Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzis okolo polnocy przywioza nam 1 czesc naszej nowej kanapy do salonu. 1 z 4, moj maz ucieszony jak dziecko, a to tylko jedna czesc, co bedzie jak cala kanape przywioza
Teraz tylko sie modlic aby wygladala tak jak przewidujemy.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:48
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co... za 2 tyg mamy 10 rocznice slubu... chcialam zey byla wyjatkowa, mialam mase pomyslow... i na realizacje wszystkich braklo mi czasu
W 2 tyg wiele juz nie zorganizuje i glupio mi, ze mialam rok, a nie dalam rady sie zorganizowac....
-
Wiesz co chcialam zrobic albumy takie drukowane z naszych wspolnych 10 lat (bo i tak to kiedys musze zrobic
).... tak samo chcialam oddac nasze filmiki do przerobki i taki fotomontaz... ale na wszystko za pozno no i jest czasochlonne.... Zamowie Canvas jakis wiekszy, jak dam rade lada dzien obrobic zdjecie... i zrobie prezentacje - taki pokaz slajdow zdjec z tych 10 lat, ale mam poczucie ze to takie na szybko
Mysle jeszcze o Kuponie na rodzinna sesje, ale to chyba taki prezent bardziej dla mnie
Do tego oczywiscie kolacyjka bedzie, ale to staly punkt programu. Myslalam tez o fajerwerkach, zeby o konkretnej godzinie nam sasiad pod domem zapuscil.... ale tutaj jest zakaz sprzedazy ehhhh
Hhahaha Niepokorna, bo to po prostu jest CUDWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 00:00
-
Pomysły sa, gorzej z realizacja
Jak powiedzialam mojej corce o fajerwerkach, to stwierdzila, ze to powinien byc taty pomysl
Co do prezentu, chyba juz nie ma nic takiego o czym by marzyl a mnie bylo na to stac:P -
Madlene piękna rocznica, 10 lat razem to dopiero coś
nam w sierpniu roczek stuknął. Ja Ci powiem, że też mieliśmy wielkie plany na tą naszą rocznicę
mieliśmy jechać na weekend do spa, ale wyszło że nam się fasolka pojawiła to już nie było sensu jechać bo ja bym w ogóle nie skorzystała. Więc spędziliśmy w domowym zaciszu nasz roczek:) Myślę, że przy tego typu okazjach nie są ważne wymyślne prezenty ale sam fakt pamięci i uczczenia tego razem choćby przy filiżance kawy:)
Z tym albumem ze zdjęciami super pomysł, ale fakt na to trochę czasu trzeba. Ja się do tej pory nie wzięłam żeby wywołać nasze ślubne zdjęcia, więc u mnie z tymi kwestiami jest mega problem:)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Razem 13 lat, 10 po slubie i powiem Wam, ze nie wiem kiedy to zlecialo. Masz racje Magda i pieknie to napisalas. U nas wtsepny plan byl taki, ze wykupie nam skos ze spadochronu, ale oczywiscie z racji Maluszka musimy to przelozyc na indziej.... moze na 15 rocznice. Chociaz moj Maz sie boi i stwierdzil, ze dobrze ze mi ten prezent w tym roku nie wypalil
Myslalam tez o takim malym przyjeciu dla znajomych, ale zeby to bylo w moim stylu to tak na serio musialabym wydac niezla kwote, wiec chyba te bilety na super wieczor razem beda najlepszym rozwiazaniem.
A album tak czy siak musze zrobic, bo wywolalam moze zdjecia z 3-4 pierwszych naszych wspolnych lat.... z 2 zrobilam album recznie... w segregatorze....Ale chcialabym cos takiego co moze sie kurzyc na polce i nie ma prawa zaginac czy sie zniszczyc, bo reszta naszych zdjec zalega gdzies na dyskach komputerow. Takze predzej czy pozniej musze to zrobic.
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene,swietne masz pomysly :* a ten skok tez super sprawa,tez chcialabym skoczyc z moim
moze kiedys sie uda. Hehe;) Niepokorna no ja tez niewierzylam ze u mnie tez jesy maly cud,dopiero po zdj usg ;)zobaczylam mala dzidzie i uwierzylam
to jest slodkie co w nas jest ;*