Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka jeśli tobie się takie nie podobają to szukaj dalej. Bo dlaczego masz kupować jeśli tylko mężowi się podoba a tobie nie. Na takiej samej zasadzie są grochy, twemu się nie podobają to nie kupiliscie więc postaraj się może znaleźć coś co się wam obojgu podoba. A ten komplet co mi wysylalas linka, tam też są sowy, ale jakoś tak lepiej wygląda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć,
oczywiście nie wytrzymałam i pobiegłam dziś na usg:)
uspokoił mnie dr:) wszystko ok, a mój bąbelek ma już 29,3 mm:) serduszko bije 162 /min:)
Jestem prze szczęśliwa!Madlene84, 100krotka:), magdaM85, nataliano, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJosephinka bardzo sie ciesze
super:)
Nataliano sowki sa slodkie ale te grochymoz no po prostu nie mogl mi odmowic
stwierdzil ze to tylko posciel:) aaaaa:D http://allegro.pl/baby-raj-14-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i5709221537.html
teraz tylko wybrac kolor:)
a zapiekanki dzis nie bedzie bo maz chce na szybko kotleta;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:38
-
100krotka rzeczywiscie sliczne i moim zdaniem o niebo lepsze od tamtych sowek, gdzie sowki lubie i to bardzo
U mnie leczo juz prawie gotowe. Z ciast apdlo dzis na rolade biszkoptowa z galaretka i bita smietana. Biszkopt w piekarniku, galaretka tezeje. Nerka nie boli i strasznie mi z tym dobrze. Zgaga mnie tylko mezy po soku pomaranczowym
wlasnie sie zobaczylam w lustrze i wygladam jakbym polknela pilkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:53
-
nick nieaktualny
-
100krotka mnie również bardziej podobają się pościele z tego 2 linku i też właśnie takie będę kupowała za jakiś czas do łóżeczka
Madlene cudowny masz już ten brzusio
Jakaś strasznie niezdarna zrobiłam się w tej ciąży. Nogi całe w drobnych siniakach, ciągle o jaką ścianę albo futrynę zahaczę, a dzisiaj oparzyłam tak palca jak złapałam patelnię w nieodpowiednim miejscu. Strach pomyśleć jak to dalej będzie
josephinka super, że z maluszkiem wszystko dobrze
U mnie teściowa zaplusowała dzisiaj porządnie, bo oprócz szarlotki upiekła jeszcze przepyszną karpatkęMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewcyzny!
hahaha Niepokorna, ja w tej ciazy w chwili obecnej waze juz prawie tyle co z Emilka, jak szlam do porodu. I widze ze przybieram wiecej, wiec padnie jakis rekord
Klaudia fajnie Ci, gotowe ciacho bez stania w kuchni (chociaz ja to stanie lubie nawet:)). Ale to moze i lepiej u Ciebie - moze to nienajlepszy moment dla Ciebie w kuchni. Po prostu pisany Ci jest odpoczynek
Ja jeszcze jutro mam szanse na urodzinowy torcik, bo u sasiadow imprezka, wiec tez pojem -
nick nieaktualnyMadlene slicznie wygladasz z ta pileczka:)
Aj tez juz co nieco ogarnelam kotletow narobilamzjedlismy (ja cale dwa:D) i treaz ruszac sie nie moge:/ wiec odpoczywam teraz na lozku:) czekam az maz skonczy swoje prace i mamy jechac so jego siostry :)to ona ma nam zasponsorowac ta posciel:)
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Madlene śliczny brzuszek:-* zawsze podobały mi się kobiety w ciąży które miały tylko taki ładny słodki brzuszek i nigdzie indziej nie szło, Ty właśnie tak ładnie rosniesz:-)
100krotka śliczne te komplety, o wiele bardziej mi się podobają niż te sowy wcześniej. Niezależnie od koloru będzie super. Ja póki co z kolorami mam problem, bo pokój robimy na biało z szarym i chciałam dac żółte dodatki kilka elementów, więc pewnie pościel wezmę biały z szarym bo nic z żółtym nie mogę za bardzo znaleźć.
Ja dziś z obiadem poszłam na łatwiznę, byliśmy u teściów:-) niestety dowiedzieliśmy się że teściowa ma guz na przewodzie moczowym:-( 20 października bedzie miała usuwany i dopiero się okaże czy to złośliwy czy nie. Oby był łagodny, ale się boimy z mężem bardzo:-(Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dziękuję. Mi na początku poszło w tylek ale teraz w sumie od miesiąca nic nie przytyłam. Sąsiadka się śmieje ze chyba podciagam teraz z tyłka do brzucha bo co się widzimy to brzuch większy
ale jeśli tak to mi pasuje
Ja juz wstawilam rosół na jutro. Zamarynowalam mięsko. Rolada z galaretka gotowa. Posprzątane. Pysk mi się śmieje, że się tak ogarnelam i nie przeleniuchowalam i ze mój organizm na to pozwolił. Mój mąż za to przestał popołudnie z sąsiadami na dworze... niby dobrze też mu się należy. .. ale trochę mi żal ze nie przesiedzial ze mną. .. ale jutro się poprawi
Niepokorna fajnie ze Ci się chciało pewnie było mu miło.
Magda mam nadzieje ze to nic groźnego
Juz mi się nie chce maszyny odpalać o tej porze wiec kładę się do łóżka i biorę się za dzierganie kocyka