Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdaM85 wrote:Nataliano gratuluję córeczki:) lekarz coś więcej Ci powiedział odnośnie tych włókien kolagenowych? w sensie jaka to może być przyczyna i czy coś konkretnego Ci polecił do smarowania, bo oliwek to też pełno różnych jest. Może jest jakaś konkretna zalecana w takich przypadkach.
Jak jest za malo kolagenu to skora traci swoja sprezystosc,robi sie celulit,skora sucha i peka...odnosnie oliwki to ze taka normalna oliwka do dzieci,zeby skore natluscic -
nick nieaktualny
-
Tak na serio to jakos bardzo mi nie zalezalo, bo raz ze nie bardzo wiem jak scieniac z tym brzuchem... mowic od razu, czy ukrywac... jak ukryje i sie zorientuja za tydzien czy dwa to i tak mi nic nie daje jak mi podziekuja.... dwa ze nawet gdyby sie udalo, to to byla praca na pelny etat - nocki, wiec tez nie wiem jak dlugo dalabym rade, a zeby tam pracowac musialabym zrezgnowac z kursu.... wiec chyba... nie ma tego zlego
Drzwi raczej nie sa jeszcze calkiem zamkniete, ale serio sie zastanawiam czy ma to sens. Wolalbym cos na weekendy, bo wtedy nie musialabym rezygnowc z kursu... no i jakos bym wytrzymala... wiec szukam czegos bardziej odpowiedniego.... dzis musze w tej sprawie wykonac jeszcze 2 telefony wiec moze akurat.
Nataliano czyli tylko oliwka poki co?
-
Nataliano,
Kup oliwkę Jonsons taką w przezroczystej butelce i z różową nakrętką. Ona jest bardzo dobra
A ja się właśnie obudziłam, ale po tym jak wczoraj spędziłam pół dnia w kuchni, a potem przy stole strasznie mnie plecy bolą i dzisiaj chyba spędzę dzień w łóżku -
nick nieaktualny
-
Wogóle trochę zdołowana jestem bo odebrałam dzisiaj moje wyniki krwi i MCV, RDW-SD są poniżej normy a MCHC jest powyżej, ale bardzo minimalne są te rozbieżności. Najbardziej jednak niepokoi mnie moje TSH bo cały czas było idealne a teraz wynosi 0.007 mL/U przy normach 0.01-2.5.
-
nick nieaktualny
-
Natalianio nie nic nie biorę. Do tej pory wahała się pomiędzy 1,012 a 1,502. Ostatnio leki na tarczyce przyjmowałam chyba w gimnazjum czyli jakieś 9 lat temu. Wszystko było w porządku, ciągle ją kontrolowałam a lekarz odstawił mi lekarstwa
-
nick nieaktualny
-
Klaudia ja się nie znam kompletnie.
Niepokorna odpoczelas?
Moje dzieci dzisiaj miały szkolna dyskotekę a ja się wybrałam z innymi mamusiami na kawę. Az miło. Ale oczywiście żeby zbyt miło nie było wraca ból nerki2 dni jak nie biorę antybiotyki nerkach znów boli... zaczął się weekend. .. jutro pół dnia z dziećmi na zawodach a wieczorem pepkowe u znajomych nie wiem jak wytrzymam bo to taki paskudny ból ze jestem upierdliwa wredna i nerwowa. No i jestem juz prawie pewna że ten ból będzie mi towarzyszył juz do porodu!
Mąż dziś ma wolne i spontanicznie postanowił położyć panele w naszej sypialni która będzie pokojem Maluszka o tyle będzie juz mniej. Ja tez postanowiłam ze zamówię i kupię co mam kupić będę spokojniejsza chociaż teraźniejsze samopoczucie powoduje że nawet zakupów robić mi się nie chce -
Madlene bardzo współczuje tego bólu nerek. Mam nadzieję,że wczoraj tylko postraszyło i dzisiaj jest już ok :*
Niepokorna u mnie to zależy od dnia jednego latam do wc co chwilkę a innego bardzo żadko. To samo tyczy się nocy, czasami wstaje tylko raz, dziś byłam 3 a kiedyś 5 ;/
Za oknem mam okropną mgłę i deszcz aż się nie chce spod kołdry wychodzić ;P
-
Cześć dziewczyny. Niestety nerka boli
dobrze ze w pn mam wolne to się ufam do lekarza. Pewnie znów antybiotyk co mnie wcale nie bawi
Oby wytrzymać do poniedziałku.
Podłoga w pokoju Malutkiego położona teraz zostanie malowanie i mebelki ale to chyba na poczatku stycznia dopiero.
My dziś z zawodow wróciliśmy bez medali. Po raz pierwszy od 2 lat. Chociaż moje dzieci walczyły cudnie a synek przegrał zaledwie o jedno kopniecieale powiem Wam ze może i to wcale nie tak źle. Dobrze żeby się nauczyli ze w życiu nie zawsze się wygrywa a my i tak jesteśmy z nich niesamowicie dumni! Kolejne zawody pod koniec listopada wiec są zmotywowani do ciężkiej pracy.
Ja idę zaraz wziąść kąpiel i jedziemy niedługo na pepkowe ale musze jakiś sklep jeszcze zahaczyc żeby coś sprezentowac.
Niepokorna ja chodzę dość często ale to też pewnie te moje nerki. Chociaż czyn dzidzia większą tym bardziej będzie naciskać na pęcherz wiec te wizyty będą częstsze na pewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:20