Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna wszystko bedzie dobrze, juz sie nie moge doczekac informacji od Ciebie
Ja tam lubie i ogorkowa i pomidorowa, w ogole lubie zupy.
Dyskusja juz za mna, cyba sie nawet odezwalam ze 3 razy przybierajac przy tym barwy bordowe na twarzy, az glupio
Teraz na nastepny tydzien musze napisac prace i zaprojektowc plakat wspierajacy recykling. Jakies pomysly?
Niestety chorzy faceci sa gorsi niz dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już po badaniu. Za 10 dni mam kolejne umówione USG, bo dziecko się tak układało, że nie można było na bank potwierdzić płci. Jednakże Pani dr wydaje się, że będzie dziewczynka. Ale nie na 100%. Genetycznie natomiast jest wszystko w porządku. Brak wad serduszka. I widziałam jak dzidzia ziewa
100krotka:), nataliano, klaudia1534, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna ciesze sie ze wszystko w porzadku, to najwazniejsze. Fajnie ze zrobia Ci USG po to zeby sprawdzic plec, tutaj to by nie przeszlo - panstwowo oczywiscie. Jeszcze do niedawna w Irlandii w ogole nie informowano o plci dziecka. Z jakeijs histoii sie to wywodzilo, ze kiedy ludzi chcieli glownie chlopcow aby robili w polu, a jak sie okazywalo sie dziewczynka.... a nie ma o czym gadac
Mi dzieci wlasnie zrobily kopytka, wiec sie gotuja. Pomidorowke w tej ciazy mogalbym jesc non stop, tylko z duza iloscia smietany i pieprzu. I najlepiej z makaronem muszelki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Madlene
ja staje na głowie żeby szybko mu przeszło a on chodzi na spacery z psem jak deszcz pada:-( Boziu rozumiem jak by pies siedział w domu ale on jest na podwórku...jaj nie pójdzie że dwa dni nic mu się nie stanie:-\
A mnie coraz bardziej gardło drapie:-\ i kaszel zaczyna męczyć -
nick nieaktualny