X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani dr powoedziała, że nie jwst w stanie dokładnie określić wielkości dziecka, ale ma pewnie koło 30 cm :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej jakie slicznosci malutkie;) to duza Dzidzia moja miala 14cm

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Rodzice do małych nie należą i może to dlatego :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Niepokorna mowi o dlugosci calkowitej, a Ty nataliano pewnie od glowki do pupy :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis okolo polnocy przywioza nam 1 czesc naszej nowej kanapy do salonu. 1 z 4, moj maz ucieszony jak dziecko, a to tylko jedna czesc, co bedzie jak cala kanape przywioza :P Teraz tylko sie modlic aby wygladala tak jak przewidujemy.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:48

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a moze,wyczytalam ze zdj usg ze tyle miala ;) moze tak byc jak mowisz;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    A czemu przywożą Wam kanapę w częściach?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasciwie mieli ja przywiezc w nastepnym tygodniu dopiero, ale bali sie ze calosc nie wejdzie do Vana i jedna czesc zmiescili juz w tym tygodniu. A to producent ja tak spakowal, na 4 paletach.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... za 2 tyg mamy 10 rocznice slubu... chcialam zey byla wyjatkowa, mialam mase pomyslow... i na realizacje wszystkich braklo mi czasu :( W 2 tyg wiele juz nie zorganizuje i glupio mi, ze mialam rok, a nie dalam rady sie zorganizowac....

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wyjątkowego nie dasz rady wymyślić?

Wiecie co... ja nie mogę uwierzyć, że we mnie naprawdę siedzi taki ludzik :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co chcialam zrobic albumy takie drukowane z naszych wspolnych 10 lat (bo i tak to kiedys musze zrobic ;)).... tak samo chcialam oddac nasze filmiki do przerobki i taki fotomontaz... ale na wszystko za pozno no i jest czasochlonne.... Zamowie Canvas jakis wiekszy, jak dam rade lada dzien obrobic zdjecie... i zrobie prezentacje - taki pokaz slajdow zdjec z tych 10 lat, ale mam poczucie ze to takie na szybko :/ Mysle jeszcze o Kuponie na rodzinna sesje, ale to chyba taki prezent bardziej dla mnie :P Do tego oczywiscie kolacyjka bedzie, ale to staly punkt programu. Myslalam tez o fajerwerkach, zeby o konkretnej godzinie nam sasiad pod domem zapuscil.... ale tutaj jest zakaz sprzedazy ehhhh

Hhahaha Niepokorna, bo to po prostu jest CUD :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 00:00

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, czy siak masz super pomysły :) A może jwst jakiś drobiazg, o którym Twój mąż marzy. Może mu go kupisz?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysły sa, gorzej z realizacja :P Jak powiedzialam mojej corce o fajerwerkach, to stwierdzila, ze to powinien byc taty pomysl :)

Co do prezentu, chyba juz nie ma nic takiego o czym by marzyl a mnie bylo na to stac:P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Faceci mają wygórowane potrzeby :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem! Mam! 4.12 jest u nas Polska noc Kabaretowa. Mój mąż uwielbia :) kupie bilety i juz :D

100krotka:) lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ekstra :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene piękna rocznica, 10 lat razem to dopiero coś:) nam w sierpniu roczek stuknął. Ja Ci powiem, że też mieliśmy wielkie plany na tą naszą rocznicę:) mieliśmy jechać na weekend do spa, ale wyszło że nam się fasolka pojawiła to już nie było sensu jechać bo ja bym w ogóle nie skorzystała. Więc spędziliśmy w domowym zaciszu nasz roczek:) Myślę, że przy tego typu okazjach nie są ważne wymyślne prezenty ale sam fakt pamięci i uczczenia tego razem choćby przy filiżance kawy:)
    Z tym albumem ze zdjęciami super pomysł, ale fakt na to trochę czasu trzeba. Ja się do tej pory nie wzięłam żeby wywołać nasze ślubne zdjęcia, więc u mnie z tymi kwestiami jest mega problem:)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny

Razem 13 lat, 10 po slubie i powiem Wam, ze nie wiem kiedy to zlecialo. Masz racje Magda i pieknie to napisalas. U nas wtsepny plan byl taki, ze wykupie nam skos ze spadochronu, ale oczywiscie z racji Maluszka musimy to przelozyc na indziej.... moze na 15 rocznice. Chociaz moj Maz sie boi i stwierdzil, ze dobrze ze mi ten prezent w tym roku nie wypalil :P

Myslalam tez o takim malym przyjeciu dla znajomych, ale zeby to bylo w moim stylu to tak na serio musialabym wydac niezla kwote, wiec chyba te bilety na super wieczor razem beda najlepszym rozwiazaniem.

A album tak czy siak musze zrobic, bo wywolalam moze zdjecia z 3-4 pierwszych naszych wspolnych lat.... z 2 zrobilam album recznie... w segregatorze.... :P Ale chcialabym cos takiego co moze sie kurzyc na polce i nie ma prawa zaginac czy sie zniszczyc, bo reszta naszych zdjec zalega gdzies na dyskach komputerow. Takze predzej czy pozniej musze to zrobic.

magdaM85 lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,swietne masz pomysly :* a ten skok tez super sprawa,tez chcialabym skoczyc z moim ;) moze kiedys sie uda. Hehe;) Niepokorna no ja tez niewierzylam ze u mnie tez jesy maly cud,dopiero po zdj usg ;)zobaczylam mala dzidzie i uwierzylam ;) to jest slodkie co w nas jest ;*

‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ