Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę nie mam zielonego pojęcia co na wzdęcia
mnie oczywiście tradycyjnie męczą plecy....Tak wiem mówiłam o tym nie raz....Ale gdyby któraś z Was gdzieś,może przypadkiem nawet przyuwazyla lub usłyszała info jak się tego pozbyć to byłabym wdzięczna...bo ten ból niestety uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie, jest strasznie przenikliwy
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Witajcie po tak długiej nieobecności ale u nas naprawdę dużo się działo ostatnio i po prostu nie wiem w co ręce włożyć.
Wybaczcie mi że nie mam siły nadrabiać wszystkich postów ale smarujecie jak w drukarni
U nas duże zmiany. Dom który mieliśmy kupić okazał się ruiną w skrócie i rozmyślilismy się z niego. Za duży wkład finansowy byłby tam potrzebny, za dużo przeróbek,szybciej postawimy taki jaki chcemy... Plany wróciły po staremu czyli pokój dla Basi u rodziców.
Wczoraj pojechaliśmy wszyscy razem czyli ja z moim K. I rodzice na zakupy, kupiliśmy farby i będziemy malować a potem urządzać pokój Basieńkiw aucie dowiedziałam się że zaplanowali grilla co mnie zdziwiło, mój mąż i moi rodzice w tak cudownych relacjach jak od kilku dni to nie pamiętam kiedy byli.. Chyba przed ślubem i niedużo po nim haha
wszystko jest tak cudowne że aż strach się chwalić żeby nie zapeszyć. Chyba Ten U Góry daje znać że decyzja z domem była słuszna...
Jak wszystko dobrze pójdzie to może na początku lipca odmalujemy dom i kupimy łóżeczko dla niuni i jakieś meble na ubranka. Potem powoli zacznę prać i prasować bo nie wiem jak się będę dalej czuła. Od około 23 lipca jedziemy nad morze, bo fundusze są po zmianie planówpo powrocie ubranka itd. Już się nie mogę doczekać
Allmita, Tuliska, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia jaki ładny brzusio
może po prostu ten dom nie był Wam pisany. Zazdroszczę urlopu. A do jakiej miejscowości się wybieracie?
Czikosz - ja miałam plamienia w 7tc. Jestem trochę panikara i pojechałam do szpitala na usg. Na szczęście wszystko było ok. Czasem plamienia się zdarzają jak jest za niski progesteron, albo tak po prostu bez powodu lub w terminie miesiaczki. A kiedy powtarzasz bete?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Sylwia jaki ładny brzusio
może po prostu ten dom nie był Wam pisany. Zazdroszczę urlopu. A do jakiej miejscowości się wybieracie?
Czikosz - ja miałam plamienia w 7tc. Jestem trochę panikara i pojechałam do szpitala na usg. Na szczęście wszystko było ok. Czasem plamienia się zdarzają jak jest za niski progesteron, albo tak po prostu bez powodu lub w terminie miesiaczki. A kiedy powtarzasz bete?
Dzisiaj będą wyniki z drugiej, progesteron i żelazo. -
nick nieaktualny
-
Bry.. Jakoś udało mi się wzdęcie pokonać potem trochę na tronie siedziałam.. Kilo lżej..
Zastanawia mnie jak to jest.. Np wczorajszy dzień.. Zjadłam 2 kanapki.. Po godzinie niecałej głodna.. Znowu zjadłam.. Dalej burczy ale jestem pełna i zaczyna mdlic.. Jakbym zjadła dużo ale się nie najadła.. Często mam takie dni.. I ciężko mi się najeść.. To takie dziwne uczucie balona w żołądku... Masakra..
Dzisiaj wizyta u dentysty.. Aż strach się bać.
Czikosz też czekam na Twoje wyniki..Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:kurczę Waldi..w sumie to masz ciążę niewiele starsza od mojej a już taki brzuszek piękny i nawet ruchy czujesz...
Kochana.. Ja w drugiej ciąży jestem.. A to z kolei oznacza szybko brzuszek i wcześniej czuć ruchy..
Ale wiesz.. To nie są jeszcze takie ruchy które widać na zewnątrz.. To są takie ruchy jeszcze w środku.. Czyli kopanie pęcherza jajników i szyjki..
Wszystko przed Tobą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Kochana.. Ja w drugiej ciąży jestem.. A to z kolei oznacza szybko brzuszek i wcześniej czuć ruchy..
Ale wiesz.. To nie są jeszcze takie ruchy które widać na zewnątrz.. To są takie ruchy jeszcze w środku.. Czyli kopanie pęcherza jajników i szyjki..
Wszystko przed Tobą..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:wiem wiem..ale ja bym chciała już
Wiem wiem.. I z doświadczenia Ci powiem że przyjdzie moment kiedy będzie Ci ciężko funkcjonować z wielkim brzuchem.. Ale spoko.. Wszystko przed Tobą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wiem wiem.. I z doświadczenia Ci powiem że przyjdzie moment kiedy będzie Ci ciężko funkcjonować z wielkim brzuchem.. Ale spoko.. Wszystko przed Tobą..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!