Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Niepokorna ja też często chodzę siusiu. W nocy to nawet z 5 razy. Po pierwsze dużo więcej piję, a po drugie tak jak Madlene pisze bobas na pęcherz może uciskac.
My dziś byliśmy na zakupach, kupiliśmy jeszcze trochę rzeczy do remontu pokoiku, a potem mąż mnie zabrał na obiad do knajpki więc nie musiałam dziś gotowaćzamówiłam sobie makaron z pieczonym łososiem:-) się objadlam na maksa i jeszcze na wynos wzięłam, bo nie dałam rady zjeść całej porcji. Na kolację będę miała:-)
Takie mam pytanko. Jakie macie zdanie na temat porodu w prywatnych klinikach? Bo my w sumie rozważamy taką opcję... -
Madlene84 wrote:Tak mi się wydaje. Jak Ci nic dodatkowo nie boli i przy oddawaniu moczu nie boli i nie piecze to normalne i będzie gorzej
Nie, nic mnie nie boli. Wszystko gra. Ale faktycznie teraz więcej piję wody i innych napojów. Pewnie dlatego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano dobrze Madlene pisze. Poczekaj na wyniki może lekarz zaleci ci coś bardziej leczniczego niż tylko zwykła oliwka.
Madlene a jak Ty się czujesz? Jak nerki?
Odnośnie tych oliwek dla dzieci to my nie będziemy żadnej używać. Będziemy kąpać malucha w emolientach np oilatum i to w zupełności wystarczy. Nie chcę zbyt dużo tej chemii używaćMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Ja na szczescie niezle. Jeszcze wczoraj mnie bolalo dosc mocno. Popoludnie przelezalam bo nie mialam sily sie ruszyc, wieczorem juz bylo troche lepiej no a dzisiaj nie boli. Nie wiem o co chodzi, ale mnie to cieszy, ze nie boli.
Gotuje wlasnie rosolek, miksuje mase na Fale Dunaju, bo u nas niedziela bez ciasta to niedziela straconaZa oknem szaro i ponuro..... moj maz wciaz w lozku po wczorajszym pepkowym, a dzieci zakopaly sie w swoim pokoju i bawia sie razem jakby ich nie bylo. Ja pije kawke i calkiem mi z tym dobrze
Magda uwazam ze to swietna decyzja z oliwka a raczej jej brakiem. Ja z corka uzywalam zwyklej bambino i bylo ok, wtedy 9 lat temu to byla norma ze tej oliwki sie uzywa. Z synkiem miala wszystko z Johnsona wlasnie (no bo tutaj bambino nie bylo szans kupic) i mial ciagle wysuszona skore i w kolko krosteczki. Dopiero lekarz w PL powiedzial ze to uczulenie po Jonsonie (jak Maly mial 3 miesiace) i wlasnie zalecil kapiel w Oilatum. I wszystko bylo super. teraz tez malego bede kapac w emolientach, wprawdzie stawiam chyba na Ziajke od 1 dż, bo i do starszych uzywam i ja teraz tez, i wlasciwie malo kiedy brzuch musze smarujowac.
Jak Wam mija niedziela? Jaka pogoda w Polandzie? -
U mnie tak jak u Ciebie szaro butów i ponuro:-( właśnie kończę obiadek gotować. U mnie dziś wolowinka w formie gulaszu z kaszą gryczaną. Potem idziemy na kawkę gdzieś do kawiarenki żeby nie kisnac w domu cały dzień
Mi emolienty brat polecił, mówił że przy starszej córce właśnie zaczęli używać bo po oliwce miała właśnie takie krostki i suchą skórę, więc pewnie to też uczulenie było. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja pojechałam do CH. Chciałam kupić kurtkę, ale niestety nic na mnie nie pasuje. Będę chyba musiała zaryzykować i kupić w Bonprix UK. Po zakupach wróciłam do domu spacerem. Szłam ponad godzinę. Zmęczyłam się strasznie. Teraz zjem kanapki, wypiję miętę i chyba utnę sobie drzemkę
Mąż do 20:00 w pracy to nie mam nic do roboty.
-
nick nieaktualnyHej mamuski
Jak wam mija weekend u mnie caly czas deszcz;/
Mam juz nowy sprzet wiec bede na bierzaco
Niepokorna ja tez nie moglam znalesc;/ wkoncu zamowilam plaszcz na alegrojak mi nie bedzie pasowal to go odesle i bede szukac czegos innego:)
-
100krotka:) wrote:Hej mamuski
Jak wam mija weekend u mnie caly czas deszcz;/
Mam juz nowy sprzet wiec bede na bierzaco
Niepokorna ja tez nie moglam znalesc;/ wkoncu zamowilam plaszcz na alegrojak mi nie bedzie pasowal to go odesle i bede szukac czegos innego:)
Fajnie, ale ja jestem w UK i jest mi trudniej cokolwiek znaleźć... -
Hej
podobnie jak u Was tak i u mnie dzisiaj było szaro i ponuro. Po obiedzie wybraliśmy się z mężulkiem na małe zakupy, później do moich rodziców i przed chwilką wróciliśmy. Zaraz chyba wskoczę pod kołderkę i sobie poleniuchuje
A jutro trzymać mocno kciuki za moją wizytę u lekarza bo się troszkę zaczynam stresować -
nick nieaktualny
-
Klaudia i 100krotka powodzenia jutro na wizytach, zaciskam kciuki:-) ja w sobotę mam wizytę więc jeszcze trochę poczekam, ale się jakoś nie stresuje odkąd czuję ruchy bobasa:-)
Ostatnio zauważyłam że mój bobas ma już swoje pory kopania mamusi:-) już nie jest to tylko wtedy jak spokojnie leżę, ale zwyczajnie o stałych porach niezależnie od tego co robię
Ja póki co mieszcze się w swoje zimowe wdzianka, ale mam już przygotowany mój wcześniejszy płaszcz jak byłam sporo grubsza, więc może mi się uda be kupowania czegos nowego.