Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:No tak Mamusia, widzisz ja to w tym wszystkim jestem zielona
i dlatego będę polegała na was
wybieram się do gina w tym tygodniu, więc pytam o co mam pytać
wizytę mam umowiona w 13 tygodniu więc chyba będzie w sam raz
No w sam raz kochana31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Czyżby może morze ? Ja na urlopie, ale ze względu na mini lokatora zostajemy w domciu
trzeba troszkę zaoszczędzić
Nie.. Morze za daleko na mój stan rzeczy.. Ciechocinek.. W razie
W szybszy powrót niż z nad morza..
Mini lokator... BoskieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 07:26
Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane. Pije właśnie kawę z mlekiem i tak się zastanawiam czy w ogóle mi wolno? Pije 1 dziennie,a tak to woda i herbaty ziołowe. Od rana mam stres w pracy i nerwy. Powinnam tez iść na betę druga dzisiaj,pierwsza była w piątek. O niczym innym nie myślę tylko o...MINI LOKATORZE
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Nutko jedna kawka, a tym bardziej z mleczkiem grosiowi nie zaszkodzi
za to nerwy napewno.
Także wdech, wydech, wdech, wydech... spokojnie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:29
-
No ja po kłuciu.. Ledwo ale żyję.. Trochę dziurek mam bo lecieć nie chciało.. Mało tego głupie stare mochery widziały że ledwo stoję i muszę usiąść i żadna mnie nie przepuściła.. Usłyszałam tylko.. Niech Pani jeszcze siedzi.. Bo jeszcze kilka osób przed panią..
Tupet..
Ja chcę wejść a tu jakaś babka do mnie że ona teraz wchodzi sobie tak z marszu.. Ja na to że teraz moja kolej.. Ona na to że już od tygodnia ma skierowanie.. I się pcha.. Więc powiedziałam że teraz moja kolej a koniec kolejki jest z tylu.. I weszłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Oj tak... Ale powiem wam, ze ja ostatnio zostalam ochrzaniona przez inna ciezarna ze ona jest w 5 miesiacu i powinnam ja przepuścić... Zrobila taka afere ze inni w kolejce tez na mnie wsiedli, ze jestem niewychowana itp.
W koncu moj maz nie wytrzymal i wypalil ze nie rozumie dlaczego ona ma byc bardziej uprzywilejowana niz ja w 6
Tylko ze oczywiscie Pani stwierdzila ze udaje bo przeciez brzucha nie mam wiec sie wkurzylam i pokazalam ksiazeczke... Dopiero sie uspokoila ale przepraszam to juz nie uslyszalam:-/
Sorry za moje narzekania ale musialam sie komus wyplakac:-)Allmita lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
A ja bezczelna jestem
jak widzę że jest kolejka to nawet się nie zatrzymuje tylko wchodzę
tym bardziej jak na czczo jestem. Niestety ja nie mogę ani długo stać ani długo siedzieć że wzgledu na plecy. Czasem ktoś coś skomentuje ale za dużo w życiu przeszłam żeby się głupimi komentarzami przejmować
raz musiałam donieść tylko mocz do analizy, nikomu nie przeszkodzilam w pobieraniu krwi i wyszłam po sekundzie ale i tak zostałam objechana. Tacy są ludzie
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Oj tak... Ale powiem wam, ze ja ostatnio zostalam ochrzaniona przez inna ciezarna ze ona jest w 5 miesiacu i powinnam ja przepuścić... Zrobila taka afere ze inni w kolejce tez na mnie wsiedli, ze jestem niewychowana itp.
W koncu moj maz nie wytrzymal i wypalil ze nie rozumie dlaczego ona ma byc bardziej uprzywilejowana niz ja w 6
Tylko ze oczywiscie Pani stwierdzila ze udaje bo przeciez brzucha nie mam wiec sie wkurzylam i pokazalam ksiazeczke... Dopiero sie uspokoila ale przepraszam to juz nie uslyszalam:-/
Sorry za moje narzekania ale musialam sie komus wyplakac:-) -
nick nieaktualnyTuliska wrote:Duska ale wiedźmaaa!!! że niby ty nie wychowana??? A jej w domu przepraszać nie nauczyli? kultury i oglady brak. Wredna zołza, nie przejmuj się takim zerem
-
ja narazie jeszcze nie korzystałam z ciażowych przywilejów..
a jutro musze mocz zanieść...też bede w kolejce stała-bo tam wszystko jedno krew czy mocz, kolejke trzeba odstać...
a z moim małym brzuchem nie będe awantury robić, ja tam nie lubie..jakbym sie źle czuła czy cos to wtedy tak, ale narazie sobie oszczedze nerwów..
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Duska chciałabym widziec jej mine i wszystkich w tej kolejce jak mów mąz że jestes w 6 msc..
haha...dobrze jej tak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 11:41
Duśka;) lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita widzisz jakie to smutne że kobitka w ciąży nie korzysta z przywilejów bo się boi awantur
A powinno być tak ze każdy sam chętnie przepuszcza. Ja tam zawsze przepuszczałam ciezarne, mama mnie tego nauczyła jeszcze jak byłam malutka. Ja z początku też miałam takie nastawienie "nie no nie będę się tu wywyższać w trzecim miesiącu ciazy" ale jak później płakałam cały wieczór na łóżku z bólu pleców to mi się odechcialo dobrych manier
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!