X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani dr powoedziała, że nie jwst w stanie dokładnie określić wielkości dziecka, ale ma pewnie koło 30 cm :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej jakie slicznosci malutkie;) to duza Dzidzia moja miala 14cm

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Rodzice do małych nie należą i może to dlatego :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Niepokorna mowi o dlugosci calkowitej, a Ty nataliano pewnie od glowki do pupy :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis okolo polnocy przywioza nam 1 czesc naszej nowej kanapy do salonu. 1 z 4, moj maz ucieszony jak dziecko, a to tylko jedna czesc, co bedzie jak cala kanape przywioza :P Teraz tylko sie modlic aby wygladala tak jak przewidujemy.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:48

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a moze,wyczytalam ze zdj usg ze tyle miala ;) moze tak byc jak mowisz;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    A czemu przywożą Wam kanapę w częściach?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasciwie mieli ja przywiezc w nastepnym tygodniu dopiero, ale bali sie ze calosc nie wejdzie do Vana i jedna czesc zmiescili juz w tym tygodniu. A to producent ja tak spakowal, na 4 paletach.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... za 2 tyg mamy 10 rocznice slubu... chcialam zey byla wyjatkowa, mialam mase pomyslow... i na realizacje wszystkich braklo mi czasu :( W 2 tyg wiele juz nie zorganizuje i glupio mi, ze mialam rok, a nie dalam rady sie zorganizowac....

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wyjątkowego nie dasz rady wymyślić?

Wiecie co... ja nie mogę uwierzyć, że we mnie naprawdę siedzi taki ludzik :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co chcialam zrobic albumy takie drukowane z naszych wspolnych 10 lat (bo i tak to kiedys musze zrobic ;)).... tak samo chcialam oddac nasze filmiki do przerobki i taki fotomontaz... ale na wszystko za pozno no i jest czasochlonne.... Zamowie Canvas jakis wiekszy, jak dam rade lada dzien obrobic zdjecie... i zrobie prezentacje - taki pokaz slajdow zdjec z tych 10 lat, ale mam poczucie ze to takie na szybko :/ Mysle jeszcze o Kuponie na rodzinna sesje, ale to chyba taki prezent bardziej dla mnie :P Do tego oczywiscie kolacyjka bedzie, ale to staly punkt programu. Myslalam tez o fajerwerkach, zeby o konkretnej godzinie nam sasiad pod domem zapuscil.... ale tutaj jest zakaz sprzedazy ehhhh

Hhahaha Niepokorna, bo to po prostu jest CUD :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 00:00

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, czy siak masz super pomysły :) A może jwst jakiś drobiazg, o którym Twój mąż marzy. Może mu go kupisz?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysły sa, gorzej z realizacja :P Jak powiedzialam mojej corce o fajerwerkach, to stwierdzila, ze to powinien byc taty pomysl :)

Co do prezentu, chyba juz nie ma nic takiego o czym by marzyl a mnie bylo na to stac:P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Faceci mają wygórowane potrzeby :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem! Mam! 4.12 jest u nas Polska noc Kabaretowa. Mój mąż uwielbia :) kupie bilety i juz :D

100krotka:) lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ekstra :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene piękna rocznica, 10 lat razem to dopiero coś:) nam w sierpniu roczek stuknął. Ja Ci powiem, że też mieliśmy wielkie plany na tą naszą rocznicę:) mieliśmy jechać na weekend do spa, ale wyszło że nam się fasolka pojawiła to już nie było sensu jechać bo ja bym w ogóle nie skorzystała. Więc spędziliśmy w domowym zaciszu nasz roczek:) Myślę, że przy tego typu okazjach nie są ważne wymyślne prezenty ale sam fakt pamięci i uczczenia tego razem choćby przy filiżance kawy:)
    Z tym albumem ze zdjęciami super pomysł, ale fakt na to trochę czasu trzeba. Ja się do tej pory nie wzięłam żeby wywołać nasze ślubne zdjęcia, więc u mnie z tymi kwestiami jest mega problem:)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny

Razem 13 lat, 10 po slubie i powiem Wam, ze nie wiem kiedy to zlecialo. Masz racje Magda i pieknie to napisalas. U nas wtsepny plan byl taki, ze wykupie nam skos ze spadochronu, ale oczywiscie z racji Maluszka musimy to przelozyc na indziej.... moze na 15 rocznice. Chociaz moj Maz sie boi i stwierdzil, ze dobrze ze mi ten prezent w tym roku nie wypalil :P

Myslalam tez o takim malym przyjeciu dla znajomych, ale zeby to bylo w moim stylu to tak na serio musialabym wydac niezla kwote, wiec chyba te bilety na super wieczor razem beda najlepszym rozwiazaniem.

A album tak czy siak musze zrobic, bo wywolalam moze zdjecia z 3-4 pierwszych naszych wspolnych lat.... z 2 zrobilam album recznie... w segregatorze.... :P Ale chcialabym cos takiego co moze sie kurzyc na polce i nie ma prawa zaginac czy sie zniszczyc, bo reszta naszych zdjec zalega gdzies na dyskach komputerow. Takze predzej czy pozniej musze to zrobic.

magdaM85 lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,swietne masz pomysly :* a ten skok tez super sprawa,tez chcialabym skoczyc z moim ;) moze kiedys sie uda. Hehe;) Niepokorna no ja tez niewierzylam ze u mnie tez jesy maly cud,dopiero po zdj usg ;)zobaczylam mala dzidzie i uwierzylam ;) to jest slodkie co w nas jest ;*

‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ