X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Mamusia, widzisz ja to w tym wszystkim jestem zielona ;) i dlatego będę polegała na was :) wybieram się do gina w tym tygodniu, więc pytam o co mam pytać :D wizytę mam umowiona w 13 tygodniu więc chyba będzie w sam raz ;)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    No tak Mamusia, widzisz ja to w tym wszystkim jestem zielona ;) i dlatego będę polegała na was :) wybieram się do gina w tym tygodniu, więc pytam o co mam pytać :D wizytę mam umowiona w 13 tygodniu więc chyba będzie w sam raz ;)

No w sam raz kochana <3

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego dzisiaj wysyłam do doktorka po Luteinę.. Po Luttagenie mam kaca przez pół dnia.. A za tydzień wakacje więc wolę Luteinę..

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby może morze ? Ja na urlopie, ale ze względu na mini lokatora zostajemy w domciu ;) trzeba troszkę zaoszczędzić ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Czyżby może morze ? Ja na urlopie, ale ze względu na mini lokatora zostajemy w domciu ;) trzeba troszkę zaoszczędzić ;)

Nie.. Morze za daleko na mój stan rzeczy.. Ciechocinek.. W razie
    W szybszy powrót niż z nad morza..

Mini lokator... Boskie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 07:26

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no taaak :) widzisz skleroza postępuje ;) pamiętam już :*

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane. Pije właśnie kawę z mlekiem i tak się zastanawiam czy w ogóle mi wolno? Pije 1 dziennie,a tak to woda i herbaty ziołowe. Od rana mam stres w pracy i nerwy. Powinnam tez iść na betę druga dzisiaj,pierwsza była w piątek. O niczym innym nie myślę tylko o...MINI LOKATORZE

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutko jedna kawka, a tym bardziej z mleczkiem grosiowi nie zaszkodzi ;) za to nerwy napewno.
    Także wdech, wydech, wdech, wydech... spokojnie kochana ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Nutko jedna kawka, a tym bardziej z mleczkiem grosiowi nie zaszkodzi ;) za to nerwy napewno.
    Także wdech, wydech, wdech, wydech... spokojnie kochana ;)
    Dziękuję Kochana. Chyba porozmawiam z lekarzem. Pracuje w DE w opiece i naprawdę miewam różnych pacjentów, którzy mnie doprowadzają do szewskiej pasji. Mimo że to tk wczesne stadium (nawet USG jeszcze nie mialam) to naprawdę boje się o Niunia. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:29

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna kawka nie zaszkodzi.. Nawet wskazana bo w ciąży ciśnienie krwi się obniża..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja po kłuciu.. Ledwo ale żyję.. Trochę dziurek mam bo lecieć nie chciało.. Mało tego głupie stare mochery widziały że ledwo stoję i muszę usiąść i żadna mnie nie przepuściła.. Usłyszałam tylko.. Niech Pani jeszcze siedzi.. Bo jeszcze kilka osób przed panią..

Tupet..

Ja chcę wejść a tu jakaś babka do mnie że ona teraz wchodzi sobie tak z marszu.. Ja na to że teraz moja kolej.. Ona na to że już od tygodnia ma skierowanie.. I się pcha.. Więc powiedziałam że teraz moja kolej a koniec kolejki jest z tylu.. I weszłam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dziwki głupie!

• Duśka;) Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak... Ale powiem wam, ze ja ostatnio zostalam ochrzaniona przez inna ciezarna ze ona jest w 5 miesiacu i powinnam ja przepuścić... Zrobila taka afere ze inni w kolejce tez na mnie wsiedli, ze jestem niewychowana itp.
    W koncu moj maz nie wytrzymal i wypalil ze nie rozumie dlaczego ona ma byc bardziej uprzywilejowana niz ja w 6 :-P
    Tylko ze oczywiscie Pani stwierdzila ze udaje bo przeciez brzucha nie mam wiec sie wkurzylam i pokazalam ksiazeczke... Dopiero sie uspokoila ale przepraszam to juz nie uslyszalam:-/
    Sorry za moje narzekania ale musialam sie komus wyplakac:-)

Allmita lubi tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bezczelna jestem :) jak widzę że jest kolejka to nawet się nie zatrzymuje tylko wchodzę :P tym bardziej jak na czczo jestem. Niestety ja nie mogę ani długo stać ani długo siedzieć że wzgledu na plecy. Czasem ktoś coś skomentuje ale za dużo w życiu przeszłam żeby się głupimi komentarzami przejmować :P raz musiałam donieść tylko mocz do analizy, nikomu nie przeszkodzilam w pobieraniu krwi i wyszłam po sekundzie ale i tak zostałam objechana. Tacy są ludzie

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:
    Oj tak... Ale powiem wam, ze ja ostatnio zostalam ochrzaniona przez inna ciezarna ze ona jest w 5 miesiacu i powinnam ja przepuścić... Zrobila taka afere ze inni w kolejce tez na mnie wsiedli, ze jestem niewychowana itp.
    W koncu moj maz nie wytrzymal i wypalil ze nie rozumie dlaczego ona ma byc bardziej uprzywilejowana niz ja w 6 :-P
    Tylko ze oczywiscie Pani stwierdzila ze udaje bo przeciez brzucha nie mam wiec sie wkurzylam i pokazalam ksiazeczke... Dopiero sie uspokoila ale przepraszam to juz nie uslyszalam:-/
    Sorry za moje narzekania ale musialam sie komus wyplakac:-)
    Duska, nie cierpię takich akcji w poczekalni. Co jak co ale musze przyznać ze w DE jest pełna kultura i organizacja. Nie miałam ani pół stresujacej takiej i chamskie akcji.

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duska ale wiedźmaaa!!! że niby ty nie wychowana??? A jej w domu przepraszać nie nauczyli? kultury i oglady brak. Wredna zołza, nie przejmuj się takim zerem ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Duska ale wiedźmaaa!!! że niby ty nie wychowana??? A jej w domu przepraszać nie nauczyli? kultury i oglady brak. Wredna zołza, nie przejmuj się takim zerem ;)
    Tuliska ja zawsze mówię, że nie wolno zaniżac swojego poziomu i zwyczajnie ignorować. :)

• Allmita Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie jeszcze nie korzystałam z ciażowych przywilejów..;) a jutro musze mocz zanieść...też bede w kolejce stała-bo tam wszystko jedno krew czy mocz, kolejke trzeba odstać...
    a z moim małym brzuchem nie będe awantury robić, ja tam nie lubie..:P jakbym sie źle czuła czy cos to wtedy tak, ale narazie sobie oszczedze nerwów..

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duska chciałabym widziec jej mine i wszystkich w tej kolejce jak mów mąz że jestes w 6 msc..;) haha...dobrze jej tak..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 11:41

Duśka;) lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita widzisz jakie to smutne że kobitka w ciąży nie korzysta z przywilejów bo się boi awantur :/ A powinno być tak ze każdy sam chętnie przepuszcza. Ja tam zawsze przepuszczałam ciezarne, mama mnie tego nauczyła jeszcze jak byłam malutka. Ja z początku też miałam takie nastawienie "nie no nie będę się tu wywyższać w trzecim miesiącu ciazy" ale jak później płakałam cały wieczór na łóżku z bólu pleców to mi się odechcialo dobrych manier :P

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ