X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to Rafaello,albo sernik na zimno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz w domku.
    Maz zdazyl jeszcze po drodze sie sprzeczalismy w sumie to ja gderalam ze on zawsze wszystko na ostatnia chwile,on sl=kwitowal to tak ze i tak bedziemy jeszcze czekac i tak...i tak bylo :)

Wszystko dobrze ufff:)
    Lekarz mnie zbadal powiedzial ze szyjka jest taka jaka byla :) a jak byla juz nie powiedzial pobral odrazu wymaz i zrobil usg najpierw dowcipkowe ogladna szyjke i znowu powiedzial ze jest dobrze :) a ja glupia psitka sie juz nie zapytalam ile ma ta szyjka wkoncu;/ i zrobil na usg zeby luknac na mala:) serduch Niuni walilo :) odrazu banan ma twarzy u mnie i u meza:)przy okazji znierzyl mala :) pokazal tatusiowi raczki nozki :) i buzke:) tylko tak slabo bylo widac bo troszke przestarzaly sprzet na w tym gabinecie ale to malo wazne :) A wiec z Lenki to juz spora panienka wazy caly kilogram:) a 28wrzesnia miala lekko ponad 700g:)
    Co do boli to nie wiedomo skad sie wziely i czym byly spowodowane;/ jak lekarz powiedzialnajwazniejsze ze ta szyjka jest w porzadku. Dostalam na wszelki wypadek luteine i spasmoline mam brac po 2 tabletki dziennie i kolejna wizyta 19 pazdziernika :)

klaudia1534, nataliano, Madlene84, josephinka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja nie umiem piec ;/ no chyba ze kopca kreta z kartonu :) troszke mi wstyd ale zawsze jak trzeba to maz mi z pracy przywozi slodkosci:)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka no to bardzo się cieszę, że z malutką wszystko dobrze i że szyjka też taka jaka być powinna :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka to super ze z Toba i malutka wszystko ok ;*;) mala rosnie jak na drozdzach ;))9

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka bardzo dobre wiadomości:-* Lenka ładnie przybiera na wadze:-) oszczędzaj się jednak w miarę żeby te bóle Ci nie wróciły, bo to też z przemęczenia mogło być. Lepiej uważać na siebie.

Ja ciasta uwielbiam piec, dobrze że mój mąż lubi ciacha to się nic nie marnuje:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki za mile slowa :) ulga niesamowita:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ktora wam sie podoba najbardziej?1
    20r1vm0.jpg
    2
    vfjarp.jpg
    3
    nmmfdh.jpg

Pierwsza i trzecia roznia sie delitatnie kolorem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka nr 1 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poluje na niebieskie badz zielone sowki ;*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Sernika nie lubię ani na zimno ani zwykłego. Nie znam się na ciastach kompletnie.

100krotka,
    Wspaniałe wieści. Niech mała rośnie :)
    A pościel zdecydowanie 2. Ja będę miała taką samą tylko zieloną. Już zamówiona :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia no to jutro wystawie Ci linka bo są chyba i takie i takie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to juz ci nic nue doradze ;) chyba ze mufinki ;) 100krotka okey ;* zegnam sie z wami ide spac ;)) dobranoc wam milej spok9jnej nocy ;)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka mi z tych zdjęć co pokazałas to trzecie najbardziej by pasowało, ale to tobie się musi podobać:-) moim zdaniem się nie sugeruj,bo to trochę nie moje klimaty i ja w zupełnie innym kierunku idę. Póki co poszukuje:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.

100krotka z tych 3 wybrałabym nr 3 chociaż jak Magda mówi każda z nas ma inny gust. A musi się podobać Tobie i mezusiowi :)

Ja właśnie wstaje z łóżka. Narazie czuje się nieźle. Chciałabym się wziąść za sprzątanie bo ostatnio nic nie robie i złe mi z tym ale zobaczymy jak będzie gdy wstanę. Mam znów masę prania i prasowania. I właśnie musze dokończyć szycie pościeli dla synusia to wtedy się Wam pochwale :)

Ja ciasto piekę co tydzień z różnym efektem :) ale na ten weekend nie mam pomysłu. Sernik u nas jest zarezerwowany na święta :)

Udanej soboty :*

Ania gdzie się podziewasz?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam ja znow dobrze nie spalam dzidzia sie krecila,musialam znow.okno otworzyc bo nie bylo czym oddychac... miala ktoras takie jakby laskotanie w srodku pochwy,nie wiem co to moze byc bo nie mialam czegos takiego,wkurza mnie to...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ja akurat sprzatam co 2 3 dni bo nie ma kto nabrudzic :D a pranie wstawie bo nawet slonce swieci i wiatr wieje to wyschnie ;) koniecznie sie pochwal co fsjnego uszyjesz ;)) milego dnia ;*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wejdźcie na nasze forum staraczkowe bo czeka tam wspaniała niespodzianka :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :)

Szczerze wam powiemze jakbym to ja sama miala wybrac ro zadnej bym nie wybrala bo misie grochy podobaja...a mojemu nie;/

Nataliano tu masz linka http://allegro.pl/15el-posciel-do-lozeczka-60x120cm-z-moskitiera-i5254164483.html

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ