Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:Mnie ten wykwit to ucieszy jak i Ty dołączyszMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Dzięki Waldi! Zakitralam się w tych wątkach
Ależ proszę Cię bardzo..
Witamy kochani.. No bo jesteś w dwupaku przecież
Beta piękna..Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Kochane nie wiecie jak strasznie tęsknię za fioletowa strona. Dzisiaj jest dzień w którym bym wychodziła z 1 trym. Ciężko mi jakoś. Lof Ju oll:-*
Wiesz kochana że mnie też ciężko dzisiaj??
Śniło mi się że widziałam się z dobrą znajomą która też straciła.. I powiedziała mi o tym a ja w ryk bo przypomniało mi to o mojej stracie..
Niby już jest ok.. Ale to zawsze było moje dzieciątko i to zawsze będzie..
Tym bardziej że dzień straty zapoczątkował kolejne życie.. LeosiaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 20:19
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
I ja nieśmiało wkraczam w te ciążowe progi
Dziś test pokazał dwie kreski. Mamy już córkę 4 latkę. Jak zobaczyła test i usłyszała, że będzie mieć rodzeństwo to biegała z testem i mówiła, że ma dla nas prezent. Chyba córa nakłonia nas do drugiego bo widzi znajome w ciąży i biegała z misiem pod bluzeczka mówiąc, że ma dzidziusia. A z moich objawów ciążowych to dziwna waga podskoczyła o pół kg i stanęła w miejscu inaczej niż zwykle. Kochany boczek przy grilowaniu śmierdział takim wypalanym łojem. A aaaa i mega smak na mięcho i tony lodów kaktus
-
nick nieaktualnyDzień dobry u mnie pracowita niedziela. Ciągle nurci mnie jedno - zapytam lekarza oczywiście ale dziś niedziela wiec... może coś razem wymyślimy. Cierpię na cykle bezowulacyjne. Ostatnia @ miałam 18 maja,wywolana bo sama z siebie nie miesiaczkuje. Następnie była obserwacja i moja pani dr zdecydowała ze stymuluje my bez wywoływania @ bo i tak się nawet nie zanosi. Teraz się udało ❤❤❤❤ jak to teraz jest,ile płód ma tyg? Jak to będzie liczone? Wg mnie ma 2 tyg bo wiem kiedy było poczęcie. Tak,zapytam lekarza ale może Wy coś doradzicie?
-
Nutka88 wrote:Dzień dobry u mnie pracowita niedziela. Ciągle nurci mnie jedno - zapytam lekarza oczywiście ale dziś niedziela wiec... może coś razem wymyślimy. Cierpię na cykle bezowulacyjne. Ostatnia @ miałam 18 maja,wywolana bo sama z siebie nie miesiaczkuje. Następnie była obserwacja i moja pani dr zdecydowała ze stymuluje my bez wywoływania @ bo i tak się nawet nie zanosi. Teraz się udało ❤❤❤❤ jak to teraz jest,ile płód ma tyg? Jak to będzie liczone? Wg mnie ma 2 tyg bo wiem kiedy było poczęcie. Tak,zapytam lekarza ale może Wy coś doradzicie?
Robiłaś beta hcg? Na tym mniej więcej widać czy ciąża starsza czy nie. A już na pewnobędzie to widoczne na usg
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Robiłaś beta hcg? Na tym mniej więcej widać czy ciąża starsza czy nie. A już na pewnobędzie to widoczne na usg
-
Nutka88 wrote:Cherry robilam ale dostałam tylko telefon ze TAK . Wszystkie dane trzymają w komputerze i nie mam tego do wglądu (tzn gdybym chciała to jasne ale już nie miałam jak w pt i teraz weekend.). Jutro powtarzam betę.
Najlepiej i tak Ci gin wszystko powie :*
mama:
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki :*
Mam do was pytanie, do doświadczonych mam
Kochane pisalyscie kiedyś o badaniach miedzy 10 a 14 tygodniem ciąży chodzi o PAPP'a i chyba usg prenetalne tak? No i właśnie chciałam zapytać czy robilyscie wszystkie i czy warto ? Czy gin wam to proponował ? -
Tuliska wrote:Cześć mamuśki :*
Kochane pisalyscie kiedyś o badaniach miedzy 10 a 14 tygodniem ciąży chodzi o PAPP'a i chyba usg prenetalne tak? No i właśnie chciałam zapytać czy robilyscie wszystkie i czy warto ? Czy gin wam to proponował ?
Ja robiłam prenatalne. Moim zdaniem warto ale to sama musisz zdecydować :* robiłam teżto drugie później
mama:
-
Tuliska wrote:Cześć mamuśki :*
Kochane pisalyscie kiedyś o badaniach miedzy 10 a 14 tygodniem ciąży chodzi o PAPP'a i chyba usg prenetalne tak? No i właśnie chciałam zapytać czy robilyscie wszystkie i czy warto ? Czy gin wam to proponował ?
Tulisie moje kochane.. PrenatalNe to w sumie podstawa i 12 lub 13 tc to tak najlepiej bo później już za późno..
I w sumie pappa jest dobry kiedy prenatalne wyjdą niepokojące.. Tak po za tym to kosztuje przynajmniej prywatnie a wynik to i tak tylko statystyka.. Dlatego ja się nie zdecydowałam..Tuliska lubi tę wiadomość