Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem juz w domku.
Maz zdazyl jeszcze po drodze sie sprzeczalismy w sumie to ja gderalam ze on zawsze wszystko na ostatnia chwile,on sl=kwitowal to tak ze i tak bedziemy jeszcze czekac i tak...i tak bylo
Wszystko dobrze ufff:)
Lekarz mnie zbadal powiedzial ze szyjka jest taka jaka bylaa jak byla juz nie powiedzial pobral odrazu wymaz i zrobil usg najpierw dowcipkowe ogladna szyjke i znowu powiedzial ze jest dobrze
a ja glupia psitka sie juz nie zapytalam ile ma ta szyjka wkoncu;/ i zrobil na usg zeby luknac na mala:) serduch Niuni walilo
odrazu banan ma twarzy u mnie i u meza:)przy okazji znierzyl mala
pokazal tatusiowi raczki nozki
i buzke:) tylko tak slabo bylo widac bo troszke przestarzaly sprzet na w tym gabinecie ale to malo wazne
A wiec z Lenki to juz spora panienka wazy caly kilogram:) a 28wrzesnia miala lekko ponad 700g:)
Co do boli to nie wiedomo skad sie wziely i czym byly spowodowane;/ jak lekarz powiedzialnajwazniejsze ze ta szyjka jest w porzadku. Dostalam na wszelki wypadek luteine i spasmoline mam brac po 2 tabletki dziennie i kolejna wizyta 19 pazdziernikaklaudia1534, nataliano, Madlene84, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka bardzo dobre wiadomości:-* Lenka ładnie przybiera na wadze:-) oszczędzaj się jednak w miarę żeby te bóle Ci nie wróciły, bo to też z przemęczenia mogło być. Lepiej uważać na siebie.
Ja ciasta uwielbiam piec, dobrze że mój mąż lubi ciacha to się nic nie marnuje:-)100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny.
100krotka z tych 3 wybrałabym nr 3 chociaż jak Magda mówi każda z nas ma inny gust. A musi się podobać Tobie i mezusiowi
Ja właśnie wstaje z łóżka. Narazie czuje się nieźle. Chciałabym się wziąść za sprzątanie bo ostatnio nic nie robie i złe mi z tym ale zobaczymy jak będzie gdy wstanę. Mam znów masę prania i prasowania. I właśnie musze dokończyć szycie pościeli dla synusia to wtedy się Wam pochwale
Ja ciasto piekę co tydzień z różnym efektemale na ten weekend nie mam pomysłu. Sernik u nas jest zarezerwowany na święta
Udanej soboty :*
Ania gdzie się podziewasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczynki
Szczerze wam powiemze jakbym to ja sama miala wybrac ro zadnej bym nie wybrala bo misie grochy podobaja...a mojemu nie;/
Nataliano tu masz linka http://allegro.pl/15el-posciel-do-lozeczka-60x120cm-z-moskitiera-i5254164483.html