Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kochane
Byłam u Staraczek ale od wczoraj mogę już uznać się za zafasolkowana, choć to dopiero 2 tydz,nawet USG nie było. Wczoraj beta,w poniedziałek powtórka ale dzwonili, że jestem w ciążyTuliska, szuflada, KlaudyŚ, WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Sylwus podoba mi sie strasZnie kolor
Szuflatka jak sie czuje swiezo upieczona siostra
Nutka ja cie nie pamietam rzadko zaglądam do dziewczyn na of chyba bede.musiała dużo nadrobić.
To teraz moge ci gratulować bo to najwiekszy cud jaki mógł spotkać każdą kobietę gratuluję i witam na fioletowej stronie :*Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Szuflada - Jesteś w tym samym tc co ja. Powiedz mi kochana, czy Ty czułaś już pierwsze ruchy dzidzi?
Ja wczoraj wieczorem leżąc na plecach w pewnym momencie kilka cm poniżej pępka poczułam dwa razy z rzędu bulgotanie, wyraźne bulgotanie. Od tamtej pory jest cisza. Ogólnie jestem osobą szczupłą wręcz figlarną, i myślę, że być może przez to już odczułam pierwsze sygnały mojej dzidzi. Ciekawe uczucie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Sylwus podoba mi sie strasZnie kolor
Szuflatka jak sie czuje swiezo upieczona siostra
Nutka ja cie nie pamietam rzadko zaglądam do dziewczyn na of chyba bede.musiała dużo nadrobić.
To teraz moge ci gratulować bo to najwiekszy cud jaki mógł spotkać każdą kobietę gratuluję i witam na fioletowej stronie :* -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33af442085b3.jpg
19.07 - Caro,
20.07 - MMadziula,
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
4.08 - Justyś91
5.08 - Parsleyek
9.08 - Bella_Bella
Bierka
LILITH.P
Im się udało Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 22.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 15:05
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Anula1986 wrote:Szuflada - Jesteś w tym samym tc co ja. Powiedz mi kochana, czy Ty czułaś już pierwsze ruchy dzidzi?
Ja wczoraj wieczorem leżąc na plecach w pewnym momencie kilka cm poniżej pępka poczułam dwa razy z rzędu bulgotanie, wyraźne bulgotanie. Od tamtej pory jest cisza. Ogólnie jestem osobą szczupłą wręcz figlarną, i myślę, że być może przez to już odczułam pierwsze sygnały mojej dzidzi. Ciekawe uczuciePierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Kochana też mi się wydaje ze już coś czuję myślałam że mam schizy ale teściowa mi powiedziała że właśnie takie dziwne bulgotanie to ruchy najbardziej jak poleze chwilę na plecach
No Kochana Teściowa ma rację, to jest typowe jak dla mnie bulgotanie, wyraźnie je wczoraj poczułam i to dwukrotnie Nasze Kochane skarby się do Nas odzywają I tez tak mam, ze jak poleżę na plecach... Tzn. raz mi się to zdarzyło, ale to już coś Oczywiście one nie będą regularne, bo dzidzi ma jeszcze dużo miejsca, ale z czasem będzie ich coraz więcej
-
szuflada wrote:Anula a w ogóle to dopiero zobaczyłam że będziesz miała dziewczynkę! Czy mi się wydaje czy wcześniej miał być chłopiec?
Tak zgadza się Miał być chłopczyk, a lekarz na ostatnich 3 USG stwierdził, ze jednak dziewuszka Moja kochana Lilusia A Ty wiesz już co będziesz mieć?
-
Anula1986 wrote:Tak zgadza się Miał być chłopczyk, a lekarz na ostatnich 3 USG stwierdził, ze jednak dziewuszka Moja kochana Lilusia A Ty wiesz już co będziesz mieć?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Szuflada kochanie.. Widzę że zauroczona jesteś braciszkiem.. To super.. Zanim Twoje wymarzone przyjdzie na świat złapiesz bakcyla i na pewno będzie
Ci łatwiej ogarnąć to wszystko..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:Pewnie gdybym chodziła prywatnie to już bym wiedziała a tak to niestety czekam do 20 tygodnia do połówkowego
-
WaldhauzerM wrote:Szuflada kochanie.. Widzę że zauroczona jesteś braciszkiem.. To super.. Zanim Twoje wymarzone przyjdzie na świat złapiesz bakcyla i na pewno będzie
Ci łatwiej ogarnąć to wszystko..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Anula1986 wrote:Aha, myślałam, że chodzisz prywatnie. Ja na każdej wizycie mam robione USG, z tym, ze właśnie chodzę prywatnie do ginekologa. No, ale masz jakieś przeczucie co to będzie?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!