X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Madlene bilety dobry pomysł:-)

U nas w sierpniu minęło 4 lata po ślubie:-) na każda rocznicę są wielkie plany a i tak siedzimy w domu:-\

Madlene84 lubi tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się bobas daje we znaki:) tak kopie że się na pracy skupić nie mogę:)
    Macie może jakieś sposoby na ból kręgosłupa? Od wczoraj strasznie boli:(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też skacze jak szalony. Widać jak skacze mi brzuch :P

My dziś dzień rysowania wiec fajnie jest.

Na kręgosłup nie mam żadnego pomysłu oprócz odpoczynku najlepiej w pozycji leżącej.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam na basen dziś i powiem Wam że na kręgosłup rewelacja:-) i w ogóle się lepiej czuję po pływaniu:-) polecam zdecydowanie:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym mogla to z moimi.rozstepami bym nie poszla,dobrze ze nie trzeba ciala odslaniac i nie ma lata ;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też z moją aktualną figurą bym teraz na basen nie poszła. Straszna siara :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy chodzilam na basen, wrecz dumna z brzucha :P
    Teraz nie mam mozliwosci, ale rzeczywiscie znam dziewczyny, ktore regularnie plywaja prawie do samego konca.

Wiecie co... w piatek rano mam rozmowe o prace, a chyba nawet kilka godzin probnych w cukierni.... ciekawe czy dam rade schowac brzuch i co z tego wyjdzie :P Sama nie wiem czy chce, ale pojde zobaczyc czy cos madrego z tego moze wyjsc :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uważam, że nikomu nic do mojego brzucha, jak on wygląda:) dla mnie mój brzusio to powód do dumy, a nie żebym się miała wstydzić że rośnie. A skoro się dobrze czuje po basenie to zamierzam kontynuować póki dam radę się ruszać:)
    Może któraś z Was wie czy można używać na basenie takich bąbelkowych masaży na plecy w wodzie? bo ja chodzę na basen gdzie jest aquapark razem i się wczoraj zastanawiałam czy mogę z tego korzystać:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U mnie pada deszcz a ja mam nadzieję, że popada jeszcze przez jakiś tydzień i w końcu w lasach wyrośnie duuużo grzybków ;)

Madlene świetny pomysł z tym biletem na rocznice. Mój małż marzy ostatnio o dronie z kamerką. Powodzenie na rozmowie o pracę, no brzuszek chyba już ciężko będzie ukryć ale może dasz jakoś radę :)

Magda, Madlene zazdroszczę tych kopniaków, ale jeszcze parę tygodni i ja je pewnie poczuje ;)

Magda ja tylko czekam jak mi mdłości odpuszczą na dobre i też jedziemy z mężem na basem. Mimo, że nie umiem pływać to chociaż w brodziku czy jacuzzi sobie posiedzę :) Teraz doczytałam i widzisz ja myślałam,że można z tych bąbelkowych cudów korzystać ale teraz się też zastanawiam..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam trochę i moje jacuzzi odpada przede wszystkim ze względu na zbyt ciepłą wodę..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam Ci Klaudia pisać że jacuzzi niestety nie dla nas:( właśnie wczoraj jak z mężem byliśmy to on się moczył w jacuzzi i wędrował po różnych atrakcjach a ja sobie pływałam. Ale ogólnie woda dobrze robi, więc nawet jak się pomoczysz w brodziku to się rozluźnisz sobie:) Mi bardzo dobrze te wyjście wczoraj zrobiło:) Kopniaki też na pewno już niedługo poczujesz:) Ja to się w pracy śmieję, że dziecko zabrania mi pracować bo tak mnie rozprasza:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ani sie obejrzysz a dzidzius zacznie skakac. Ta jak Mada mowi, juz pozniej to wrecz rozprasza, jak sie trzeba na czyms skupic. Ja to w ogole smiesznie musialam wygladac jak wyglaszalam ta prezentacje, co Wam mowilam, a brzuch skakal :) Ja tez chetnie brzuch eksponuje wszem i wobec, jestem z niego bardzo dumna. Jedynie jesli chce znalezc na ta chwilke jakas prace to wypada mi go ukryc, chociaz maz twierdzi ze nie ma szans i ze powinnam sobie dac spokoj, ale co ma byc to bedzie. A nuz trafie na cudownego czlowieka, ktory zrozumie moje sytuacje i da mi tylko kilka godzin w sobote lub niedziele :P marzycielka haahaha

Ja kocham Jaccuzi, ale dokladnie.... nie wolno. Tak samo solanek raczej nie i mysle, ze przy kazdym jaccuzy czy innym takim taka informacje jest.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a może trafisz na człowieka z dobrym sercem właśnie, który da Ci te pare godzin. Czasami cuda się zdarzają:)
    No właśnie u mnie w Aquaparku takich informacji w ogóle nie ma czy kobiety w ciąży mogą korzystać:( co do jacuzzi solanek saun to wiem że nie wolno,ale właśnie te takie lekkie bąbelki na plecy to też nie wolno?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie ze to zalezy od ich sily. Bo one zazwyczaj sie znajduja w tych normalnych basenach, mam na mysli, bez zadnej dodatkowej chemii i w normalnej temperaturze. Jak nie sa za mocne i tylko masuja plecy to wydaje mi sie ze mozna. Bo masaz plecow jest jak najbardziej wskazany. Ale ja gdzies ostatnio bylam, ze te babelki byly tak mocne ze wrecz bolalo i rzucalo czlowiekiem o mojej wadze, wiec przypuszczam ze takie odpadaja ;).

No gdzies jeszcze chyba sa dobrzy ludzie :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie w tym moim aquaparku są takie mocne bicze to wiem że to odpada,ale są też na takim małym baseniku że można się na to normalnie położyć i tak delikatnie masuje.To następnym razem skorzystam na moje zbolałe plecki:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakies pomydly na swedzaca skore nawet jesli ja posmaruje grubo kremami,bo sie zadrapie :/ jz mam bable na nogach

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wydaje mi sie ze spokojnie mozesz korzystac.

Ania24 mamo blizniakow gdzie Ty sie nam zapodzialas?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Zazdroszczę kopniaków... Ja na razie czuję tylko bulgotanie. A takich pewnych ruchów nie i mnie to niepokoi :(

A co do basenu to oczywiście zgadzam się, że sam brzuszek to jest powód do dumy. Ale ja się nie wstydzę brzucha tylko reszty, bo nie należę do najszczuplejszych :)

A to zdjęcie mojego brzuszka robione wczoraj :)

2h7mjdi.jpg

100krotka:), klaudia1534, nataliano lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja myślę że mam gorszą figurę od Twojej, ale w nosie to mam. Grunt to siebie zaakceptować i nie wstydzić. A brzuszek masz super.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Niepokorna ja myślę że mam gorszą figurę od Twojej, ale w nosie to mam. Grunt to siebie zaakceptować i nie wstydzić. A brzuszek masz super.

Sęk w tym, że ja nawet przed ciążą nie akceptowałam swojego ciała do końca. Więc teraz nic mi nie pomoże, nawet brzuszek ciążowy :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ