Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda ja spalam jak zabita w nocy;) dzisiaj u nas tez szaro buro mrzy,zjadlam.dzis sniadanie i zwymiotowalam ;/ ehhh,,ale powiem wam ze ta oliwka dobrze mi sluzy,na tuch wynikach widzialam.ze wszystko chyba w normie,zobaczymy w czwartek;) spiaca jestem ale czekam az obiadek sie ugotuje to zjem i sie poloze
-
Mnie też spanie morzy ale czekam na dzieci aż przyjdą ze szkoły.
Magda tak to już jest ale tak jak mówisz nie ma się co dziewczynie dziwić.
Niepokorna mówiłam
Jutro znów szkoła a tak było miło w domku chociaż do żadnej porządnej roboty się zebrać nie mogę jak tak siedzę. -
nick nieaktualnyMadzia szkoda ze tak wyszlo z ta stazystka ale coz sie dziwic;/
Nataliano wspolczuje wymiotow;/ oby sobie poszly...
Madlene mi tez jakos nic nie idzie ;/
Niepokorna kopniaczki fajna sprawa:)
A ja chyba sie na dobre rozchorowalam;/ nos od smarkania juz czerwony a caly czas czuje jak by mi katar lecial gardlo boli glowa boli. Do internisty sie dzis juz nie dostalm;/ sproboje jutr, a w aptece dostalam tylko wode mordka i isle;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka dziś nosa z łóżka nie wychylaj a jutro do lekarza koniecznie idź. A póki co to herbatki z miodem i cytryną maliny imbir. Do tego polecam syrop i tabletki do ssania prenalen. Mi przy przeziebieniu bardzo pomogło
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
100krotka,
Współczuję. Powrotu do zdrowia życzę
Ja na szczęście na razie nie choruję. Tylko na dole pod okiem zrobiła mi się jakaś krostka i mnie boli. Ale nie tak bardzo jakoś. Nie jest to na pewno jęczmień, bo jest za nisko. Mam nadzieję, że niebawem zniknie. A jak nie to 27 października będę u lekarza to mu od razu o tym powiem.
Madlene,
No mam nadzieję, że niebawem mój brzuszek zacznie skakać widocznie -
Zrobilam dzisiaj reszt zakupow i dla Małego zostalo mi kupic mebelki, wozek, wanienke i pieluszki. Reszte juz mam albo jest w drodze
Kupiłam też bilety na Kabareton wiec prezent mam. Musze tylko skończyc pokaz slajdów, wiec połoze dzieciaki i sie za to biore. Jutro szkole - dzień rysowania, jakos zleciJutro natomiast bede sie musiala skupic na szyciu strojow na Halloween bo w piatek dzieciaki maja juz Halloweenowa impreze w szkole, wiec wiele czasu nie zostalo....
-
nick nieaktualnyMadlene fajnie ze kanapa bedzie juz cala:) bedzie na czym leniuchowac:) ciekawa jestem czy ja w przyszlosci bym umiala uszyc stroj:) raczej nie;/
Prawdziwa zorganizowa mamuska:) A Ty masz dwojke dzieci i 3 w drodze tak?
Madzia sama nie wiem czy mi lepiej czy nie napewno nie gorzej:) co mnie pociesza:) goraczki nie mam meczy tylko nos(zatoki zapewne) od tego boli glowa poczekam moze wystarcza domowe sposoby. Leze w lozku wiec moze cos sie poprawidzis bede robic jeszcze domowa inchalacje.
Najbardziejdziwi mie to ze nie mam goraczki a caly czs sie poce;/ na czole mam kropelki potu;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:42
-
nick nieaktualnyDzieki Niepokorna
przyda sie napewno:)
Mam juz ten plaszczjest za duzy poradzilamsie eksperta (tesciowa jest krawcowa) i stwierdzilysmy ze tylko guziki przeszyjemy bo nie wiadomo jak za miesiac bedzie wygladal brzuch:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:10