X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to Rafaello,albo sernik na zimno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz w domku.
    Maz zdazyl jeszcze po drodze sie sprzeczalismy w sumie to ja gderalam ze on zawsze wszystko na ostatnia chwile,on sl=kwitowal to tak ze i tak bedziemy jeszcze czekac i tak...i tak bylo :)

Wszystko dobrze ufff:)
    Lekarz mnie zbadal powiedzial ze szyjka jest taka jaka byla :) a jak byla juz nie powiedzial pobral odrazu wymaz i zrobil usg najpierw dowcipkowe ogladna szyjke i znowu powiedzial ze jest dobrze :) a ja glupia psitka sie juz nie zapytalam ile ma ta szyjka wkoncu;/ i zrobil na usg zeby luknac na mala:) serduch Niuni walilo :) odrazu banan ma twarzy u mnie i u meza:)przy okazji znierzyl mala :) pokazal tatusiowi raczki nozki :) i buzke:) tylko tak slabo bylo widac bo troszke przestarzaly sprzet na w tym gabinecie ale to malo wazne :) A wiec z Lenki to juz spora panienka wazy caly kilogram:) a 28wrzesnia miala lekko ponad 700g:)
    Co do boli to nie wiedomo skad sie wziely i czym byly spowodowane;/ jak lekarz powiedzialnajwazniejsze ze ta szyjka jest w porzadku. Dostalam na wszelki wypadek luteine i spasmoline mam brac po 2 tabletki dziennie i kolejna wizyta 19 pazdziernika :)

klaudia1534, nataliano, Madlene84, josephinka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja nie umiem piec ;/ no chyba ze kopca kreta z kartonu :) troszke mi wstyd ale zawsze jak trzeba to maz mi z pracy przywozi slodkosci:)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka no to bardzo się cieszę, że z malutką wszystko dobrze i że szyjka też taka jaka być powinna :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka to super ze z Toba i malutka wszystko ok ;*;) mala rosnie jak na drozdzach ;))9

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka bardzo dobre wiadomości:-* Lenka ładnie przybiera na wadze:-) oszczędzaj się jednak w miarę żeby te bóle Ci nie wróciły, bo to też z przemęczenia mogło być. Lepiej uważać na siebie.

Ja ciasta uwielbiam piec, dobrze że mój mąż lubi ciacha to się nic nie marnuje:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki za mile slowa :) ulga niesamowita:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ktora wam sie podoba najbardziej?1
    20r1vm0.jpg
    2
    vfjarp.jpg
    3
    nmmfdh.jpg

Pierwsza i trzecia roznia sie delitatnie kolorem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka nr 1 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poluje na niebieskie badz zielone sowki ;*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Sernika nie lubię ani na zimno ani zwykłego. Nie znam się na ciastach kompletnie.

100krotka,
    Wspaniałe wieści. Niech mała rośnie :)
    A pościel zdecydowanie 2. Ja będę miała taką samą tylko zieloną. Już zamówiona :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia no to jutro wystawie Ci linka bo są chyba i takie i takie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to juz ci nic nue doradze ;) chyba ze mufinki ;) 100krotka okey ;* zegnam sie z wami ide spac ;)) dobranoc wam milej spok9jnej nocy ;)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka mi z tych zdjęć co pokazałas to trzecie najbardziej by pasowało, ale to tobie się musi podobać:-) moim zdaniem się nie sugeruj,bo to trochę nie moje klimaty i ja w zupełnie innym kierunku idę. Póki co poszukuje:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.

100krotka z tych 3 wybrałabym nr 3 chociaż jak Magda mówi każda z nas ma inny gust. A musi się podobać Tobie i mezusiowi :)

Ja właśnie wstaje z łóżka. Narazie czuje się nieźle. Chciałabym się wziąść za sprzątanie bo ostatnio nic nie robie i złe mi z tym ale zobaczymy jak będzie gdy wstanę. Mam znów masę prania i prasowania. I właśnie musze dokończyć szycie pościeli dla synusia to wtedy się Wam pochwale :)

Ja ciasto piekę co tydzień z różnym efektem :) ale na ten weekend nie mam pomysłu. Sernik u nas jest zarezerwowany na święta :)

Udanej soboty :*

Ania gdzie się podziewasz?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam ja znow dobrze nie spalam dzidzia sie krecila,musialam znow.okno otworzyc bo nie bylo czym oddychac... miala ktoras takie jakby laskotanie w srodku pochwy,nie wiem co to moze byc bo nie mialam czegos takiego,wkurza mnie to...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ja akurat sprzatam co 2 3 dni bo nie ma kto nabrudzic :D a pranie wstawie bo nawet slonce swieci i wiatr wieje to wyschnie ;) koniecznie sie pochwal co fsjnego uszyjesz ;)) milego dnia ;*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wejdźcie na nasze forum staraczkowe bo czeka tam wspaniała niespodzianka :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :)

Szczerze wam powiemze jakbym to ja sama miala wybrac ro zadnej bym nie wybrala bo misie grochy podobaja...a mojemu nie;/

Nataliano tu masz linka http://allegro.pl/15el-posciel-do-lozeczka-60x120cm-z-moskitiera-i5254164483.html

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ