Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Niepokorna brzszek masz super, mowilas ze nie rosnie, ale widze ze jednak. Poza tym wydaje mi sie, ze Ty z ta figrua to troche przesadzasz
niepokorna jesli chodzi o kopniaki i ruchy Maluszka, to wydaje mi sie ze jeszcze jest z wczesnie zebys sie miala martwic, ze nie widzisz skaczacego brzucha. jeszcze 2-3 tygodnie i bedzie skakal i u Ciebie
nataliano, a gdzie Cie jeszcze swedzi? Nogi? Rece? Dlonie? Bo takie swedzenie na calym ciele moze byc efektem powaznej choroby - cholestazy ciazowej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Cie nie chcialam straszyc nataliano, bo to pewnie rzeczywiscie od rozciagania sie skory. Przy cholestazie swedza tez dlonie i stopy, miedzy palcami. Ale w sumie, moze niech lekarz potwierdzi, ze to po prostu skora i bedziesz spokojniejsza, a moze nawet da Ci cos co zmniejszy troche to swedzenie. Mnie czasem swedzi brzuch, ale krem pomaga wlasciwie od razu, ale mnie sie rozstepy nie zrobily. Nie jestem podatna.
Zgage mam tez, o kazdej porze dnia i nocy. Pomaga mi mleko malymi lyczkami, ale jak juz nie moge zasnac to biore Rennie i jak reka odjal. A mam nniemal po wszystkim, bez wzgledu co zjem, czy wypije. Nawet po soku pomaranczowym. Mowia zeby tluste ograniczyc, ale ja nie za wiele takiego spozywam, wiec to nie to.
Niepokorna co do ruchow mam racje -
nick nieaktualnyMadlene wiem ze nie chcialas mnie straszyc;) niby gin przez tel mo powiedzial ze to nie cholestaza,ale ze jak swedzi to mam przyjechac i nie czekac.ja najgorzej mam na lewym kolanie po cale z tylu az do lydek w rozstepach,prawe nie jeat tragiczne;) ja mleka nie moge ,chyba ze zimne,bo po cieplym wymiotuje. tlustego prawie nie jem,predzej gotowane;) juz sie wykapalam,pozniej jeszcze sie podmyje i bede gotowa
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem:-) ale się zaraz kładę spać
to masz madlene dziś ciekawe zajęcie na wieczór:-) a kiedy masz tę rozmowę o pracę?
Też myślałam o Ani ostatnio, napisałam u niej pod wykresem co tam u niej słychać. Oby się odezwała:-)
No jeszcze jutro i weekend:-) -
nick nieaktualny
-
Ja tez juz idę spać. Jutro mam być na 6 rano. Tak z godzinkę .... chcą mnie od razu sprawdzić. .. jak z krojenie używaniem noża. .. wyciskanie kremu. .. takie tam. Mąż twierdzi ze tracę czas ale pojadę co ma być to będzie.
Dobranoc -
nick nieaktualnyDoktor powiedzial ze mam spore rozstepy jak na ten miesiac i za malo mam wlokna kolagenowego czy co takiego.pytal sie czy smaruje czyms skore a ja ze tak roznosciami.wiec mam jutro z rana zrobic badania krwi i za tydz pokazac mu wyniki no i smarowac sie oliwka... a tak po za tym powiedzial,ze na 80% bedzie cora
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene,
Ja się nie odzywałam, bo 14 października mąż miał urodziny, a wczoraj zrobiłam mini imprezkę z tej okazji i właśnie się skończyła. Dopiero kładę się do łóżka. Ale mąż przed snem mi podziękował za wysiłek włożony w organizację i za pełne posprzątanie po imprezie, więc zasnę zadowolona.
Nataliano,
Już dawno Ci mówiłam o oliwce. Czemu nie stosowałaś?Twoja córka układa się dokładnie tak jak moja i się chowa
Dobranoc kobietki :*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nataliano gratuluję córeczki:) lekarz coś więcej Ci powiedział odnośnie tych włókien kolagenowych? w sensie jaka to może być przyczyna i czy coś konkretnego Ci polecił do smarowania, bo oliwek to też pełno różnych jest. Może jest jakaś konkretna zalecana w takich przypadkach.
Madlene patrze na godzinę a Ty już pewnie śmigasz na okresie próbnym:) jak będziesz mogła to czekamy na sprawozdanie:)
Ja dziś standardowo nie mogłam zasnąć, a za to rano się podnieść nie mogę...dobrze że jutro sobota.