X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Madlene bilety dobry pomysł:-)

U nas w sierpniu minęło 4 lata po ślubie:-) na każda rocznicę są wielkie plany a i tak siedzimy w domu:-\

Madlene84 lubi tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się bobas daje we znaki:) tak kopie że się na pracy skupić nie mogę:)
    Macie może jakieś sposoby na ból kręgosłupa? Od wczoraj strasznie boli:(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też skacze jak szalony. Widać jak skacze mi brzuch :P

My dziś dzień rysowania wiec fajnie jest.

Na kręgosłup nie mam żadnego pomysłu oprócz odpoczynku najlepiej w pozycji leżącej.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam na basen dziś i powiem Wam że na kręgosłup rewelacja:-) i w ogóle się lepiej czuję po pływaniu:-) polecam zdecydowanie:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym mogla to z moimi.rozstepami bym nie poszla,dobrze ze nie trzeba ciala odslaniac i nie ma lata ;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też z moją aktualną figurą bym teraz na basen nie poszła. Straszna siara :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy chodzilam na basen, wrecz dumna z brzucha :P
    Teraz nie mam mozliwosci, ale rzeczywiscie znam dziewczyny, ktore regularnie plywaja prawie do samego konca.

Wiecie co... w piatek rano mam rozmowe o prace, a chyba nawet kilka godzin probnych w cukierni.... ciekawe czy dam rade schowac brzuch i co z tego wyjdzie :P Sama nie wiem czy chce, ale pojde zobaczyc czy cos madrego z tego moze wyjsc :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uważam, że nikomu nic do mojego brzucha, jak on wygląda:) dla mnie mój brzusio to powód do dumy, a nie żebym się miała wstydzić że rośnie. A skoro się dobrze czuje po basenie to zamierzam kontynuować póki dam radę się ruszać:)
    Może któraś z Was wie czy można używać na basenie takich bąbelkowych masaży na plecy w wodzie? bo ja chodzę na basen gdzie jest aquapark razem i się wczoraj zastanawiałam czy mogę z tego korzystać:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U mnie pada deszcz a ja mam nadzieję, że popada jeszcze przez jakiś tydzień i w końcu w lasach wyrośnie duuużo grzybków ;)

Madlene świetny pomysł z tym biletem na rocznice. Mój małż marzy ostatnio o dronie z kamerką. Powodzenie na rozmowie o pracę, no brzuszek chyba już ciężko będzie ukryć ale może dasz jakoś radę :)

Magda, Madlene zazdroszczę tych kopniaków, ale jeszcze parę tygodni i ja je pewnie poczuje ;)

Magda ja tylko czekam jak mi mdłości odpuszczą na dobre i też jedziemy z mężem na basem. Mimo, że nie umiem pływać to chociaż w brodziku czy jacuzzi sobie posiedzę :) Teraz doczytałam i widzisz ja myślałam,że można z tych bąbelkowych cudów korzystać ale teraz się też zastanawiam..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam trochę i moje jacuzzi odpada przede wszystkim ze względu na zbyt ciepłą wodę..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam Ci Klaudia pisać że jacuzzi niestety nie dla nas:( właśnie wczoraj jak z mężem byliśmy to on się moczył w jacuzzi i wędrował po różnych atrakcjach a ja sobie pływałam. Ale ogólnie woda dobrze robi, więc nawet jak się pomoczysz w brodziku to się rozluźnisz sobie:) Mi bardzo dobrze te wyjście wczoraj zrobiło:) Kopniaki też na pewno już niedługo poczujesz:) Ja to się w pracy śmieję, że dziecko zabrania mi pracować bo tak mnie rozprasza:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ani sie obejrzysz a dzidzius zacznie skakac. Ta jak Mada mowi, juz pozniej to wrecz rozprasza, jak sie trzeba na czyms skupic. Ja to w ogole smiesznie musialam wygladac jak wyglaszalam ta prezentacje, co Wam mowilam, a brzuch skakal :) Ja tez chetnie brzuch eksponuje wszem i wobec, jestem z niego bardzo dumna. Jedynie jesli chce znalezc na ta chwilke jakas prace to wypada mi go ukryc, chociaz maz twierdzi ze nie ma szans i ze powinnam sobie dac spokoj, ale co ma byc to bedzie. A nuz trafie na cudownego czlowieka, ktory zrozumie moje sytuacje i da mi tylko kilka godzin w sobote lub niedziele :P marzycielka haahaha

Ja kocham Jaccuzi, ale dokladnie.... nie wolno. Tak samo solanek raczej nie i mysle, ze przy kazdym jaccuzy czy innym takim taka informacje jest.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a może trafisz na człowieka z dobrym sercem właśnie, który da Ci te pare godzin. Czasami cuda się zdarzają:)
    No właśnie u mnie w Aquaparku takich informacji w ogóle nie ma czy kobiety w ciąży mogą korzystać:( co do jacuzzi solanek saun to wiem że nie wolno,ale właśnie te takie lekkie bąbelki na plecy to też nie wolno?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie ze to zalezy od ich sily. Bo one zazwyczaj sie znajduja w tych normalnych basenach, mam na mysli, bez zadnej dodatkowej chemii i w normalnej temperaturze. Jak nie sa za mocne i tylko masuja plecy to wydaje mi sie ze mozna. Bo masaz plecow jest jak najbardziej wskazany. Ale ja gdzies ostatnio bylam, ze te babelki byly tak mocne ze wrecz bolalo i rzucalo czlowiekiem o mojej wadze, wiec przypuszczam ze takie odpadaja ;).

No gdzies jeszcze chyba sa dobrzy ludzie :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie w tym moim aquaparku są takie mocne bicze to wiem że to odpada,ale są też na takim małym baseniku że można się na to normalnie położyć i tak delikatnie masuje.To następnym razem skorzystam na moje zbolałe plecki:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakies pomydly na swedzaca skore nawet jesli ja posmaruje grubo kremami,bo sie zadrapie :/ jz mam bable na nogach

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wydaje mi sie ze spokojnie mozesz korzystac.

Ania24 mamo blizniakow gdzie Ty sie nam zapodzialas?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Zazdroszczę kopniaków... Ja na razie czuję tylko bulgotanie. A takich pewnych ruchów nie i mnie to niepokoi :(

A co do basenu to oczywiście zgadzam się, że sam brzuszek to jest powód do dumy. Ale ja się nie wstydzę brzucha tylko reszty, bo nie należę do najszczuplejszych :)

A to zdjęcie mojego brzuszka robione wczoraj :)

2h7mjdi.jpg

100krotka:), klaudia1534, nataliano lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja myślę że mam gorszą figurę od Twojej, ale w nosie to mam. Grunt to siebie zaakceptować i nie wstydzić. A brzuszek masz super.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Niepokorna ja myślę że mam gorszą figurę od Twojej, ale w nosie to mam. Grunt to siebie zaakceptować i nie wstydzić. A brzuszek masz super.

Sęk w tym, że ja nawet przed ciążą nie akceptowałam swojego ciała do końca. Więc teraz nic mi nie pomoże, nawet brzuszek ciążowy :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ