Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co mojego meza chyba dopadlo jakies przesilenie jesienne czy cos.... bo chyba na kryzys wieku sredniego to jeszcze za wczesnie.... nic sie mu nie chce, lenia ma strasznego i calkowity brak energii, do tego w kolko na wszystko narzeka. Zaraz mi braknie sil, jak go pocieszac czy motywowac.... co tu z nim zrobic, macie jakis pomysl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:12
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny glupie pytanie....w czym wygladacie najmniej ciazowo.... wszystkie ciuchy mam takie, ze ten brzuszek ladnie widac, bo jestem z niego dumna, ale dzis wieczorem musze wygladac nie ciazowo - ewentualnie zaokraglona, ale jako ze to niby ciaza spozywcza hahahahhaha Wroce do domu to przejze szafy, ale w zwykle jeansy to ja sie juz raczej nie zmieszcze a spodnie ciazowe wydaje mi sie ze podkreslaja brzuszek.
-
nick nieaktualnyMadlene oj moj tez tak czasami ma ;/ chyba trzeba przeczekac...
Ja dzis zauwazylam ze najmiej ciazowo wygladam w swoim nowym plaszczu ciazowym...;/ po prostu jak wielka baba...a brzuch mam juz taki ze w niczy go nie ukruje;/ jaki czas temy sprawdzaly sie jeszcze takie luzne zwiewne bluzki i zwykle leginsy.
Nataliano co za pech;/ szkoda ze tak szybko uciekl;/
Ja juz po inetrniscie wiele sie nie dowiedzialam;/ dostalam tylko syrop eh lezakowanie do konca tygodnia;/ -
100krotka lez i wypoczywaj i wracaj do zdrowia.
Ja mam kurtke taka ze nawet pod kurtka nie ukryje, a wlasnie i tak sie raczej bede musiala rozebrac do swetra, albo i do koszulki... wiec nie ukryje. A co tam, co ma byc to bedzie, najwyzej od razu mi podziekuja(jade wieczorem do tej cukierni co Wam mowilam i co zaspalam w zeszlym tygodniu
)
niepokorna moj maz twierdzi, ze nie bedzie lykal tabletek. Mam tez takie z guarana na obnizony nastroj, ale on nie chce tego lykac. Zaczne mu jakies soczki owocowe robic, moze go to troche ozywi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny jak samopoczucie?
Wrzucilam zdjecie moich halloweenowych dzieciakowSciagne za chwile, bo nie lubie jak tak wisza w internecie, ale sie chcialam pochwalic zwyczajnie
Nie wiem tylko czemu bokiem sie zaladowalo
Wczoraj godzinke bylam w tej cukierni. Roboty w miare, znacyz ja w ogole to lubie, a najwazniejsze ze bez jakiegos nadmiernego pospiechu co by mi pasowalo. Jedna dziewczyna jakos dziwnie patrzyla na moj brzuch ale nikt nic nie pytal. Powiedzieli ze sa zadowoleni, wiec ich szefowa (ktorej tam nie bylo) ma ewentualnie dzwonic. Z tego co wiem ciezko maja z pracownikami, wiec potrzebuja. Moze gdyby zadzwonila, to sie uda mi dogadac nawet na mniejsza liczbe godzin zeby nie przesadzac, dla nich to zawsze cos, a dla mnie idealnie. O ile jednak nie przekaza szefowej ze ja w ciazy. No i jak to na miejsce pracy w IRL przystalo, w skladzie: Polak, Rosjanka i IrlandczykZobaczymy.
Milego dnia moje drogie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny