X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldiś termoforek widziałam, ale chyba po pierwsze nie chce zapeszać a po drugie nie mieszkam w domu sama i raz dwa domyślą się o co chodzi jak pocztę odbiorą :) a ja chce im zrobić niespodziankę jak będę po becie i będzie wszystko ok ;) :*

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na wzdęcia moje pomysły wykorzystalas już :/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę nie mam zielonego pojęcia co na wzdęcia :/ mnie oczywiście tradycyjnie męczą plecy....Tak wiem mówiłam o tym nie raz....Ale gdyby któraś z Was gdzieś,może przypadkiem nawet przyuwazyla lub usłyszała info jak się tego pozbyć to byłabym wdzięczna...bo ten ból niestety uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie, jest strasznie przenikliwy :/

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po tak długiej nieobecności ale u nas naprawdę dużo się działo ostatnio i po prostu nie wiem w co ręce włożyć.
    Wybaczcie mi że nie mam siły nadrabiać wszystkich postów ale smarujecie jak w drukarni :P

U nas duże zmiany. Dom który mieliśmy kupić okazał się ruiną w skrócie i rozmyślilismy się z niego. Za duży wkład finansowy byłby tam potrzebny, za dużo przeróbek,szybciej postawimy taki jaki chcemy... Plany wróciły po staremu czyli pokój dla Basi u rodziców.
    Wczoraj pojechaliśmy wszyscy razem czyli ja z moim K. I rodzice na zakupy, kupiliśmy farby i będziemy malować a potem urządzać pokój Basieńki :D w aucie dowiedziałam się że zaplanowali grilla co mnie zdziwiło, mój mąż i moi rodzice w tak cudownych relacjach jak od kilku dni to nie pamiętam kiedy byli.. Chyba przed ślubem i niedużo po nim haha :D wszystko jest tak cudowne że aż strach się chwalić żeby nie zapeszyć. Chyba Ten U Góry daje znać że decyzja z domem była słuszna... :)

Jak wszystko dobrze pójdzie to może na początku lipca odmalujemy dom i kupimy łóżeczko dla niuni i jakieś meble na ubranka. Potem powoli zacznę prać i prasować bo nie wiem jak się będę dalej czuła. Od około 23 lipca jedziemy nad morze, bo fundusze są po zmianie planów :) po powrocie ubranka itd. Już się nie mogę doczekać :D

Allmita, Tuliska, Caro lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się pochwalimy brzuszkiem :) to my w 23 tc :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff9e1d088207.jpg

Czikosz, szuflada, Allmita, WaldhauzerM, Tuliska, Duśka;), Caro lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

U mnie z rana ślad brązowawego śluzu na papierze i po pogrzebaniu na palcu... :(

Nie wiem, co o tym myśleć, ale już tego nie ma. Mam nadzieje, że więcej się nie pojawi.

To było już to plamienie?

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jaki ładny brzusio <3 może po prostu ten dom nie był Wam pisany. Zazdroszczę urlopu. A do jakiej miejscowości się wybieracie?
    Czikosz - ja miałam plamienia w 7tc. Jestem trochę panikara i pojechałam do szpitala na usg. Na szczęście wszystko było ok. Czasem plamienia się zdarzają jak jest za niski progesteron, albo tak po prostu bez powodu lub w terminie miesiaczki. A kiedy powtarzasz bete?

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Sylwia jaki ładny brzusio <3 może po prostu ten dom nie był Wam pisany. Zazdroszczę urlopu. A do jakiej miejscowości się wybieracie?
    Czikosz - ja miałam plamienia w 7tc. Jestem trochę panikara i pojechałam do szpitala na usg. Na szczęście wszystko było ok. Czasem plamienia się zdarzają jak jest za niski progesteron, albo tak po prostu bez powodu lub w terminie miesiaczki. A kiedy powtarzasz bete?

Dzisiaj będą wyniki z drugiej, progesteron i żelazo.

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz wrote:
    Dzisiaj będą wyniki z drugiej, progesteron i żelazo.
    No to trzymamy kciuki za wysokie wyniki :-)

Czikosz lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No to trzymamy kciuki za wysokie wyniki :-)

Po południu będę pisała! <3

szuflada lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś pięęęękny brzuszek <3 a Czikosz, czekam z niecierpliwością :)

Czikosz, Sylwia91 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.. Jakoś udało mi się wzdęcie pokonać potem trochę na tronie siedziałam.. Kilo lżej..

Zastanawia mnie jak to jest.. Np wczorajszy dzień.. Zjadłam 2 kanapki.. Po godzinie niecałej głodna.. Znowu zjadłam.. Dalej burczy ale jestem pełna i zaczyna mdlic.. Jakbym zjadła dużo ale się nie najadła.. Często mam takie dni.. I ciężko mi się najeść.. To takie dziwne uczucie balona w żołądku... Masakra..

Dzisiaj wizyta u dentysty.. Aż strach się bać.

Czikosz też czekam na Twoje wyniki..

Czikosz lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska kochana.. Ten termoforek podobno miesiąc czasu idzie pocztą..

• szuflada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę Waldi..w sumie to masz ciążę niewiele starsza od mojej a już taki brzuszek piękny i nawet ruchy czujesz...

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    kurczę Waldi..w sumie to masz ciążę niewiele starsza od mojej a już taki brzuszek piękny i nawet ruchy czujesz...

Kochana.. Ja w drugiej ciąży jestem.. A to z kolei oznacza szybko brzuszek i wcześniej czuć ruchy..

Ale wiesz.. To nie są jeszcze takie ruchy które widać na zewnątrz.. To są takie ruchy jeszcze w środku.. Czyli kopanie pęcherza jajników i szyjki..

Wszystko przed Tobą..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziewczyny stało się, wyniki są złe.

Beta spadła do 14,00. A progesteron do 1,50. No i chuj, no i cześć.

• szuflada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Kochana.. Ja w drugiej ciąży jestem.. A to z kolei oznacza szybko brzuszek i wcześniej czuć ruchy..

Ale wiesz.. To nie są jeszcze takie ruchy które widać na zewnątrz.. To są takie ruchy jeszcze w środku.. Czyli kopanie pęcherza jajników i szyjki..

Wszystko przed Tobą..
    wiem wiem..ale ja bym chciała już :)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz.. Przytulam...

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    wiem wiem..ale ja bym chciała już :)

Wiem wiem.. I z doświadczenia Ci powiem że przyjdzie moment kiedy będzie Ci ciężko funkcjonować z wielkim brzuchem.. Ale spoko.. Wszystko przed Tobą..

• szuflada Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Wiem wiem.. I z doświadczenia Ci powiem że przyjdzie moment kiedy będzie Ci ciężko funkcjonować z wielkim brzuchem.. Ale spoko.. Wszystko przed Tobą..
    cieszę się, że końcówkę ciąży mamy w zimę nie w lato...nie wyobrażam w sobie te upały targać brzuchola

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ