Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa narazie nie czuje żadnych objawów (ze tak wysko cz e jak Filip z konopii ).
Potrafię się tylko wk... w sekundę do czerwoności. I nie mam apetytu.
Zastanawiam się tak nad pielęgnacja. Mam skłonności do rozstępów. Piersi mam już nabrzmiale i bolą. Czy powinnam się już czymś smarowac ? Jeśli tak to co polecacie? Przepraszam za banalne pytania ale zielona jestem. -
Witam kolejne.
I jakie cudne usg sie pojawiło
Nutka możesz sie smarować masłem shea albo olejkiem ze słodkich migdałów. Przy problematycznej skórze bio oil ponoć fajne efekty ma. I tak warto smarować sie już teraz bo rozstępy mogą sie pojawić bardzo szybko z tym ze to mocno uwarunkowane genetycznie i czasem nic nie jest w stanie zatrzymać tego procesu.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Na widoczne już rozstępy mogę tylko polecić. Preparat zmniejszajacy istniejące rozstępy i blizny poporodowe firmy Pharmaceris. Biała tubka z dużym M a pod spodem napisem macierzyństwo. Dałam 36 zl w avenie. Cudo!!!Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
KlaudyŚ wrote:Jak sie czujesz tulisiu :*
U mnie to.jakas masakra dzis 3 razy jedzonko wyladowalo w kibelku
Rano,popoludniu i wieczorem
Bidulaa myślałam ze po szpitalu i Ciebie troszkę lepiej.
U mnie właśnie o to chodzi że raczej nic mi nie jestoprócz tego że cyce bolą, śpię w dzień co wcześniej zupełnie mi się nie zdarzało no i przed ślepkami czasami czarno mi sie zrobi
troche sie martwie czy wszystko ok
-
Tuliska wrote:Bidula
a myślałam ze po szpitalu i Ciebie troszkę lepiej.
U mnie właśnie o to chodzi że raczej nic mi nie jestoprócz tego że cyce bolą, śpię w dzień co wcześniej zupełnie mi się nie zdarzało no i przed ślepkami czasami czarno mi sie zrobi
troche sie martwie czy wszystko ok
Ja tak miałam w 1 ciąży. Wogóle jak nie w ciąży się czułam i wszystko jak najbardziej było okTuliska lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej dziewczyny
cherry Fajna kropeczkagratulujemy i niech zdrowo rośnie.
Tuliska Ja kończę już prawie 1 trymestr i też nie czuję się jak w ciazyMam dobry humor, apetyt mi dopisuje, libido też. Trochę tylko piersi bola i wszystko mi śmierdzi, a reszta wszystko po staremu. U mnie mama i siostra tez bardzo dobrze ciaze znosily także chyba u nas to rodzinne
Tuliska lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cos dla osłody cieżaróweczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddde56895c62.jpg
1. faza: Dziarski biust przeddzieciowy
Cechy charakterystyczne: pulchny, jędrny, miękki w dotyku . Przewiduje mu się świetlaną przyszłość. Dodaje właścicielce seksapilu - co nie miara! Jest baaaardzo chętny do zabawy.
2. faza: Przerośnięty biust ciążowy
Te “maleństwa” rosną prawdopodobnie w nocy. Wraz z kolejnymi miesiącami ciąży stają się większe i ...większe. Wokół postawionych na baczność sutków można zauważyć duże, brązowe aureole. Te dorodne “panie” wyglądają, jakby chciały się zabawić, ale gdy je dotkniesz...Wtedy trzeba będzie udobruchać ich właścicielkę dużą tabliczką czekolady.
3. faza: Dzbanki z mlekiem
Białe kołnierzyki wśród biustów, panie pracujące. Są twarde jak skała, przypominają naładowane bazuki. Te “panie” są trudne w kontakcie, natomiast robotę robią niesamowitą! Absolutnie NIE mogą być dotykane - należą na wyłączność do ich właścicielki i bobasa, którego karmią. Zostałeś ostrzeżony!
4. faza: Panie po przejściach
Najprościej przyrównać je do nieco sflaczałych, podstarzałych uszy spaniela. Widoczne są na nich znaki świadczące o tym, że były naciągane i rozciągane we wszystkie możliwe strony. Sutki wydają się zawierać w sobie małe ciężarki i zawsze wskazują południe. Te miłe "panie" same zdają być się nieco zmartwione swoim stanem i wraz z właścicielką wspominają lata swojej świetności.
Miłe Panie, piersi do przodu! Wszystkie jedziemy na tym samym wózku...Tuliska, Cherry_Blossom, Sylwia91, Nutka88, Allmita, Evelin, WaldhauzerM, emidomi lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dusia ja też się smaruje Palmersem
wczesnej była oliwka babydream z rossmana i też mi pasowała. Dzisiaj się wystraszylam że wyszły rozstępy na jednym z boków brzuszka.. Zawołałam męża i pytam czy on widzi, po dłuższej chwili stwierdził że chyba tak. Były takie malutkie i bardzo mnie to zdziwiło bo codziennie oglądam brzuszek i nie widziałam wcześniej a te wyglądały jakby na stare już, bo byly brązowo białe a nie czerwone. Takie cienie jakby. Po kilku godzinach chodzenia jak spojrzałam na brzuch to odetchnelam z ulgą bo okazało się że to od leżenia jakieś odgnioty były haha
ale miałam stracha! Od razu Palmers w ruch poszedł
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny widzę że my z Baśką najstarsze heheh matko jedyna w niedzielę zaczniemy trzeci trymestr!
boję się tej ostatniej prostej... Boję się porodu, może nie tyle bólu co boję się bardzo komplikacji, że nagle będzie trzeba robić cesarke
macie jakiś sposób na uspokojenie?
-
Sylwuś ja mam właśnie inne obawy...ze mi źle dziecko zważą albo coś i każą mi rodzić naturalnie mimo wskazań do cesarki... moja mama tydzień leżała w szpitalu i czekała na cesarkę...położna jej szepnela ze lekarz czekał na łapówkę...aż strach. Mnóstwo jest przypadków dzieci skrzywdzonych podczas porodu bo powinna być cesarka. Tego się boję chyba bardziej niż bóluPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Sylwia91 wrote:Dziewczyny widzę że my z Baśką najstarsze heheh matko jedyna w niedzielę zaczniemy trzeci trymestr!
boję się tej ostatniej prostej... Boję się porodu, może nie tyle bólu co boję się bardzo komplikacji, że nagle będzie trzeba robić cesarke
macie jakiś sposób na uspokojenie?
Ja paniczny lęk zwalczalam myślą o tym, ze to minie szybko, ze cokolwiek byle juz mieć słoneczko w ramionach
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hey czasem poradzam sie takiej Ginki w necie, napisalam jej ze wkoncu mi sie udalo i wyniki bety, odpisala tak :
Witam. Serdecznie gratuluję! Przy taki poziomie beta hCG widzimy już pęcherzyk w jamie macicy. Za ok. 7 dni prawdopodobnie będzie już widoczny zarodek. Zapraszamy na wizytę!
Juuupi, dzis ide
Allmita, Sylwia91 lubią tę wiadomość