze, bo młoda ślini się strasznie i grzebie w buzi niemiłosiernie. Ale jest spokojnie.
Przeprowadzka nastąpiła dokładnie 8 grudnia, czyli miesiąc już mieszkamy na nowych śmieciach. I jest o niebo lepiej. Mamy o wiele więcej przestrzeni, a do tego ogród. Zamiana mieszkania na drugim piętrze na dom z ogrodem to było to, czego mi było trzeba. Teraz dopiero czuję, że żyję
A co u Ciebie kochana? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey wam ,co u was,jal maluszki zdrowe,chodza juz? U nas w skrócie to bylismy w szpitalu zapalenie oskrzeli pozniej biegunka,teraz po 2tyg od sZpitala Nadia je dwa razy wiecej:D nadrabia wazymy 8400 i mierzymy 75cm,jeszcze w pelni nie chodzimy,Nadix sie boi,zrobi trzy kroki ale musi sie trzymac mebelkow badz mnie:)za tydz roczek,jak ten czas szybko leci:) Mamuśki odzywajcie sie!!!nie pozwólmy zginąć wątkowi
-
U nas też wszystko w porządku. Julia ma już ponad 13 miesięcy. Chodzi przy meblach i wariuje. Nosi rozmiar 92 i waży około 14 kg. Jest super wesołym dzieckiem. Mamy z nią niezły ubaw.
nataliano
Cieszę się, że Nadia już zdrowa i ma apetyt. Oby tak dalej Pozdrawiam