Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz - przykro mi
Dziewczyny czy robilyscie badania prenatalne? Ja się wciąż zastanawiam nad tym. Trochę sie boję, ze coś wyjdzie, a i tak praktycznie nie mam na to żadnego wpływu... z drugiej strony chyba lepiej wcześniej wiedzieć.
kurde od kilku dni się strasznie z tym miotam. Mam jeszcze jakieś 3 tygodnie na decyzję.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Czikosz - przykro mi
Dziewczyny czy robilyscie badania prenatalne? Ja się wciąż zastanawiam nad tym. Trochę sie boję, ze coś wyjdzie, a i tak praktycznie nie mam na to żadnego wpływu... z drugiej strony chyba lepiej wcześniej wiedzieć.
kurde od kilku dni się strasznie z tym miotam. Mam jeszcze jakieś 3 tygodnie na decyzję.
Kochana nie ma się co bać.. Takie badania to dobra sprawa bo wiesz z czym walczyć co leczyć..
Lepiej zrobić badania i działać niż kombinować bez skutku.. Wiem po sobie..Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam Was Drogie Panie
Dołączam i ja do grona przyszłych mamusiek
Test pozytywny wyszedł już 4 dnia po spodziewaniej @. Brak objawów.
Wczoraj byłam u lekarza, ciąża potwierdzona, jest pęcherzyk ciążowy i coś tam się zaczyna rozwijać. Miejmy nadzieje, że się rozwinie.
Według okresu wychodzi 6 tydzień.
5 lipca kolejna wizyta
22 lata, Druga ciąża, Julcia 3 lata
foxylady, Sylwia91, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Czikosz przykro mi...
ja tez uważam że prenatalne lepiej zrobić niz potem przez reszte ciąży zastanawiac sie czy wszystko jest ok.....
czasem sa wady które mozna wyleczyc w czasie ciąży, albo chociaz się przygotować....o najgorszym to juz nie mówie...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Mam najważniejsze dzioszki moje
Dzwoniłam rano do labo... babka nie chciała podać dokładnych wyników przez telefon ale wyzebralam co nie co
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy KropkaAllmita, foxylady, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Czikosz - przykro mi
kurde od kilku dni się strasznie z tym miotam. Mam jeszcze jakieś 3 tygodnie na decyzję.
Jak to nie masz na to wpływu? Jest wiele wad, które można zacząć już leczyć w łonie matki, nie mówiąc o skomplikowanych operacjach, które ratują życie nienarodzonego dziecka.
Przykro mi Czikosz..Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Adelfablanca wrote:Witam Was Drogie Panie
Dołączam i ja do grona przyszłych mamusiek
Test pozytywny wyszedł już 4 dnia po spodziewaniej @. Brak objawów.
Wczoraj byłam u lekarza, ciąża potwierdzona, jest pęcherzyk ciążowy i coś tam się zaczyna rozwijać. Miejmy nadzieje, że się rozwinie.
Według okresu wychodzi 6 tydzień.
5 lipca kolejna wizyta
22 lata, Druga ciąża, Julcia 3 lata
Witam i gratulujęNikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Nats wrote:Sylwia jaki ładny brzusio
może po prostu ten dom nie był Wam pisany. Zazdroszczę urlopu. A do jakiej miejscowości się wybieracie?
Czikosz - ja miałam plamienia w 7tc. Jestem trochę panikara i pojechałam do szpitala na usg. Na szczęście wszystko było ok. Czasem plamienia się zdarzają jak jest za niski progesteron, albo tak po prostu bez powodu lub w terminie miesiaczki. A kiedy powtarzasz bete? -
WaldhauzerM wrote:Tuliska Łoł.. No to zaszalałas nie ma co..
Moje wielkie gratulacje..
Tylko nie zrywaj z bromkiem....a z bromkiem nadal romansuje, gin kazal stopniowo obstawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:20