Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja polecam Wam buty workery. To botki takie z luźną częścią na wysokości kostki. Są mega wygodne i fajnie się prezentują. Ja je bardzo lubię.
Klaudia,
Cieszę się, że wszystko w porządku po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:32
-
Madlene, problem kurtki rozwiązany. Moja mama pochodziła po sklepach, pomierzyła, powysyłała mi zdjęcia i kupiła parkę w kolorze ciemnego khaki. Mój brzuch ma teraz 111 cm, a kurtka osiąga max 132 cm, więc powinna być ok. Ma ściągacz w pasie, więc na razie będzie ściągnięta, a potem nie
Wstawiam Wam fotke:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:32
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna fajna ta kurtka
Ja w tamtym roku kupiłam sobie podobną parkę i mam nadzieję, że jak ściągacze poluzuje do maksimum do spokojnie przechodzę w niej okres zimowy ciąży.
magdaM a jak już pięknie machał tymi nóżkami i rączkami na USG -
nick nieaktualnyKlaudia sliczna fotka
Nastepnym razem pokarze wiecej
Niepokorna fajna kurtkaa mam termin na styczen wiec moj brzuch w grudniu sie w taka nie zmiesci;/
Ja juz po wizycieWszystko dobrze. Szyjak sie nie zmienia jest tak jak byla
Z Niunia wszystko dobrze
wazy 1200g:)serduszko bije 140/min Lekarz byl tak mily ze pokazal mi ja w 4d dal kilka zdjec a zaplacilam jak za zwykle :)nie moglam oderwac od niej oczu slodkosobie spala:) troszke sie pokrecila
specjalnie dla taty wyciagnela raczki i pokazala paluszki (maz sie ostatnio o nie pytal) Luteine bede brala jeszcze przez ok 6 tyg tak powiedzial lekarz
ale jestem zadowolona:) az mi sie mordka cieszy:)
Ide zrobic sobie cos do jedzenia bo jestem strasznie glodna;/ pozniej wrzuce wam zdjecie:)Madlene84, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda pogoda jak u mnie za oknem. Ja dzis musze jechac do szkoly na chwilke tylko na 12.00, od jutra juz niestety od nowa normalnie. Dzieci odwiozlam do szkoly i dla odmiany nie wracam do lozka, bo mi szkoda dnia. Obiad juz wstawilam, zaraz sie biore za sprzatanie. Chcialbym tez wyczyscic akwarium, a raczej dwa
Niepokorna kurtka fajna, mam nadzieje ze bedzie Ci sluzyla.
Klaudia swietne zdjecie dupki
100krotka, corcia przeslodka.
My chyba na 3D sie nie bedziemy wybierac, bo tutaj to jest koszt najmniej 250euro, a ostatnio na zwyklym USG zrobili nam calkiem ladne zdjecia buzki naszego synia
Moj tez Maly kopal dzisiaj w nocy, ale ja mam dosc mocny sen, wiec narazie nie jest mnie w stanie obudzic. Jak sie przebudzilam do toalety to tylko czulam ze to Malenkie nie spi
A Niepokorna co do twardosci brzucha, jesli to sa takie dluzsze okresy to przypuszczam ze to moze zalezec po prostu od tego ile zjadlas i co, oraz od pozycji Malutkiej. Ja mam skurcze, ze sie brzuch robi jak kamien, na kilkadziesiat sekund i puszcza za chwile, to tez nie boli, ale jest nieprzyjemne. Tyle ze tez calkiem normalne, wiec sie nie martwie juz.klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Umnie tez szaro;/nie chce sie wychodzic;/ znowu boli mnie gardlo;/katar mam caly czas ale cos czuje ze mnie nie ominie wizyta u internisty;/
Magda przyzwyczajaj sieja juz nie budze sie w nocy jak mala kopie chyba.
Madlene podziwiam Twoj zapal ja jeszcze w lozku -
To się nacieszyłam stażystką...Znalazła sobie normalną pracę na umowę o prace i zmienia... W sumie to się nie dziwie, u nas miała staż z urzędu pracy za śmieszne pieniądze a tam dostanie normalną umowę za rozsądniejszą kasę. Ale jednak już trochę czasu poświęciłam na jej naukę, a tu znowu lipa...