X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mojego meza chyba dopadlo jakies przesilenie jesienne czy cos.... bo chyba na kryzys wieku sredniego to jeszcze za wczesnie.... nic sie mu nie chce, lenia ma strasznego i calkowity brak energii, do tego w kolko na wszystko narzeka. Zaraz mi braknie sil, jak go pocieszac czy motywowac.... co tu z nim zrobic, macie jakis pomysl?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:12

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj pecha pojechaalam na 15 ,a gina nie bylp bo pojechal pol godz przedemna do domu,a przyjmuje od 14 to chyba ludzi.nie bylo ;/ ooo zgrozo...dopiero za tydz mam.przyjechac juz nawet o 1330

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty nie bylas umowiona na konkretna godzine?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny glupie pytanie....w czym wygladacie najmniej ciazowo.... wszystkie ciuchy mam takie, ze ten brzuszek ladnie widac, bo jestem z niego dumna, ale dzis wieczorem musze wygladac nie ciazowo - ewentualnie zaokraglona, ale jako ze to niby ciaza spozywcza hahahahhaha Wroce do domu to przejze szafy, ale w zwykle jeansy to ja sie juz raczej nie zmieszcze a spodnie ciazowe wydaje mi sie ze podkreslaja brzuszek.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Niech Twój mąż zacznie brać witaminę D :)
    A co do ubrań to nie pomogę. Ciążowy brzuch ciężku ukryć.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene oj moj tez tak czasami ma ;/ chyba trzeba przeczekac...
    Ja dzis zauwazylam ze najmiej ciazowo wygladam w swoim nowym plaszczu ciazowym...;/ po prostu jak wielka baba...a brzuch mam juz taki ze w niczy go nie ukruje;/ jaki czas temy sprawdzaly sie jeszcze takie luzne zwiewne bluzki i zwykle leginsy.

Nataliano co za pech;/ szkoda ze tak szybko uciekl;/

Ja juz po inetrniscie wiele sie nie dowiedzialam;/ dostalam tylko syrop eh lezakowanie do konca tygodnia;/

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka lez i wypoczywaj i wracaj do zdrowia.

Ja mam kurtke taka ze nawet pod kurtka nie ukryje, a wlasnie i tak sie raczej bede musiala rozebrac do swetra, albo i do koszulki... wiec nie ukryje. A co tam, co ma byc to bedzie, najwyzej od razu mi podziekuja :P (jade wieczorem do tej cukierni co Wam mowilam i co zaspalam w zeszlym tygodniu :) )

niepokorna moj maz twierdzi, ze nie bedzie lykal tabletek. Mam tez takie z guarana na obnizony nastroj, ale on nie chce tego lykac. Zaczne mu jakies soczki owocowe robic, moze go to troche ozywi.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam sie nie umawia.na godzine,zawsze jak.jechalam na 15sta bylo.jeszcze z 3 4 osoby ,chyba bylo.malo.ludu dlatego szybkp pojechal,ehhj co za pech pijade za tydz szybciej...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam wrażenie, że mój brzuch pęknie. Nie wiem, może rośnie i dlatego tak się rozpycha. Ale dziwnie się czuję.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,mezowie czasem maja nie swoj dzien,moze jutro bedzie lepiej ;)) co do ukrycia brzucha,to sie nue da,chyba ze jakas rozkloszowana tunika,ale ona tez daje do myslenia;))

Madlene84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka kuruj sie nam pod ciepla kolderka i zdrowiej;*;) Niepokorna mbie wieczorem tez ciaglo w pidbrzuszu,znaczy ze brzusio sie piwieksza a waga stoi w miejscu

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna cierpna ci rece?

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niepokorna cierpna ci rece?

Nie, a czemu?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gone ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:42

nataliano, 100krotka:), klaudia1534 lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny jak samopoczucie?

Wrzucilam zdjecie moich halloweenowych dzieciakow :P Sciagne za chwile, bo nie lubie jak tak wisza w internecie, ale sie chcialam pochwalic zwyczajnie :P Nie wiem tylko czemu bokiem sie zaladowalo :P

Wczoraj godzinke bylam w tej cukierni. Roboty w miare, znacyz ja w ogole to lubie, a najwazniejsze ze bez jakiegos nadmiernego pospiechu co by mi pasowalo. Jedna dziewczyna jakos dziwnie patrzyla na moj brzuch ale nikt nic nie pytal. Powiedzieli ze sa zadowoleni, wiec ich szefowa (ktorej tam nie bylo) ma ewentualnie dzwonic. Z tego co wiem ciezko maja z pracownikami, wiec potrzebuja. Moze gdyby zadzwonila, to sie uda mi dogadac nawet na mniejsza liczbe godzin zeby nie przesadzac, dla nich to zawsze cos, a dla mnie idealnie. O ile jednak nie przekaza szefowej ze ja w ciazy. No i jak to na miejsce pracy w IRL przystalo, w skladzie: Polak, Rosjanka i Irlandczyk :P Zobaczymy.

Milego dnia moje drogie.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene obu sie udalo,a dzieciaczki super poubierane i wymalowane;)) Niepokorna bo mi cierpna juz jak.za flugo poleze na ktoryms boku,zwlaszcza lewa reka

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Dzieciaki fajowo wyglądają :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene to trzymamy kciuki zeby sie udalo:) A dzieciaczki super wygladaja :)

U mnie ddzis troszke slonka widac :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Czemu pytałaś, czy cierpną mi ręce?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna,myslalam ze tez.masz.taki objaw cierpiacych dretwych rak ;))

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ