X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Chyba czas wstawać :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam dzisiaj wyjątkowo już o 10:15 :)
    Byłam w sklepie. Zrobię dzisiaj ulubiony obiad męża, czyli schabowe z ziemniaczkami i surówką z pekinki :)
    Ej, czy Wasza waga też tak skacze, czy tylko rośnie? Ja co chwila tyję 1 kg, a za chwilę go tracę. A ważę się zawsze rano na czczo...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja sie nie waze,a ost waga sie zepsila w przychodni ;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Ja się ważę co kilka dni :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja od miesiąca stoi.

Ale wcześniej widziałam ze w dużej mierze było to zależne od tego co zjadłam przed spaniem, w jakiej ilości i o której.

Za 15 minut mecz. Moje dwie ojczyzny :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za kim będziesz Madlene? Chyba trudny wybór:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja lubię Irlandię jako kraj. Natomiast za drużyna piłkarska nie przepadam bo grają bardzo nieczysto. No i się to dzisiaj sprawdziło. Ale Polacy których też nie uważam za dobrych piłkarzy to rozegrali dziś tak perfekcyjny mecz ze ciężko uwierzyć że to serio oni. Pięknie!

100krotka:) lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene masz rację:) wczoraj chłopaki naprawdę dobry mecz zagrali, w porównaniu z tym meczem ze Szkocją to teraz dali radę:) A Irlandia faktycznie strasznie faulowali, no ale przez to w 10 kończyli, więc mieli nauczkę:)

Jak tam u was się dzień zaczyna?ja już w pracy, na podwórku zimno, spory mrozek.Muszę chyba płaszcz zimowy wyjąć, bo zaczynam marznąć już. Wczoraj podczas meczu miałam takie wrażenie że już ruchy malucha już na zewnątrz czuję:) fajne takie falowanie brzucha na zewnątrz:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Madlene ją też oglądała:-) po południu siatkówkę a wieczorem nożna:-) normalnie kibic że mnie pierwsza klasa:-) przyznam że panowie nozni :-) pozytywnie mnie zaskoczyli:-)

Magda ja już byłam na pobraniu krwi:-) teraz czekam aż będę mogła sjadanie zjeść:-)
    Ruchy to fajne uczucie:-)

Niepokorna mnie waży co 3tyg lekarz. Przez pierwsze 3mesiace waga stała a teraz już trochę na plusie jest:-\ ale kilogramy się zgubi nie objadam się, jem tak jak jadlam najważniejsze żeby Niunia była zdrowa:-)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka jakie badania dziś robiłaś? Muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się spodobał ten komplet pościeli co wysyłałaś ostatnio:) właśnie negocjuję jego zakup z mężem bo to prawie 400zł więc spory wydatek a nie wiem czy aż tyle rzeczy będzie mi potrzebne, bo np. nie planowałam baldachimy=u kupować, jakoś nie przemawia do mnie. Fajnie, że Wam siostra Twego męża go sponsoruje:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w poniedziałkowe zimowe przedpołudnie, u mnie bielusieńko i śnieg cały czas pada ;) Rano też zaliczyłam wizytę w laboratorium a w połowie śniadania nie wiem jakim cudem zdążyłam do łazienki. Masakra z tymi niepodziewanymi wymiotami..

Mecz oczywiście oglądałam i jestem w szoku, że graliśmy tak dobrze :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dziewczyny z Wami,

Zaskoczyl mnie ten snieg w Polsce, ale powiem ze Wam fajnie. Uwielbiam! ZNaczy uwielbiam jak jestem na urlopie, bo jak trzeba bylo pracowac, dojezdzac do biura, czy na studia to mi ten snieg takiej frajdy nie sprawial :P

Ja juz dzis w szkole, od 2 dni czuje sie dobrze, oprocz wariactw Malucha w brzuchu nic sie wiecej nie dzieje, wiec jest super po prostu! :)

Klaudia jeszcze troszke i pewnie minie :)

Magda ja Baldachim mialam do obojga, teraz juz tez zamowilam, mnie sie akurat odoba. Wiem ze mialam falbanke pod przescieradlo i nie robi wielkiego wrazenia, tak samo materialowy organizer na lozeczko, w ogole z niego nie korzystalam. Takze tych rzeczy na pewno nie potrzebuje tym razem. Za to poduszki do karmienia nie mialam a tym razem zamierzam sie zaopatrzyc.

Dziewczyny czy Wy juz z piersi macie jakies "wycieki"? U mnie juz cos cieknie :P

Milego poniedzialku :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam ja tez wstalam.niedawno i u nas tez jest zimno z 2stopnie,ale sniegu nie ma jak narazie aby szarowa ;D Klaudia masz wymioty ? Wspolczuje ci tego ;* ja jeszcze nic takiego u siebie nie zauwazylam Madlene,ja mam tylko wrazliwe piersi i sutki,a nie wspimne ze skora mnie swrdzi mimo tego ze ja smaruje

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene wydaje mi się, że z dnia na dzień jest lepiej, ale czasem coś Bąblowi nie posmakuje chyba :)
    Osobiście piękną białą zimę z śniegiem i delikatnym mrozem uwielbiam, ale teraz chyba jeszcze troszkę na nią za wcześnie ;)

Nataliano niestety, mdłości i wymioty męczą mnie od jakiegoś 6 tygodnia ;/

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka,
    A moja waga na razie nic się nie zmienia. Nie objadam się, ale codzienie jem pączki. Więc powinnam przytyć, a tu nic.

Madlene,
    Ja jeszcze żadnych wycieków nie mam.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja wkoncuzdecydowalam sie na ten:)

2h7j7tz.jpg

jak znajde material o tej samej kolorystyce to tesciowa uszyje mi firanke:) z takimi wstawkami:)

na alegro sa i zestawy z miejsza iloscia elementow i sporo tansze:)

A z badan robilam morfologie, tsh, ft3,ft4 i wr mial byc jeszcze mocz ale zapomnialam;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka bardzo fajny komplet wybrałaś:) bardzo mi się podoba. Muszę właśnie w końcu usiąść i porządnie się przyjrzeć tym kompletom. Ogólnie mam problem taki, że jak coś mi się spodoba ze wzorów to kolorystycznie mam problem. Najwięcej jednak jest tych pościeli typowo dziecięcych. Mi właśnie też bardziej grochy pasują albo jakieś zygzaki.
    Zazdroszczę Madlene że ma takie zdolności żeby samej sobie uszyć taki jaki chce komplet. NIestety w kwestii szycia jestem kompletnym beztalenciem.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja nie mialam wymiotow,ale mam spory wech np na smierdzace rzeczy typu jak gnojowka przejedzie badz z kosza na smieci itp to wtedy wymiotuje samoistnie;D Niepokorna twoj maluch zjada wszystko ;) 100krotka sliczny zestawik ;) podoba mi sie.ja poluje wlasnie na szary wozek badz biel z brazem.zobaczymy po nowym roku co bedzie do wyboru ;)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja tam nie wiem czy to takie zdonosci, ucze sie dopiero. maszyne mam od roku, ale jakos wciaz nie mam czasu. Mam nadzieje, ze bedzie to w miare wygladalo jak juz skoncze :P W najgorszym przypadku bede na szybko szukala czeos co sie nada :P Boje sie np ze nie dam rady ochraniacza uszyc, aby wygladal dobrze, wiec moze cos dokupie co bedzie w miare pasowalo.... pytanie czy znajde ;)

Tak naprawde to u mnie na odwrot troche - to material ktory kiedys kupilam (jeszcze nie bedac w ciazy) zainspirowal mnie do dekoracji pokoju i kolorow :)

Ale zjadlabym paczka! Niepokorna Ty mi zawsze smaka narobisz :D

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a ten baldachim to poza funkcją dekoracyjną się przydaje? kurcze oglądam te pościele i wszystkie fajne komplety są z baldachimem....

dqprk6nlnzlsawwt.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ